Weboldalunk használatával jóváhagyod a Cookie-k használatát, a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Gyakori Kérdések

A KitKlubbal kapcsolatos kérdések

Mi az a KitKlub™?

A KitKlub™ egy előfizetéses jellegű szolgáltatásunk.

Fix havidíj ellenében minden hónapban automatikusan postázzuk neked az adott hónap alkotócsomagját. Olyan, mint egy magazin előfizetés, csak nem kell előre kifizetned a teljes díjat. Helyette havonta történik a csomagok fizetése automatikusan, a hónap adott napján, 10-én.

Minden hónapban újabb és újabb TÉMA köré építjük az alkotócsomagokat, és nincs ismétlés.

2015. január óta működik a  Scrapbook KitKlub™,  2016. januárjában elindítottuk a Bélyegző KitKlub™ előfizetést is, majd 2016. augusztusban elindult a Dokumentáló KitKlub™ is.

Így tehát már 3 KitKlub™ alkotócsomagból is választhatsz, akár többet is.

Scrapbook KitKlub™ csomagban a hagyományos scrapbooktechnikákhoz adunk exkluzív, saját tervezésű és gyártású alapanyagokat. A csomagban található alapanyagokat (papírok, bélyegző, egyéb díszítőelemek) úgy állítjuk össze, hogy az egy hobbi scapbookosnak egy hónapra bőségesen elegendő legyen az alkotáshoz.

 

Bélyegző KitKlub™ csomagban egy 6x4 inch méretű bélyegzőszettet postázunk. Ezek a bélyegzők a Scrapbookos és Dokumentáló csomagok tökéletes kiegészítői, mert azonos témában és stílusban születnek. Választásod szerint Dokumentáló vagy Scrapbookos Bélyegzőre is előfizethetsz. Minden hónapban egy témán belül kétféle bélyegzőt tervezünk és gyártunk.

 

Dokumentáló KitKlub™ csomagban a tasakos albumkészítéshez használatos PL kártyákat,  bélyegzőt, matricákat és egyéb exkluzív díszítőelemeket postázunk.

Bármelyik KitKlub™ előfizetésed is legyen

 • az Online Klubterembe aktív előfizetéssel belépésre jogosult vagy. Az online klubteremben pedig hozzáférhetsz az egyre bővülő scrapbookos Tudástárunkhoz, és minden hónapban exkluzív, csak előfizetők számára elérhető ötletekkel, inspirációkkal szolgálunk, hogy a készlet felhasználásához segítséget adjunk.
 • KitKlub™ előfizetőként jogosult vagy az előfizetéseid szerinti készletek digitális változatát letölteni. Ehhez minden hónapban ingyenes letöltésre jogosító kupont állítunk ki minden előfizetőnknek.
 • Ezeken kívül kedvezmények, exkluzív termékek is várnak.

A KitKlub™ alkotócsomagok és bélyegzők mind exkluzív, limitált példányszámú termékek, melyekhez csak az adott hónapban, előfizetőként juthatsz hozzá.

 

Milyen KitKlub™ előfizetési csomagokból lehet választani, és mennyibe kerülnek?

Előfizetést minimum 1, 6 vagy 12 hónap elköteleződéssel indíthatsz, mely előfizetések folyamatosak, a vállalt minimum előfizetési idő lejárta után bármikor lemondhatók, visszamondásig élnek.

A KitKlub csomagokat Magyarország területén belül ingyen postázzuk, tehát a webáruház nem számol plusz postaköltséget.

Egyéb rejtett költségekkel nem kell számolni.

A KitKlub™ előfizetési típusok és díjak az alábbiak:

Scrapbook KitKlub™

 • 6990 Ft/hónap, 12 hónapos
 • 7990 Ft/hónap, 6 hónapos
 • 9390 Ft/hónap, 1 hónapos

Dokumentáló KitKlub™

 • 6990 Ft/hónap, 12 hónapos
 • 7990 Ft/hónap, 6 hónapos
 • 9390 Ft/hónap, 1 hónapos

Bélyegző KitKlub™

Dokumentáló vagy Scrapbookos bélyegzők közül választhatsz.

