Weboldalunk használatával jóváhagyod a Cookie-k használatát, a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Fizetési módok

Jelenleg az alábbi fizetési módok közül választhatsz a rendelésed leadása előtt a pénztárban:
 

Bankkártyás vásárlás

A pénztárból átirányítunk a SimplePay fizetési oldalára, ott fizetheted ki a vásárolt termékeket. Sikertelen fizetés esetén a scrapfellow.com-ra érkezel vissza, és választhatsz egy másik fizetési módot, vagy újra próbálkozhatsz a bankkártyás fizetéssel. 

 

Banki átutalásos vásárlás

A fizetendő összeget előre át kell utalnod az MKB Banknál vezetett bankszámlánkra. Az utalásokat MKB-s (bankon belüli) utalás esetén - ha banki nyitvatartási időn belül indítod az utalásod - az utalás elküldése után azonnal látjuk. Más bankokból indított utalásod - ha banki nyitvatartási időn belül indítod - a következő munkanapon jelenik meg számlánkon.

 

KitKlub™ előfizetés - automatikusan megújuló bankkártyás fizetéssel

KitKlub™ előfizetést a kitklub.scrapfellow.com aloldalon indíthatsz, mely során megbízást adsz arra, hogy a havi díjfizetést az előre meghatározott összeggel és időben a SimplePay automatikusan beterhelje a kártyádra.

 

Készpénzzel történő vásárlás

Készpénzzel fizetni kizárólag cégünk telephelyén, előre egyeztetett személyes átvétel esetén van lehetőség.

 

Utánvétes vásárlás

A termékek vételárát, a szállítási díjat és a készpénz-kezelési díjat átvételkor, a futárnak kell kifizetned készpénzben vagy bankkártyával. Utánvétes rendelést 15000 Ft-ot meg nem haladó kosárérték esetén áll módunkban teljesíteni.

Keresés