Weboldalunk használatával jóváhagyod a Cookie-k használatát, a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Extravaganza 2018

Extravaganza 2018

6 éves lett a Scrapfellow.com! Még júniusban. :) Ennek, és a sikeres weblapköltözésünk örömére csapunk egy jókora Extravaganzát! Tarts vevünk!

Van pár szép magyar kifejezés arra ahogy most érzem magamat.

Ha már lúd, legyen kövér... és kutyaharapást szőrével. :) 

Igen. Épp, hogy csak átcuccoltunk a weboldalunkat az új helyre, már bele is vágunk egy jókora buliba. Remélem örömmel fogadjátok, hogy a scrapfellow.com mostantól végre szélsebesen hasít, és sokkal kényelmesebben, gyorsabban tudtok böngészni, inspirálódni és vásárolni. Bevezetésre került a már olyan régóta áhítozott bankkártyás fizetés is a SimplePay segítségével.

Extravaganza 2018 akció

  • Az Extravaganza 4 napja alatt megnyílik minden látogató előtt a KitKlub Exkluzív webshopunk.
  • 20 % kedvezmény a KitKlub Exkluzív, Papírok&Kártyák, Díszítőelemek kategóriákban található termékre és minden Bélyegzőszettre, ami jelenleg a webshopban található.
  • A 20 % kedvezmény kizárólag KUPON beváltásával lehet érvényesíteni, és utólag nem áll módunkban jóváírni. Tehát a kosár oldalon feltétlenül használd az extravaganza20 kuponkódot, és győződj meg róla, hogy sikeresen jóvá lett írva.
  • KitKlub™ tagoknak a 20% kedvezmény a tagsági kedvezményhez hozzáadódik! (A tagsági kedvezmény az új webshopban csak azoknak a Klubtagoknak él, akik a KitKlub tagságukat már újraregisztrálták az új oldalon.) Ha ezzel kapcsolatban kérdésed van, hívj! 30-8985710.
  • Extravaganza akciós rendeléseket 2018. augusztus 13-tól postázunk.

Extravaganza 2018 Játékok

Augusztus 6-9 között alkotós, izgalmas játékokkal készült a Kreatív Csapat. A játékok a Scrap(p)elek Facebook csoportban és a Scrapfellow Facebook oldalán kerülnek lebonyolításra. Jó hangulat, izgi feladatok, és közel 100 000 Ft összértékű nyeremények várnak.

Programok

augusztus 6. | hétfő
augusztus 7. | kedd
augusztus 8. | szerda
augusztus 9. | csütörtök

Minden játék nyertesének sorsolása, és ismertetése 2018.augusztus 13. itt a blogon egy új posztban.

A nyeremények 5-10 000 Ft értékű ajándékcsomagok. A nyeremények tárgyi nyeremények, melyek készpénzre, kuponra nem válthatók. Nyereményt önmagában nem postázunk. Rendeléssel, KitKlub csomaggal postázzuk együtt.

Tartalomhoz tartozó címkék: Kihívások - Játékok

Keresés