 • 4795 Ft/hónap, DOK, 12 hónapos
 • 5395 Ft/hónap, DOK, 6 hónapos
 • 5995 Ft/hónap, DOK, 1 hónapos
 • 4795 Ft/hónap, SCRAP, 12 hónapos
 • 5395 Ft/hónap, SCRAP, 6 hónapos
 • 5995 Ft/hónap, SCRAP, 1 hónapos

Ha a Dokumentáló ÉS Scrapbookos Bélyegzőt is kéred egyszerre:

 • 7795 Ft/hónap, DOK+SCRAP, 12 hónapos HU
 • 8395 Ft/hónap, DOK+SCRAP, 6 hónapos HU

KitKlub™ tagsággal járó kedvezmények

SF KitKlub 0 ❯❯❯ Új KitKlub előfizetők azonnali kedvezményei az első 12 hónapban.

 • Hozzáférés a KitKlub Exkluzív webshoprészhez: limitált példányszámú exkluzív termékek, korábbi KitKlub alkotócsomagok kedvezményes áron.
 • Azonnali hozzáférés az Online Klubterem általános infóanyagaihoz, és a havi inspirációkhoz.
 • AJÁNDÉK digitális letöltés minden hónapban azokra a digitális csomagokra, amelyekre fizikális KitKlub előfizetésed aktív.

SF KitKlub 1 ❯❯❯ kedvezmények azon KitKlub előfizetők részére, akiknek megszakítás nélkül 12 hónapig aktív a KitKlub tagságuk. A kedvezménysáv a 13. hónaptól él.

 • 5 % állandó kedvezmény minden webshop termékekre, esetleges akciós áron felül. A kedvezmény nem vonatkozik a Silhouette CAMEO, Curio, Portrait és Mint gépekre.
 • Hozzáférés a KitKlub Exkluzív webshoprészhez: limitált példányszámú exkluzív termékek, korábbi KitKlub alkotócsomagok kedvezményes áron.
 • Hozzáférés az Online Klubterem általános infóanyagaihoz, és a havi inspirációkhoz.
 • AJÁNDÉK digitális letöltés minden hónapban azokra a digitális csomagokra, amelyekre fizikális KitKlub előfizetésed aktív.

SF KitKlub 2 ❯❯❯ kedvezmények azon Scrapbook KitKlub előfizetők részére, akik megszakítás nélkül 24 hónapig Scrapbook KitKlub tagok. A kedvezménysáv a 25. hónaptól él.

 • 10 % állandó kedvezmény minden webshop termékekre, esetleges akciós áron felül.
 • Hozzáférés a KitKlub Exkluzív webshoprészhez: limitált példányszámú exkluzív termékek, korábbi KitKlub alkotócsomagok kedvezményes áron.
 • Hozzáférés az Online Klubterem általános infóanyagaihoz, és a havi inspirációkhoz.
 • AJÁNDÉK digitális letöltés minden hónapban azokra a digitális csomagokra, amelyekre fizikális KitKlub előfizetésed aktív.

A kedvezmények az első kifizetett KitKlub hónaptól élnek mindaddig, amíg minimum egy előfizetés típus megszakítás (hónapkihagyás nélkül) aktív státuszban van. A kedvezménysávok az évfordulók idején automatikusan magasabb szintre lépnek.

 

Hogyan lehetek KitKlub™ előfizető?

KitKlub előfizetést a webáruházon keresztül tudsz indítani. A neked szimpatikus előfizetői csomagot a KitKlub™ előfizetés oldalon tudod kiválasztani és megrendelni. 

Bármelyik hónapban van lehetőséged a KitKlubhoz csatlakozni. Amit viszont fontos tudnod, hogy nálunk a téma/hónap váltó nap mindig 10-e.

