Weboldalunk használatával jóváhagyod a Cookie-k használatát, a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

21 napos Scrap Tréning

21 napos Scrap Tréning 21 nap - napi fél óra, és a scrapbook garantáltan az életed részévé válik.

Tedd a kezed a szívedre, és legyél magaddal nagyon őszinte. Te is úgy vagy a scrapbookkal vagy bármelyik kedvelt hobbiddal, hogy majd csinálod ha lesz rá időd? Nos, nem vagy egyedül...

Mivel idő magától soha nem lesz rá csak úgy, emiatt vagy tolódnak a kitalált projektek, vagy félbemaradnak, vagy inkább már nincs is kedved a hobbikuckód felé se kacsintgatni, és csak gyűlnek és gyűlnek a kincsesdobozok, ami miatt pedig lelkifurdi gyötör.

Kinek jó ez? Ez szerintem neked a legrosszabb.

Tudod mitől fosztod meg magadat? Attól a kreatív alkotó ÉNidőtől, ami a TE kikapcsolódásodat szolgálná, amitől feltöltődnél, megújulnál a tempós életeben. Ami alanyi jogon JÁR neked.
Mindemellett készülhetnének sorra a családi albumok, ajándékok, képeslapok és még ki tudja mi minden.

Sajnos, hacsak te magad nem osztod úgy be az idődet, hogy jusson erre is, senki nem fog noszogatni, hogy alkoss. Na jó, én szívesen leszek a kisördög a vállad felett virtuálisan, de a kezedet nem tudom megfogni, sőt az emlékeidet sem én élem meg, így lövésem sincs minek kéne az albumodba kerülni.

Ahhoz, hogy ezen a mentalitáson változtatni tudj először is egy óriási elhatározásra és mégnagyobb tudatosságra van szükséged.

• Tudatosítsd önmagadban és a családodban is, hogy alkotó ÉNidőre szükséged van. Ez nem valami luxus hóbort, hanem elemi érdek, hogy egy kicsit magad lehess, töltekezhess, amolyan lelki manna ez. Minden embernek szüksége van ÉNidőre, rendszeres időközönként, hogy ebben a nyugalmas órákban csakis és kizárólag azzal foglalkozhass, ami NEKED jó, ami téged épít, ami téged kapcsol ki. Ilyenkor nincs kifogás, vagy mentség, nem engedheted meg, hogy megzavarjanak benne.

• Tervezz előre, írd be a nyugióráidat a naptárba, szervezz a gyerek mellé valakit. Apa is, nagyi is tud rá vigyázni. A munka amúgy is megvár, és ilyenkor nincs 'jaj csak leugrom tejért a boltba' . Némítsd a telefonodat. Ja és a legfontosabb, tartsd magad a tervhez. Foggal körömmel ragaszkodj hozzá. Ez az IDŐ a TE IDŐD!!! Kapcsolódj ki. Ha nincs ötleted, akkor is ülj le az alkotós asztalod mellé, és kezdj el firkálni, rajzolni, vagy írj le egy sztorit, mert az is beindítja a kreatív folyamatokat. Nézegesd át a legutóbbi fotóidat, válogasd ki, szerkeszd meg őket. Inspirálódj, de ez utóbbival vigyázz, mert időrabló.

Tudod azt, hogy prioritásban miért mindig utolsó helyen szerepel a saját hobbid? Mert nem szoktál még hozzá, hogy erre úgy van szükséged, mint a levegőre, vagy mint a reggeli kávédra.
Ha kimarad a kávé mi történik? Fájni kezd a fejed. Mert már hozzászoktattad a szervezetedet, és jelzni ha nem kapja meg a jussát. Ugyan így kéne a scrappel is, és bár addiktív, a lelked mégsem kiabál esténként fájdalmában, hogy a mai adagot kihagytad. Milyen kár pedig...

Van az a mondás, hogy ha valamit eltökélten legalább 21 napig MINDEN áldott NAP csinálsz, az szokássá válik, és beépül az életedbe. Szerintem ha napi fél -egy órát a scrapbookkal foglalkozol, máris sokat teszel az ügy érdekében. FÉL ÓRA lányok. Ez nem a világ vége. Próbáld ki, hogy fél óra alatt mi mindent lehet megcsinálni, ha ezt az időt tényleg erre szánod és nem hagyod magad kizökkenteni.

