Weboldalunk használatával jóváhagyod a Cookie-k használatát, a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Csavaros Vázlatok | 2018.04.

Csavaros Vázlatok | 2018.04. Neked is gyorsan elszaladt a húsvéti hosszú hétvége? Hát nekem is piszok gyorsan, így csak ma tudom kiposztolni a legújabb Csavaros Vázlatunkat a múlt havi nyertessel együtt. Fogadjátok óriási izgalommal, szeretettel :)

Múlt hónapban a szerencsés nyertesünk Móni lett a Barátnők című alkotásával. Gratulálok Móni! Kérlek írj nekem egy emailt, hogy be tudjalak azonosítani, és megbeszéljük hogyan jut el hozzád a nyereményed a márciusi ÜZENET SBKK csomag.

Ha még kezdő vagy, és azt se tudod mi fán terem a lift és a vázlat fogalma, akkor olvasd el egy korábbi cikkünket a Liftelésről, vázlat szerinti alkotásról, hogy átfogó képet kaphass ezeknek a fogalmaknak a mibenlétéről.

Jöhet az áprilisi vázlat és a csavar?

A vázlat

A csavar

  • Egy komplett sztori elevenedjen meg az oldalon
  • A cím egyedileg SK kivágással készüljön. Ez persze lehet kézi, vagy gépi kivágat is, de te készítsd el. Nem érvényes készterméket rátenni cím gyanánt, SF diecut-ot, csipit, mintáscsipit, betűmatricát sem…
 

Inspirációk

A lányok elég szigorúan vették a fotók mennyiségét az oldalon, de ettől egy picikét elrugaszkodhattok, csak legyen felismerhető a vázlat, és legyenek meg a kötelező csavarelemek. Nem muszáj például az összes kis kártyahelyre fotókat tenni, vagy akár mindkét sort használni, vagy szigorúan vízszintesen pozicionálni, vagy… de inkább nem adok több ötletet, lássuk titeket mire inspirál a vázlat és a feladat. Komplett sztori kell, és eská címfelirat, oké? :)

Tartalomhoz tartozó címkék: Kihívások - Játékok

Keresés