Weboldalunk használatával jóváhagyod a Cookie-k használatát, a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Emlékőr Garancia

Bár a scrapbookozásra hobbiként tekintünk, sokkal mélyebb tartalma és célja van. Hiszünk abban, hogy az emlékmegőrzés, az emlékeink éltetése, elevenen tartása fontos, mert ez egy olyan családi örökség, amit utólag nagyon nehéz, vagy lehetetlen reprodukálni.

Ahhoz, hogy sikeres legyél az emlékőrzésben, remek hobbit választottál!

A scrapbook nem csupán fényképek ragasztgatása egy albumba, hanem az emlékeid plasztikus dokumentálása, fényképek, sztorik, hangulatok, érzések megörökítésével. Az már csak hab a tortán, hogy mindeközben a kreatív alkotói folyamat jótékony hatásait is élvezheted.

Ha velünk scrapbookozol, garantáljuk, hogy már a termékek önmagukban is alkotásra ösztönöznek. A magyar nyelvű díszítőelemek mind gondolatébresztőek, csak teret/időt kell adnod az elmédnek, hogy a gondolatébresztés hatására felszínre kerüljenek az elraktározott emlékeid.

Időt sajnos nem tudunk küldeni neked, de  kiváló magyar termékekkel,  ötletadó alkotásokkal, lépésről-lépésre leírásokkal, életszagú scrapbookos sztorikkal, aktív alkotói közösségünkkel bizony rendelkezésedre állunk. Ha szeretnéd, mindezt havonta házhoz is szállítjuk, KitKlub™ alkotócsomagok formájában. 

Hiszünk a termékeink inspiráló hatásában, és garantáljuk, hogy a segítségükkel, a közösségünk támogató erejével Te is bele mersz vágni. 

A törvény által szabályozott általános 14 napos pénzvisszafizetési garancián túl, Papírgaranciát is vállalunk.

Újonc scrapbookosként ha még nem mertél belevágni, aztán mégis megtetted, de úgy érzed nem úgy sikerült az alkotásod, ahogy az inspiráción láttad, és így elvesztegettél egy papírt, ne aggódj. Következő vásárlásod alkalmával a kukában landolt, elrontott papírodat pótolni fogjuk. De tudod mit? Ezt a garanciát nem csak újoncoknak biztosítjuk, hanem régi-motoros scrappereknek is, és nem csak 14 napig, hanem amíg létezik a Scrapfellow, és a papírkészleteink engedik.

Scrapbookozz velünk, és garantáltan Te is kiváló Emlékőr leszel.

Hogyan élhetsz a Papírgaranciával?

Következő vásárlásod során írd megjegyzésbe melyik papír került a kukába, és linkeld a Scrappelek posztodat, ahol segítséget kértél elrontott alkotás ügyben, és nem jutottál előrébb, végső esetben kukában landolt a megkezdett oldal a szépséges papírral. Van ilyen... bárkivel előfordulhat, de ne bánkódj, bármelyik megvásárolt papírodat egyszeri alkalommal pótoljuk, és újra nekifuthatsz. 

És egy jó tanács a végére. Alkoss, alkoss, alkoss. Gyakorlat teszi a jó Emlékőrt is. :) 

 

 

Keresés