Weboldalunk használatával jóváhagyod a Cookie-k használatát, a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

1-5. hét | Project Life 2018

1-5. hét | Project Life 2018 Múlt hét csütörtökön egy gyors, 20 perces alkotás annyira fellelkesített, és annyira feltöltött energiával, hogy másnap délután eldöntöttem nekiesek, és bepótolom az ide PL elmaradásomat. Pontosabban elkezdem végre…

Tavaly csak ímmel-ámmal csinálgattam pár hetet, mert mindig volt fontosabb. De be kell lássam, ha tudok heti 2-3 órát kötögetésre, és napi legalább fél órát olvasásra szánni, akkor szégyen gyalázat, hogy scrapbookozásra meg semennyit. Ráadásul ez a munkám! Ki mondhatja még magát olyan szerencsésnek, hogy akár munkaidőben scrapbookozzon?!?! Igazából én sem igazán, mert munkaidőben ezer más dolgom van, de már napközben elkezdtem az idei fotókat átválogatni két rendelés lezárás között, hogy este ki tudjam nyomtatni.

Nem volt nehéz, mert alig fotóztam. Borzasztó, hogy repülnek a napok, és ha nem jár az a fejemben, hogy fotózzak, akkor sok esetben ellustulom, és simán eltelik egy hét is, hogy nem készül fotó, vagy csak termékekről. :o

Szóval kevés fotóm volt, emiatt az egész PL-ezés dolgot átgondoltam. Átgondoltam tavaly miért is nem voltam ebben kitartó, mi gátolt az alkotásban, és egyáltalán mennyire lenne kapacitásom idén, tanulva a múltból.

Tavaly és az azelőtti években is dupla oldalt csináltam hetente, de bevallom simán elmaradtam vele, mert frusztrált, hogy sok-sok fotó kell.  KELL. Emiatt idén úgy döntöttem, hogy felesben csinálom. Egy oldal/hét, a duplaoldal helyett.

Hát azt kell mondjam pikk-pakk elkészültem ezzel az 5 oldallal így.

Először kinyomtattam a fotókat, utána elkezdtem a kommentárokat megírni, végül dekoráltam egy keveset.

Tényleg igaz az, hogy a Project Life-ban történő alkotás nagyon gyors tud lenni, csak rá kell szánni hetente 1, azaz egyetlen egy árva órácskát, és nem lenne szabad túlstresszelni a dolgot.

Most úgy érzem idén ezzel a mennyiséggel el fogok bírni, úgyhogy hétvégente elkészítem a heti oldalt. Ha egy este és egy rövid reggel alatt megcsináltam ötöt, akkor heti egy oldalra NINCS KIFOGÁS.

In medias res az első héttel kezdtem, és nem csináltam csinimini kezdőoldalt. Tavaly erre is rágörcsöltem, idén lerázom magamról. Majd csinálok, ha megszáll az ihlet, vagy lesz a családról olyan igazán odavaló fotó. Addig el leszek így, és töltögetem a heteket. De ha véletlen 52 hét alatt nem tudok kanyarítani egy nyitóoldalt sem, na puff, akkor így marad. :)

Mutatom mit készítettem. Ha kérdésetek van, alul kommentben bátran kérdezzetek.

Zömében csak a januári és korábbi Dokumentáló KitKlub™ alkotócsomagokból dolgoztam, és rájöttem, hogy rettenetesen sok cuccot tartalmaz egy kit. :D Ha minden kis mütyürhöz készítenék egy kártyát…. sok-sok, nagyon sok oldalhoz elég lenne akár egyetlen csomag is. Persze a téma picikét mederbe tereli a dolgot, de ahogy nézegettem alkotói szemmel és indíttatással a matricákat és a kártyákat, úgy villantak be a sztorik a fejembe. Annyi, de annyi mindent szeretnék még elmesélni a gyerekeimnek…

Tartalomhoz tartozó címkék: Dokumentáló scrapbook

Keresés