Weboldalunk használatával jóváhagyod a Cookie-k használatát, a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Extravaganza 2020

Extravaganza 2020 8 éves a Scrapfellow! :) Ünnepelj velünk!
Nyolc év. Te jó ég!!!
Nyolc évvel ezelőtt alig pár termékkel indítottam a webshopot óriási lelkesedéssel, világmegváltó gondolatokkal, két kisgyerekkel magam mellett. :) Világot ugyan nem váltottam nyolc év alatt, viszont rengeteg fejlődéssel, változással, formálódással eljutottam a mostani Scrapfellow kínálatig, és a jelenlegi KitKlub rendszerig. Bevallom nagyon büszke vagyok rá, mint ha a negyedik gyermekem lenne, olyan fontos nekem ez a kis mikrovállalkozás. Folyamatosan dédelgetem, babusgatom, hogy a vásárlóimnak, a KitKlub tagoknak a lehető legklasszabb magyar scrap-alapanyagokat biztosíthassam. Temérdek munka van benne, de minden pillanata megéri, mert hálás vevőtábor vesz körül, akikért érdemes csinálni. 
Köszönöm NEKTEK az elmúlt nyolc évet. A vásárlásaitokkal megszavazott bizalmatokat, a kedves szavakat, bátorító, olykor elismerő visszajelzéseket. 
A Scrapfellow 8. szülinapja alkalmából ismét csapjunk egy nagy EXTRAVAGANZÁT! Készüljetek! :)
 

Extravaganza 2020 akciók

 • akciók ideje: 2020. június 03. 8:00 - 2020. június 05. 23:59.
 • Az Extravaganza 3 napja alatt megnyílik minden látogató előtt a KitKlub Exkluzív webshopunk is. Kivéve Exkluzív AddOn. 
 • A készleten lévő régebbi KitKlub alkotócsomagok extra akciós áron rendelhetők. Kedvezményes árak a terméknél feltüntetve.
 • 20 % kedvezmény az alábbi főkategóriákban lesz érvényes: BÉLYEGZŐSZETTEK, DÍSZÍTŐELEMEK, PAPÍROK, KÁRTYÁK, FÜZETEK, UTAZÓNOTESZ
 • kuponkód: EXTRAVAGANZA2020 
 • A 20 % kedvezmény kizárólag a fenti KUPON beváltásával lehet érvényesíteni, és utólag nem lehetséges jóváírni. Tehát a kosár oldalon feltétlenül használd a kuponkódot, és győződj meg róla, hogy sikeresen jóvá lett írva a kedvezmény, mielőtt lezárod a rendelést.
 • KitKlub™ tagoknak idén először a szokásos sávos tagsági kedvezményt az Extravaganza idejére 10%-al megnövelem, tehát az új tagok is azonnal kapnak 10% tagsági kedvezményt, a törzstagoknak pedig sávosan 15 vagy 20%-ra emelem.
 • KitKlub™ tagoknak az EXTRAVAGANZA2020 kuponkedvezmény a tagsági kedvezményhez hozzáadódik!  Tehát új tagság esetén is kapásból 30% kedvezménnyel vásárolhatsz. Törzstagoknak pedig 35-40% kedvezmény érhető el. Ahhoz, hogy a rendszer tudja, hogy jár neked a KitKlub kedvezmény, feltétlenül jelentkezz be.
 • POSTÁZÁS: Extravaganza akciós rendeléseket 2020. június 8-tól postázunk. KitKlub tagoknak június 15-től a KitKlub csomagjukkal. 

Ha még nem vagy KitKlub™ tagunk, most érdemes előfizetést indítanod.

Az új előfizetésedhez egy korábbi FÜZETET AJÁNDÉKBA adunk, no meg az Extravaganza tagsági extra kedvezmény is azonnal életbe lép.

Katt ide: Scrapfellow KitKlub™ vagy Bélyegző KtiKlub

 

Milyen a szülinap ajándék nélkül? Idén (is) az ünnepelt osztogatja az ajándékokat. :)

 • Minden 10000 Ft feletti vásárláshoz ajándékot választhattok a kosár oldalon. Egy rendeléshez egy ajándék jár pluszban. 

 

De, hogy ne csak a vásárlásról szóljon a történet...

Extravaganza 2020 Játékok idén is

2020. június 3-5. között a  Scrapfellow Facebook oldalán és a Scrapfellow Instagram oldalán lesznek nyereményjátékok, melyre mindenkit várunk szeretettel!

Nyereményjátékok

 • Zsákbamacska mindhárom nap 12-14 óra között posztolva a Scrapfellow Facebook oldalán
 • IG szülinapi GIGA ajándékocsomag nyereményjáték 2020. június 3-án 10 órakor posztolva. Sorsolás 2020. június. 05. 18:00. (pici babám van itthon, légyszi legyetek türelemmel ha egy picikét ettől eltérő időpontban frissítem majd a nyertes nevével a posztot)

Mivel ez a blogbejegyzés nem kommentelhető, ha hozzá szeretnél szólni, kérlek vagy a Facebook, vagy az Instagram oldalunk hasonló posztja alatt tedd meg. Csak egy kattintással arrébb, és már kommentelhetsz is.

Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek Kihívások - Játékok

Keresés