Csak egy francia pillanat …

Közzétéve:

Néha azért is jó scrappernek lenni, mert így tök legálisan időzhetünk a letűnt korszakaink emlékeiben. Mert ugye a modern lélek-tani felfogások és okítások szerint “Élj a mának, ne a mamának!” rulez van a csapból is az folyik, hogy Carpe Diem… na de mi van, akkor, ha az a “ma” nem annyira tetszik éppen? Semmi, nyugi. Mindenkivel megesik. Elő a családi nagy fényképalbummal, vagy fiókkal és keress ki egy korszakot, kirándulást, bármit, amikor boldog voltál. Repülsz egy kicsit az időben, az akkor átélt pillanatok olyan erősen előjönnek, hogy csak pislogsz mennyi apróságra emlékszel. A legjobb része, pedig az, hogy mire a végére érsz annyira feltöltődsz, hogy a “ma” is újra szép lesz.

Az oldal világos homok színű alapján ezüst mistet, a készlet paca sablonját és azt kiemelvén glossy-t használtam. A fotó kapott egy shaker-box keretet ezüst csillámmal és flitterekkel. A többi pedig egy kis réteg és a gyönyörű színes chipboard elemek pakolgatásából állt össze.

 

01
02

03

04

05

06

07

08

09

sig-VEKA

 

Csak egy francia pillanat …” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Nagyon hangulatos:-)) A stencil használatánál struktúr pasztát használtál és arra a glossy? Leírnád léci, hogyan készült, mert annyira tetszik a hatása…

  2. Csak egyszerűen tintával stencileztem, majd kiemeltem Glossy-val, már stencil nélkül szabad kézzel.

  3. Azt bírom, hogy ennyire dekandes oldalt tudsz csinálni egy tengerparti képpel! Ezüst mist, eszembe nem jutott volna… Jobb időket neked :)

Vélemény, hozzászólás?