Weboldalunk használatával jóváhagyod a Cookie-k használatát, a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Baby BUMM

Baby BUMM Végre végre megszületett! :) 

Az elmúlt két hónap online csendességének, és az ügyfélszolgálat lassúságának, akadozásának az oka én magam voltam. A harmadik kisbabánkat vártuk, de nagyon, viszont a sok egészségügyi tényező miatt pihenésre voltam ítélve. Vállaltam, hogy a terhesség során végig dolgozok, de van, amikor az egészség fontosabb. Így a napi 7-8-9 munkaóra helyett jó ha 1-2 jutott a Scrapfellow-ra. 

Na, de a lényeg! Január 18-án hosszas várakozás után, ámde egy villámgyors szüléssel megérkezett Hunor, a harmadik kisfiúnk. A boldogságunk határtalan. :) Sok-sok év várakozás, és több terhesség elvesztése után itt van a karomban egy makkegészséges csöpp fiúcska. Szóval leírhatatlan amit érzek. A kórházból már hazajöttünk, ismerkedünk egymással, ő a környezettel, a kinti világgal, én a mosolyával, a grimaszaival, az igényeivel, jellemével. Fantasztikus jó érzés újra babázni. 

A babaalbum, kicsit modernebb változatban már készül. Hamarosan abból is mutatok részletet.


A kis személyes intro után jöjjön az igazi BABY BUMM

Hogy ne csak az én örömöm legyen határtalan, úgy gondoltam kezdjük az évet (igen, január végén :) ) egy nagy BUMM-al.

Minden Scrapfellow által gyártott scrap-kincs része az akciónak.

Használd a babybumm kuponkódot a 30 % kedvezményért.

Érvényes 2020.01.27 - 2020.01.30. éjfélig.

Az akciós kupon más kuponnal, akciós termékkel nem használható együtt. Kivéve a KitKlub tagok tagsági kedvezményei, ami automatikusan hozzáadódik a 30%-hoz. (persze webshopos login szükséges). Kupont utólag nem áll módunkban jóváírni, emiatt körültekintően vidd végig a rendelést.

Tartalomhoz tartozó címkék: Személyes sztori

Keresés