Weboldalunk használatával jóváhagyod a Cookie-k használatát, a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Új KitKlub téma | RITMUS

Új KitKlub téma | RITMUS

Mindannyiunk életében fontos szerepet tölt be a ritmusosság. A ritmus szó hallatán a zene, a tánc jut először eszünkbe, de nem csak ezek tekintetében fontos ez a téma, hanem hétköznapi vonatkozásban is. Az életünk egy örökös körforgás. Az alakulásának üteme, ritmusa van. Ahhoz, hogy az életünk ne egy disszonáns zaj legyen, hanem egy kellemes muzsika, bizony a saját és a környezetünk ritmusos változásait, cselekvéseit a mi dolgunk szépen összehangolni. Alapvetően mi magunk alakítjuk ki a hétköznapi szokásainkat, a napi, heti, havi vagy akár éves ismétlődő eseményeket, néha mégis érezhetjük azt, hogy a megszokás ural már minket. Hogy újra izgalmas legyen, nem árt időnként ütemet váltani. A zenében is szívesebben hallgatunk olyan muzsikát, ahol a hangok megfelelő ütemben, harmonikusan, de mégis izgalmasan követik egymást. Ebben a hónapban az életed ritmusairól mesélhetsz a KitKlub segítségével.

Ha a KitKlub csomagok mellett döntesz az emlékeid dokumentálásához, akkor nem kell időt fecsérelned az alapanyagok összeválogatásával, hanem hónapról-hónapra egy komplett készletet kapsz kézhez, amiben minden passzol mindennel. Sőt, vásárlói visszajelzések alapján az eltérő hónapok kitjei egymással is remekül variálhatóak.

Amit én még fontosnak tartok elmondani a KitKlubról, az csak annyi, hogy a témázás ne kösse gúsba a kezed. Csak azért, mert egy készletnek dedikálunk egy konkrét témát, azért a szócímkék, és díszítőelemek messze szabadabban, általánosan is felhasználhatóak. A témázás egy támpont, egy segítség, hogy vedd észre az életednek eme tematikus elemeit is, és ha szánsz rá időt, akkor bizony olyan emlékek kerülhetnek ezáltal albumba, amelyek a témafelvetés nélkül nem biztos. De ez nem kötelező. Rajtad áll élsz-e ezzel a lehetőséggel.

A galériába feltöltött rengeteg KitKlub tagi alkotás az ékes bizonyítéka annak, hogy a szabad alkotás előhozza mindenkiből a kreativitást, és fantasztikus emlékek kerülnek dokumentálásra.

Legyél te is KitKlub tag! Indíts előfizetést a következő hónap (PÁLYA) készleteivel. Aktív KitKlub tagként pedig lehetőséged nyílik kedvezményesen megvásárolni a korábbi alkotócsomagokat is a készlet erejéig a csak Klubtagoknak elérhető Exkluzív webshopunkból.

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: KitKlub témák

Keresés