Weboldalunk használatával jóváhagyod a Cookie-k használatát, a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

CAMPfellow 2019 - A sztori a lényeg

CAMPfellow 2019 - A sztori a lényeg Szép volt, jó volt, visszamennék. Röviden az idei CAMPfellow-ról. Hosszabban a blogbejegyzésben. :)

Az idei CAMPfellow ismét a mezőtúri Hercegasszony Birtokon zajlott 2019. április 12-14. hétvégén. Az idő eléggé tavaszias, és ravasz volt, de semennyit sem zavart minket az alkotásban és a tanulásban. A környezet fantasztikus, a személyzet ugrásra kész, mosolygós, a kiszolgálás és az ételek csillagos 5-ös. Nekem, mint szervezőnek pedig külön öröm, hogy ami az ellátással kapcsolatos, azzal konkrétan nulla percet kellett foglalkoznom, és a helyszínen is minden gördülékenyen ment, ahogy ezt már tőlük megszokhattuk. A helyről tényleg csak szuperlativuszokban tudok beszélni. 

Ez alkalommal minden foglalkozást én tartottam. Izgalmas volt már maga a rákészülés is. Míg készítettem az inspirációkat, a tananyagokat állt össze a fejemben, hogy nekem a scrapbook mit is jelent IGAZÁN. Arról tartottam a workshopokat is, amiről szívből azt gondolom, hogy az emlékmegőrzés lelke. Ez pedig a SZTORI. Hogyan mesélhet egy fotó, és az alkotó egy scrapbook oldalon. A központi téma a scrapbookozás alappillérei voltak, és a sok-sok alkotás természetesen. 

Öröm volt látni, hogy azok a résztvevők, akik már a 2017-es CAMPfellow-n is részt vettek, most sokkal gyakorlottabbak és bátrabbak voltak. A jelenlegi kezdők pedig kellőképpen lelkesek voltak ahhoz, hogy mindent kipróbáljanak, amit mondtam. Mindenki megállás nélkül alkotott. 

A meglepi ajándékot köszönjük a SoadyArt-nak, és szintén köszönjük a Pentart-nak, hogy kipróbálhattuk az újdonságaikat, melyeket Sztarenki Szilvi mutatott be nekünk.

Remélem lesz még CAMPfellow, és remélem újra ilyen lelkes, hálás kis csapat jön majd össze. Talán jövőre.

Most pedig pár hangulatkép a hétvégéről.

5 perc CSEND - sztoriznak

Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek

Keresés