Előfizetést az aktuális hónap készletével tudsz indítani hónap 9. 23:59 időpontig. Az automatikus díjfizetés a következő hónap készletével 10-én indul.

 

KitKlub™ előfizetéshez milyen fizetési módok közül lehet választani?

KitKlub™ előfizetést Simple Pay, bankkártyás fizetéssel tudsz indítani.

A megrendelés gomb megnyomását követően a weboldal átnavigál a Simple Pay oldalára, ahol egy gyors Simple Pay kártyaregisztrációt követően véglegesítheted a rendelést.

A sikeres fizetési tranzakcióról e-mailen kapsz értesítést, és a weboldalunkon is ellenőrízheted. A KitKlub Irodádban ha a Kit Klub™ előfizetésed AKTÍV státuszban van, akkor az előfizetésed sikeres volt, további fizetési teendőd nincs.

A scrapfellow.com weboldalon a vevők Simple Pay oldalon megadott személyes információihoz (bankkártya adatok) nem férünk hozzá, azokat a Simple Pay kezeli a saját felhasználási feltételeinek megfelelően.

 

Kit Klub™ előfizetésem van. Kell-e utalnom havonta?

A Scrapbook Kit Klub™ előfizetésedért nem kell külön átutalás indítanod havonta. A Simple Pay a hónap megjelölt napján automatikusan intézi az előfizetésed kifizetését. Erre az időpontra mindig tedd lehetővé, hogy a tranzakció zökkenőmentesen megtörténhessen.

Külön fizetned csupán abban az esetben kell, ha a Kit Klub™ előfizetéseden felül plusz rendelést adtál le. A külön rendelések fizetési módját a szokásos módon megválaszthatod a fizetés során.

 

Mikor vonódik le a kártyámról az előfizetési díj?

Minden hónap 10-én.

Annak érdekében, hogy a Kit Klub csomagodat időben postázhassuk, kérünk a megjelölt időpontban tedd lehetővé, hogy a Simple Pay levonhassa a bankkártyádról az előfizetés összegét.

 

Szeretnék mást is vásárolni. Van lehetőség rá, hogy a KitKlub csomagommal együtt postázzátok?

Új KitKlub™ előfizetés rendelésekor nem tudsz más terméket a kosárba tenni.

Ha már aktív a KitKlub™ előfizetésed, akkor van mód rendelések összevonására és együttes postázására. Ha szeretnéd, hogy a KitKlubos csomagodon felüli rendeléseket ingyen postázzuk, akkor a kosár oldaladon válaszd az ingyenes Együttpostázós szállítási módot. Ezt feltétlenül használd, hogy ne számoljon fel a webshop plusz postaköltséget. Az így rendelt termékeket a KitKlub csomagoddal együtt postázzuk extra postaköltség nélkül.

Az együttpostázást igénylő rendelések leadási határideje az adott hónap 8-a. Az eddig beérkezett és fizetett rendeléseket a soron következő KitKlub csomagoddal garantáltan együtt postázzuk 10-e után. 

A 8-a után elküldött, vagy késve fizetett plusz rendelések esetén nem tudjuk garantálni, hogy az aktuális hónap KitKlub csomagjával postázzuk.

 

Mikor postázzátok a KitKlub™ csmomagot?

Minden hónapban, 10-t követő 2-3 munkanapon kerülnek egységesen postázásra a KitKlub™ csomagok.

Ha több előfizetésed is van, azokat mindenképpen összevonva postázzuk, ráadásul így a postázás során előnyt is élvezel azokhoz képest, akiknek csak egyféle előfizetésük van.

 

Aktív KitKlub™ előfizetésem van. Módosíthatom a szállítási címet?

