Weboldalunk használatával jóváhagyod a Cookie-k használatát, a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Csavaros Vázlatok | 2018.07.

Csavaros Vázlatok | 2018.07. Hello július! Ismét érkezünk egy csavaros vázlattal, hogy ebben a hónapban se unatkozzatok, és kicsit megdolgoztassuk a kreativitásotokat.

Mielőtt mutatom az új vázlatot, örömmel osztom meg veletek a múlt hónap szerencsés nyertesét, aki nem más, mint  vassmaya, az Anyák napi móka című alkotásával.

Gratulálok vassmaya! Nyereményed a júniusi PÁLYA SBKK csomag. Kérlek jelentkezz az ugyfelszolgalat@scrapfellow.com címen a nyereményedért.

 

A Csavaros Vázlatkihívás nevéből adódóan sejthető, hogy vázlatrajz alapján kell alkotni, és egy előre megadott csavart belevinni az alkotásba. Ez a csavar többnyire valamilyen kötelező kellék, vagy technikai kikötés. Ezen felül teljesen szabad kezetek van.

A kihívásra 12 x 12-es hagyományos scrapbookoldalakkal lehet nevezni. Ha tetszik a vázlat, akár nevezhetsz több alkotással is.

Minden hónap 1-én jelenik meg az új feladat itt a blogon. A feladat teljesítésére egy teljes hónapotok lesz. Ez azért elég sok idő, igaz? Menni fog!

Feltöltési/nevezési határidő a hónap utolsó napja, éjfél (magyar idő szerint CEST=UTC+2).

A nyertest a Galériába, a kihívás neve alá feltöltött alkotások közül sorsoljuk random, következő hónap elsején reggel, a határidőig feltöltött alkotások közül.

És, hogy mit nyer, aki ner?

  1. Az alkotás örömét
  2. sikerélményt
  3. egy új, kész alkotást, benne egy örökre szóló emlékkel
  4. na jó… :) az aktuális hónap SBKK™ csomagját (a nyeremény készpénzre nem váltható, tárgyi nyeremény)

Jöhet a júniusi vázlat és a csavar?

A vázlat

A csavar

  • egy nagy fotó (A4-es) legyen az oldalon, rajta kézzel írt sztori
  • a tageket díszítsd a fotó hangulatához illően

Inspirációk

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Kihívások - Játékok

Keresés