Egy 21 napos kihívásra invitállak benneteket, amihez bármikor csatlakozhattok.

21 napon keresztül MINDEN NAP alkotni kell. Az első időszak a kritikus. Ha kihagysz egy napot, akkor nagyon könnyen következő nap is csak legyintesz, és jön a 'majd legközelebb talán esetleg menni fog'.

Nincs mese. 21 napig minden nap tenned kell ezért. 21. nap után már valószínűleg hiányozni fog ha nem alkothatsz csak egy picikét legalább, és ez már jó jel, de addig keménynek kell lenned.

Csatlakozz, és legyen a scrapbook tényleg az életed része, és ne csak a kincsesfióké...

-----------------------------------------

Hogyan tudsz a tréningen részt venni?

Csatlakozz egy szuper scrapbookos közösséghez, ahol mindenki segítőkész, és támogató, mert egy nyelvet beszélünk. :)

★ Nyiss egy új posztot a Scrappelekben, és pár mondatban mutatkozz be. Írd le, hogy belevágsz a #21naposScrapTréning -be. Ez a poszt a tiéd lesz, ahol minden nap naplózhatod a napi alkotásaidat. Mi pedig támogatunk ebben.

★ A bemutatkozó posztodban használd a #21naposScrapTréning hashtaget, hogy visszakereshető legyen.

★Alkoss, tegyél valamit az emlékmegőrzés érdekében napi fél - egy órában minimum.

★ Nem elvárás minden nap kész alkotást prezentálni. Nem kiégetni szeretnélek, hanem azt, hogy élvezdk az alkotási folyamatot, a hobbidat. Ha a napi fél-egy órába csak fotóválogatás fér bele, akkor annyi. Ha csak megírod a PL kártyáidat a soron következő oldalon, akkor annyi. Ha csak arra futja, hogy rendet raksz a kupis scrapkincses fiókban, akkor annyi. Ha csak lealapozod, és elkészíted egy MM oldal alapját, akkor annyi. Másnap már csak rétegezni dekorálni kell. Egy a lényeg: minden nap tegyél valamit az emlékmegőrzés érdekében, és élvezd, hisz a hobbi nem egy kötelező feladat. Mind azért hobbizunk, hogy örömünket leljük benne, de ezt az örömforrást csak akkor élvezheted, ha hagysz rá magadnak időt, rendszeresen csinálod, és folyamatosan ébren tartod, trenírozod a jobbagyféltekédet.

★ Kommentben minden nap írd le, fotón mutasd meg mit alkottál. Nem baj ha este fotózod, nem a fotó szépsége a lényeg, hanem az, hogy saját magad naplózd a tevékenységedet.
NEM, nem elég a saját naptáradba beírni a napi pipát. Gyere a csoportba, és a saját posztod alatt kommenteld számozva a napokat.

★ Ha kimaradt egy nap, vagy elfelejtettél a csoportba a saját posztodnál naplózni, akkor ÚJRAKEZDÉS. Nincs mese, akkor a 21 nap előről kezdődik.

Vágj  bele te is!

2018. szeptember 30-ig az elábbi ajándékért lehet hajtani.

Ha végig csináltad a tréninget, akkor töltsd ki EZT az űrlapot, és a soron következő rendelésedben írd meg kommentben a #21naposscraptréning hashtaget. Ez alapján tudjuk, hogy játszottál, és befejezted. Ellenőrízzük a posztjaidat, és küldjük a jutalmat.

Ha nincs a hashtag vagy bármilyen ráutaló 21 napos komment a rendelésben, akkor sajnos nem fogjuk tudni, hogy játszottál, és befejezted, és a jutalom se indul magától útnak. Erre majd kérlek figyelj. Ha KitKlub csomaggal kéred együtt postázni, akkor írj emailt. :)

Hajrá!

Tartalomhoz tartozó címkék: Kihívások - Játékok

Keresés