Weboldalunk használatával jóváhagyod a Cookie-k használatát, a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Akrilbélyegző - Szép munka

Ár:
3.850 Ft

Úgy alakult, hogy SZMK lettem a fiam osztályában. Ez azzal a feladattal is jár, hogy nekem kell kitalálni milyen ajándékot adjak a pedagógusoknak névnapra, Karácsonyra, Pedagógusnapra, és majd a tanévzáróra. Első körben, mivel alsó tagozatról van még szó, úgy gondoltam lépjünk már túl a klasszikus csoki-virág ajándék kombón, és adjak a tanítónéninek valami olyan eszközt, aminek közvetetten a csemetéink is örülnének. Lelkesíthetné őket csendben akkor is, ha épp nem sikerült jól egy röpdoga, vagy tovább fokozhatja a büszkeségüket, ha szépen teljesítettek.

Ezekkel a bátorító, bíztató bélyegzőkkel a dolgozatokat akár előre fel lehet turbózni, hogy a gyerekek motiváltabban oldják meg a feladatokat, valamint az órai munka, és dolgozatok értékelésénél is hasznos lehet a tanító kezében.

Sokat gondolkodtam, hogy az elégtelent rátegyem-e, de végül itt van. Az is egy jegy, nem dughatjuk a fejünket a homokba, és ettől is lehet jobban teljesíteni. Szóval, kedves pedagógusok, bátorítsátok a csemetéiteket!

Kedves szülőtársak! Itt egy remek ajándékötlet a tanítónéniknek. A bélyegzőszett mellé egy akriltömb és színes tinta szükséges csupán, hogy olyan ajándékot adj a pedagógusnak, amiért a gyereked is hálás lesz. :)

---

Hogy scrapbookosként tudod-e használni? Jesszusom! De még mennyire! Készíthetsz te is a gyerekednek, párodnak, barátodnak olyan motiváló minialbumot, amiért örökké hálás lesz. Bevetheted ezeket a pecséteket a PL kártyákon is.

  • 6 x 4 inch akrilbélyegző
  • gyártó: Scrapfellow
Menny.:db

Termékleírás

Neked ajánljuk!

Keresés