Természetesen módosíthatod. A KitKlub Irodádban a címek szerkesztésénél módosítsd a szállítási címet, de mindenképpen 9-e előtt, hogy az új havi KitKlub rendelésben az új rendelés automatikus létrehozásakor már a megfelelő vevőadatok szerepeljenek. Ezen felül kérjük írj nekünk a módosítással kapcsolatban, nehogy elkerülje a figyelmünket a módosításod, és átírhassuk a címet a GLS szoftverben is.

 

Lemondhatom a KitKlub™ előfizetésemet?

Az  előfizetésedet bármikor lemondhatod. A választott minimum időszak letelte előtti visszamondás esetén a fennmaradó hónapok 50%-a fizetendő.  A kedvezményeket a nagyobb előfizetési időért adjuk.

Ha a lemondás a választott minimum időszak letelte után történik (6 vagy 12 hónap), akkor nincs egyéb fizetendő.

Előfizetés lemondására előző hónap 20-ig van módod, melyet írásban tudass velünk.

ugyfelszolgalat@scrapfellow.com

(Pl: ha a KitKlubot márciustól már nem kéred, akkor legkésőbb február 20-ig jelezd felénk a szándékodat.)


A weboldal használatával kapcsolatos kérdések

 

Jelentkeztem egy online tanfolyamra / workshopra, hol találom a tantermet?

Ha online workshopra vagy online tanfolyamra jelentkeztél, a tanteremhez akkor lesz hozzáférésed, ha a részvételi díjat kifizetted. Amint ez megtörténik, mi lezárjuk a rendelést, és a profilod automatikusan hozzácsatolódik a tanteremhez, tehát abban a pillanatban hozzáférésed lesz.

A tantermet az alábbi módon érheted el.

 • Jelentkezz be a weboldalra és jobb oldalon felül Kattints a Tanfolyamaim menüpontra. Ezen az oldalon az összes online tanfolyam és workshop egy helyről elérhető, amire korábban (2014-ben) jelentkeztél.

 

A Galéria használat szabályai

A közösségi felületeinket, így a Galériát is a Scrapfellow Alkotó Közösségének tartjuk fent.

A Galériát azért hoztuk létre, hogy felületet adjunk a vásárlóinknak az alkotásaik bemutatására, egymás inspirálására. Ha a Scrapfellow Alkotóközösség tagjának érzed magad, bátran töltsd fel az alkotásodat, mutasd meg nekünk, inspirálódj mások alkotásaiból. Az alábbi szabályokat a vásárlóink zavartalan weblaphasználata, és a saját márkánk védelme érdekében hoztuk. Megértésedet, és együttműködésedet köszönjük!

 • Csak saját magad által készített alkotást tölthetsz fel.
 • A feltöltött képek publikusak, azt a weboldal látogatói szabadon megtekinthetik és megjegyzést írhatnak rá. Projekt publikálása esetén úgy tekintjük, hogy ezt a pontot is tudomásul vetted. Csak olyan alkotást/képet tölts fel, amit nem bánsz, hogy publikus, tehát a weboldal látogatói közül bárki megtekinthet.
 • Az alkotás szerzői joga publikálást követően is továbbra is azé, aki készítette/feltöltötte azt.
 • TILOS pornográf, személyiségi jogokat sértő, nyugalom megzavarására alkalmas képeket feltölteni. Ilyen esetben a kép felszólítás nélkül törlésre kerül.
 • A feltöltött Projekt leírásában és a kommentelési szekcióban  TILOS linket elhelyezni, és konkurens weblapokra hivatkozni.
 • Tilos bármilyen, nem Scrapfellow terméket reklámozni.
 • A linkelést és a konkurens reklámozását a Galéria rendszere automatikusan moderálja.
 • Rendszeres reklámozási kísérlet a felhasználó felfüggesztését/kitiltását eredményezi.

 

A Galéria használata

A Közösségi felületeinket, így a Galériát is csak regisztrált felhasználóink vehetik igénybe.

A Galériába projektet feltölteni, vagy mások által feltöltött alkotást véleményezni, Like-olni(szivecskézni) csak bejelentkezést követően tudsz.

