December Napjai 2017 | új termékek a webshopban

Közzétéve:

A decemberi albumkészítés egy scrapbookosnál nem más, mint feltenni az évben az i-re a pontot.

A December Napjai minialbum projekt célja a decemberi ráhangolódás, készülődés megörökítését szolgálja. Nem feltétlenül napirend szerinti részletes dokumentálást jelent. Sokkal inkább napi ‘sztorik’ megragadásán, megörökítésén keresztül ‘képet festeni’ az ünnepi énünkről, a december lelkületéről.

Ez egy egész hónapos projekt, így nem titok, hogy nem könnyű feladat. Az eredmény viszont kárpótol minden belefektetett percet, és alkotást.

Hogy a sztorizást megkönnyítsük, december hónapban a December Napjai Facebook csoportunkban naponta posztolunk sztoriinspirációkat, és termékfelhasználási ötleteket. A csoport előnye még, hogy az aktív tagok egymást is segíthetik. Gyere, legyél te is aktív tagja alkotóközösségünknek!

Az alkotást megkönnyítheted, ha December Napjai témaspecifikus termékekkel alkotsz, amelyek közül minden mindennel passzol. Csak a témára, a napi sztorira kell fókuszálnod.

A Scrapfellow December Napjai 2017 termékei már publikusak a webshopban.

Készültünk kétféle 6×8 inches albummal, 6×8 inches mintás scrapbookpapírokkal, PL kártyákkal, bélyegzőkkel, rengeteg matricával, 2 új sztorizós és planneres akrilbélyegzővel, és még sok más cuki, és ARANYos díszítőelemmel.

Nézz szét a webshopunkban és válogass kedvedre a December Napjai albumkészítéshez, vagy úgy általánosságban scrapbookozáshoz.

December Napjai termékek

PL kártyák:

6×8 Scrapbookpapírok

MINCezhető tagek

Matricák minden mennyiségben:

Új Chipboardok. Cukik, és jól használhatóak sztorizáshoz.

Akrilbélyegzők

December Napjai albumok. 6×8 inch méretben. A prototípusok még nem érkeztek meg így megértéseteket kérem, hogy csak digitális előnézeti képet tudok mutatni. Ráadásul a perspektivikus 3D-s ábrázolásban semmi gyakorlatom nincs, így ezek most ilyenek, de remélem a lényeg látszik. :)

Vélemény, hozzászólás?