Az első hó | Scrapbook inspiráció

Közzétéve:

A mi családunkban -így tél idején- sokszor ismétlődő kérdés a kisfiamtól, hogy “mikor lesz már hó?” Az ilyen kérdések után szorgalmasan lesem az időjárás jelentéseket, hogy mikor várható havazás, és bízom benne, hátha idén teljesülhet az álma.

Addig is be kell érnünk az alig 1 évesen átélt havas élménnyel, emlékekkel. Addig pedig reménykedünk abban, hogy az egyik reggel arra ébredünk, hogy mindent hófehér hó borít!

timi biro_elsö ho1

A SCRAPBOOK OLDAL ELKÉSZÍTÉSE:

A fehér alapkartonon a -novemberi kitklubos készletben található- hópelyhes stencilt használtam. Ezen keresztül vittem fel a gélpasztát, amibe apró szemcséjű hófehér glittert szórtam. A fényképen nem annyira látszik, de higgyétek el gyönyörűen csillog, akár a friss hó a napsütésben.

timi biro_elsö ho2

Az oldal felső és alsó részére egy csíkot vágtam a Present scrapbook papírból és rögzítettem. Mindkettőre vékony dekortapaszt is tettem.

timi biro_elsö ho3

Majd elrendeztem a scrapbook dekorációs elemeket és kitaláltam, hogy hol legyen a cím, s hová szeretnék majd kommentet írni. A címfeliratot a pici Alpha 7 chipboardból és a készletben található betűkből készítettem el, amelyeket feketével és világoskék tintával színeztem. Ez alá került a pár soros komment is, amit egy speciális (calligraphy) tollal írtam meg.

timi biro_elsö ho4

timi biro_elsö ho5

timi biro_elsö ho6

Remélem ti is kedvet kaptatok egy havas élmény scrapbook oldalba foglalásához!

sig-TIMI

Vélemény, hozzászólás?