Projekt feltöltés menete

 1. A Galériában nyomd meg az 'Új Projekt Feltöltése' gombot.
 2. A megnyíló felületen adj nevet az alkotásodnak
 3. A 'Képek Feltöltése' felirat melletti tallózó gombra kattintva válaszd ki a számítógéped könyvtárából a feltölteni kívánt képeket.
 4. A képek kiterjesztése egyik oldalon sem lehet 600 px méretnél kisebb. Ez a weboldalon történő szép, igényes megjelenés miatt szükséges minimum. Ettől nagyobb lehet, de kisebb nem. A File mérete nem lehet több 3 Mb-nál. Fileformátuma .jpg, vagy .png lehet.
 5. Nyomd meg a megjelenő 'Képek Feltöltése' gombot. Ez a feltöltés még nem jelent publikálást. Csak lehetővé teszi számodra, hogy a feltöltési oldalon a kisképek segítségével elrendezd a feltölteni kívánt oldalakat. Rakd őket megjelenítési sorrendbe. A Piros csillagot ahhoz a képhez tedd, amelyiket szeretnéd, hogy a kiemelt kép legyen. Ez a publikus Projekt oldalon a nagy kép lesz.
 6. Írj leírást az alkotásodhoz. Írd meg milyen indíttatásból, esetleg hogyan készítetted.
 7. A Címkék használatát javasoljuk, de nem kötelező. Azért javasoljuk, hogy a galéria keresőjében mások is hamar rátaláljanak relevancia szerint. Ha mindenki jól címkézi az alkotását, akkor a Galéria keresője jól használható lesz. Ha már nagyon sok projekt fent lesz, ez a funkció óriási segítség lesz ha valaki konkrét dolgot keres (pl: inspirációk minialbumokra)
 8. Ha az alkotásodat valamelyik éppen aktív kihívásunkra nevezed, akkor ne felejtsd el kiválasztani melyik kihíváshoz kapcsolod. Ha feltöltéskor ezt a mezőt elfelejtetted kitölteni, később is beállíthatod, viszont miután egy kihívásra már nevezted az alkotást, később nem módosíthatod. Legyél körültekintő.
 9. Válaszd ki milyen termékeket használtál az alkotásodon. Ha itt bejelölöd a felhasznált termékeket, akkor segítséget adsz a többi felhasználónak miből készíthet hasonlót ha szeretne. És téged is megkímélnek az olyan kérdésektől, hogy pl: Az a csipi, melyik termékcsomagból való? :) Érdemes használni tehát.
 10. A feltöltés utolsó fázisa, hogy megnyomod a 'Projekt feltöltése/Mentése' gombot.

 

Kiemelt Alkotó, Kiemelt Alkotás

A mozgalmas Közösségi élet reményében a következő "játékot" találtuk ki. Az aktív felhasználókat szeretnénk valamilyen formában "jutalmazni" azzal, hogy akár az alkotásukat, akár magát az alkotót emeljük ki a Galéria főoldalára.

Jelen pillanatban az alábbi két kiemelési lehetőségek működnek.

Kiemelt Alkotó

Adott naptári hónapban feltöltésre kerülő alkotások alapján a Kreatív Csapattag Kiemelt Alkotót választ. Az általunk legszebbnek vélt aktuális projktjén keresztül kerül kiemelésre. Régebbi alkotásokat nem vizsgáljuk, csak az adott időszakban feltöltésre kerülőket.

A Kiemelt Alkotó 10 000 Ft értékű levásárolható kupont kap ajándékba.

 

Kiemelt Alkotás Közönségszavazás alapján

Hetente egy alkotás kerül kiemelésre automatikusan azon alkotások közül, amelyik a legtöbb kedvelést (piros szivecske) kapta.

