Weboldalunk használatával jóváhagyod a Cookie-k használatát, a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Extravaganza 2021

Extravaganza 2021 Kilenc éves a Scrapfellow! :) Ünnepelj velünk!

 

A napokban elgondolkodtam, hogy is jutott már a kilencedik szülinapjáig ez a kis vállalkozás. Kristálytisztán emlékszem milyen mérföldköveken, zökkenőkön, élményhegyeken vagyunk már túl, és arra a következtetésre jutottam, hogy én ehhez egyedül kevés lennék... NÉLKÜLETEK a Scrapfellow csak álom maradt volna, az én álmom és semmi több!

Bár csak ilyenkor mondom ki hangosan (virtuálisan), de hálás vagyok az év minden napján, hogy itt vagytok, hogy értitek miért olyan fontos az emlékmegőrzés, és aktívan művelitek is. Éltek, fotóztok, matricáztok, pecsételtek, scrapbookoztok, magyarul. Hálás, és boldog vagyok, hogy a magyar scrapbook-termékeimmel támogatni tudlak benneteket az emlékeitek megőrzésében, dokumentálásában.

Én csak azt kívánom, hogy a scrapbook, az emlékeitek éltetése mindig fontos legyen számotokra, és akkor még én is sokáig tudlak titeket támogatni. Sok-sok tervem van a Scrapfellow égisze alatt, és ahogy egy kimerítő totyogós melletti erőmből, időmből telik, úgy hozok nektek idén is még jónéhány újdonságot. 

Extravaganza 2021 akciók és ajándékok

  • akciók ideje: 2021. június 03. 00:00 - 2020. június 05. 23:59.
  • Az Extravaganza 3 napja alatt megnyílik minden látogató előtt a KitKlub Exkluzív webshopunk is.
  • 25 % kedvezmény minden saját (Scrapfellow által gyártott) termékre. Más gyártók termékeire a kedvezmény nem érvényesíthető.
  • kuponkód: EXTRA25
  • A 25 % kedvezmény kizárólag a fenti KUPON beváltásával lehet érvényesíteni, és utólag nem lehetséges jóváírni. Tehát a kosár oldalon feltétlenül használd a kuponkódot, és győződj meg róla, hogy sikeresen jóvá lett írva a kedvezmény, mielőtt lezárod a rendelést. 
  • KitKlub™ tagoknak a szokásos sávos tagsági kedvezményt az Extravaganza idejére 10%-al megnövelem, tehát az új tagok is azonnal kapnak 10% tagsági kedvezményt, a törzstagoknak pedig sávosan 15 vagy 20%-ra emelem.
  • KitKlub™ tagoknak az EXTRA25 kuponkedvezmény a tagsági kedvezményhez hozzáadódik!  Tehát új tagság esetén is, kuponnal együtt kapásból 35% kedvezménnyel vásárolhatsz. Törzstagoknak pedig 40-45% kedvezmény érhető el. Ahhoz, hogy a rendszer tudja, hogy jár neked a KitKlub kedvezmény, feltétlenül jelentkezz be a SF fiókodba.
  • POSTÁZÁS: Extravaganza akciós rendeléseket 2021. június 7-tól postázunk. KitKlub tagoknak június 14-től a KitKlub csomagjukkal együtt. 
  • AJÁNDÉK! Minden kedves vásárlónk, aki legalább 9 000 Ft értékben (kedvezményezett kosárérték) vásárol, egy kis meglepi matricát kap tőlünk. 18 000 Ft feletti rendelés esetén pedig egy meglepetés bélyegzőt IS teszünk a csomagjába. Az ajándék automatikus, nem kell kosárba tenned. A vásárlás összege alapján mi tesszük a csomagba.
  • Kérlek vegyétek figyelembe, hogy KitKlub tagsággal nem rendelkező vásárlók rendeléseit nem áll módunkban összevonni. Az ajándékok és a postaköltségek is rendelésenként lesznek figyelembe véve, kalkulálva, és utólag nem módosítható. 

Ha még nem vagy KitKlub™ tagunk, most érdemes előfizetést indítanod.

ÚJ előfizetésedhez 3 korábbi FÜZETET AJÁNDÉKBA adunk, no meg az Extravaganza tagsági extra kedvezmény is azonnal életbe lép. Ha a Scrapfellow KitKlub tagságod mellé még a bélyegzőre is előfizetsz, akkor összesen 6 db füzettel lepünk meg. Hűűűű!!!!

Katt ide: Scrapfellow KitKlub™ vagy Bélyegző KtiKlub

Extravaganza JÁTÉK

Bevallom, idén a szaladgáló, mindent rámoló, pakolászó totyogósom mellett nem volt energiám a játékokra külön készülni, így valami egyszerűbbet találtam ki.

Háromóránként egy termék 90% kedvezménnyel lesz kapható. Hogy melyik ez a termék, azt nektek kell megkeresnetek. :)

Jó böngészést, és jó szórakozást, jó vásárlást! Éjjel-nappal! :)

Mivel ez a blogbejegyzés nem kommentelhető, ha hozzá szeretnél szólni, kérlek vagy a Facebook, vagy az Instagram oldalunk hasonló posztja alatt tedd meg. Csak egy kattintással arrébb, és már kommentelhetsz is.

Keresés