Weboldalunk használatával jóváhagyod a Cookie-k használatát, a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Csavaros Vázlatok | 2018.10.

Csavaros Vázlatok | 2018.10. Októberben is megmozgatjuk a kreativitásotokat egy igazán letisztult vázlattal, no meg némi csavarral, a kevesebb, néha több jegyében. Alkoss velünk!

Mielőtt belevágnék, örömmel osztom meg vetetek a múlt hónap szerencsés nyertesét, aki nem más, mint  Nagy Ildikó, a Dávid 14 című alkotásával.

Gratulálok Ildi! Nyereményed a szeptemberi TÜKÖR SBKK csomag, melyet a soron következő rendelésedde, vagy KitKlub csomagoddal postázunk. KitKlub esetén automatikusan, ha nem vagy KitKlub tag, akkor vásárlás esetén jelezd megjegyzésben, hogy te vagy az augusztusi CSAVAROS VÁZLATOK nyertese.

Akkor lássunk is neki a következő kihívásnak!

A Csavaros Vázlatkihívás során mindig vázlatrajz alapján kell alkotni, és egy előre megadott csavart belevinni az alkotásba. Ez a csavar többnyire valamilyen kötelező kellék, vagy technikai kikötés. Ezen felül teljesen szabad kezetek van.

A kihívásra 12 x 12-es hagyományos scrapbookoldalakkal lehet nevezni. Ha tetszik a vázlat, akár nevezhetsz több alkotással is.

A feladat teljesítésére egy hónapotok lesz. 

Feltöltési/nevezési határidő a hónap utolsó napja, éjfél (magyar idő szerint CEST=UTC+2).

A nyertest a Galériába, a kihívás neve alá feltöltött alkotások közül sorsoljuk random, következő hónap elsején reggel, a határidőig feltöltött alkotások közül.

És, hogy mit nyer, aki nyer?

  1. az alkotás örömét

  2. sikerélményt

  3. egy új, kész alkotást, benne egy örökre szóló emlékkel

  4. és ráadásként az aktuális hónap SBKK™ csomagját, ami jelen kihívásnál a szeptemberi TÜKÖR SBKK kit (a nyeremény készpénzre nem váltható, tárgyi nyeremény)

Jöhet a szeptemberi vázlat és a csavar? Remélem tetszik, és szeptemberben is tele lesz a Galériánk a szebbnél szebb alkotásaitokkal. :)

vázlat

A csavar

  • fekete-fehér legyen a fotó
  • a címet kézzel írd, fekete filctollal

Inspirációk

Zári Csilla

Zári Csilla

Pogány Ildikó

Pogány Ildikó

Székely-Sipos Szilvia

Székely-Sipos Szilvia

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Kihívások - Játékok

Keresés