Egy felhasználó egyszer szivecskézhet egy oldalt. A kedvelés törlése, majd újra kedvelése továbbra is csak egy szavazatot ér. :)

 

A szavazatok számlálása

Hétfő (00:00) - Vasárnap (23:59) között feltöltött alkotásokat veszi a rendszer alapul. Ezekre az alkotásokra a következő hét szerda (23:59-ig) lehet szavazni. Tehát ha valaki vasárnap este tölt fel alkotást, akkor is van néhány nap esélye szavazatokat gyűjteni.

Az eredményhirdetés automatikus. A nyertes alkotás csütörtök reggel kerül kihelyezésre automatikusan a Galéria főoldalára.

Kreatív Csapattag alkotása kedvelhető (szívecskézhető), viszont a szavazatszámlálásba nem kerülnek bele.


Vásárlással kapcsolatos kérdések

A webáruházban feltüntetett árak

A webáruházban a termékeknél feltüntetett árak 27% ÁFA-t tartalmaznak.

Áfás számlát minden vásárlás esetén kiállítunk, e-számlaként juttatjuk el a vásárlóhoz, a rendelés során megadott email címre.

 

Milyen fizetési módok közül választhatok?

Jelenleg az alábbi három fizetési mód közül választhatsz a rendelésed leadása előtt a pénztárban:
 
Utánvétes vásárlás:

Ezt a fizetési módot akkor válaszd, ha a csomagod a futárnál szeretnéd készpénzben kifizetni.

Utánvétes vásárlás esetén munkanapokon 13 óráig leadott rendelésedet még aznap postázzuk, a hétvégi rendelésedet a következő hét első munkanapján adjuk át a futárnak és a csomagodat 1 munkanapon belül megkapod.
Utánvétes vásárlásra 15000 Ft-ot meg nem haladó kosárérték esetén van lehetőség.
 
Előreutalásos vásárlás:

Előreutalásos vásárláskor a fizetendő összeget át kell utalnod az MKB Banknál vezetett 10300002-34608469-00003285 számlánkra.

Akkor indítjuk útnak a rendelésedet, ha az utalásod 13 óráig megjelent számlánkon. Az utalásokat az MKB (bankon belüli) utalás esetén - ha banki nyitvatartási időn belül indítod az utalásod - az utalás elküldése után azonnal látjuk. Más bankokból indított utalásod - ha banki nyitvatartási időn belül indítod - a következő munkanapon jelenik meg számlánkon.
 
Ki nem fizetett rendelést maximum 7 napig tárol a rendszer. Amennyiben 7 nap alatt nem történik kifizetés, úgy tekintjük elálltál a vásárlástól és a rendelés sikertelen státuszba kerül. A rendelésben lévő termékek  visszakerülnek készletre, újra megvásárolhatók.
Ha a Fiókom oldalon a rendelésedet 'Sikertelen' státuszban látod, a mellette található 'Fizetés' gombra kattintva újra megvásárolhatod.
Amennyiben a rendelésben akad olyan termék, ami jelenleg nincs készleten, a rendszer jelezni fogja feléd.
 
 
Simple Pay bankkártyás vásárlás
 
A rendelésed végösszegét bankkártyával is kiegyenlítheted. Ebben az esetben ha a rendelésed munkanapon 13 óráig adtad le, a csomagodat még aznap postázzuk és 1 munkanapon belül megkapod.

 

Nincs a csomagban számla. Hol találom?

2017. január 1-től minden scrapfellow.com webáruházban leadott rendelést a Számlázz.hu online számlázóval állítunk ki.

A rendelés alapján kiállított E-számlát a rendeléskor megadott e-mail címre küldi ki a rendszer.

Ha számlázással kapcsolatban kérdésed van, vagy eseleg nem kaptad meg a számlát, vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal.

ugyfelszolgalat@scrapfellow.com

 

Kuponok, Ajándékutalványok beváltása

Kuponok beváltása:

Vásárláskor, ha minden kívánt terméket a kosaradba tettél, klikkelj a Kosár megtekintése gombra. A termékek tételes felsorolása alatt találod a kuponbeviteli mezőt. Érvényesítéshez nem kell mást tenned, csak beírni a kuponkódot és jóváhagyni. A kosár automatikusan frissülni fog, és a kedvezményes végösszeget fogod a kosár alján látni.

Ajándékutalvány beváltása:

Az ajándékutalványon található egyedi kuponkódot a Kosár vagy a Megrendelés oldalon található "Kupon beváltása" mezőbe kell beírni és a mellette található gombra kattintva beváltani.

Az így jóváírt összeget egyben vásárold le, a kiállítástól számított egy éven belül.

 

Postázással kapcsolatos kérdések

Mennyibe kerül a szállítás magyarországi szállítási cím esetén?

A rendelt termékeket Magyarország területén a GLS Hungary futárszolgálattal szállítjuk házhoz, vagy GLS csomagpontra.

A szállítási költség sávosan, a rendelés végösszegétől függően az alábbiak szerint alakul kedvezményesen.

 • 990 Ft  – Ha a vásárlás összege 0 – 14999 Ft között van
 • ingyenes – Ha a vásárlás összege 15 000 Ft felett van

Utánvétes fizetés esetén

 • 1490 Ft  – Ha a vásárlás összege 0 – 15000 Ft között van

KitKlub™ csomagok szállítása Magyarország területén INGYENES.

Ha csomagpontra kéred a szállítást, akkor a rendelés során válaszd a GLS Csomagpont lehetőséget.

Csomagpontot itt vagy a Fizetés oldalon tudsz választani.

GLS Csomagpont kereső

 

Mennyibe kerül a szállítás EU szállítási cím esetén?

Az EU tagállamokba GLS futárszolgálattal szállítjuk a webshopos rendeléseket és a KitKlub™ csomagokat is.

Díja: 3500 Ft

 

Rendelés után mikor kapom meg a csomagomat?

A rendeléseket munkanapokon dolgozzuk fel.

 • Bankkártyával fizetett rendelések feldolgozását azonnal megkezdjük, és ha a rendelés 13 óráig beérkezett, azt még aznap postázzuk.
 • Ha utánvétes rendelésedet munkanapon 13 óráig küldted be, úgy a csomagod még aznap útnak indul.
 • Ha Banki átutalást választod, akkor az utalásod beérkezése után indul a csomagod. Az utalásokat minden munkanapon reggel és 13:00-kor ellenőrizzük. Tapasztalataink alapján, ha banki napon 12:00-ig indítod az utalást, akkor még aznap megérkezik hozzánk, kivéve, ha Te is MKB bankos vagy, mert akkor az utalásod azonnal megkapjuk. Ha az utalásod munkanapokon 13:00-ig beérkezik, akkor még aznap útnak indul a csomagod.

Kivételes esetekben, ha valamilyen okból a postázás késik, azt a vásárlóval emailben tudatjuk.

A csomag kiszállítását a GLS futárszolgálat végzi 1 munkanapon belül. A csomagodat tehát a rendelés lezárását követően 1 munkanapon belül kézhez kell kapnod.

 

Átvehetem személyesen a rendelésemet?

Rendelésed személyes átvételére a Scrapfellow telephelyén van lehetőség. Debrecen, Nyáry Pál 49.

A rendelés elkészültéről SMS-ben tájékoztatunk. Ezt követően munkanapokon 8-15 óra között bármikor átveheted.

A helyszínen csak készpénzes fizetési lehetőségre van mód. Ha ez számodra nem megfelelő, úgy a rendelésedet átutalással vagy Bankkártyás fizetési móddal add le, és még a csomagátvétel előtt rendezd.

 

Van-e lehetőség a Scrapfellow termékek viszonteladására?

Igen, van. Ha szeretnéd a termékeinket saját üzletedben, kreatív butikodban, webáruházadban értékesíteni, vedd fel velünk a kapcsolatot, elérhetőségeink valamelyikén, hogy a további részletekről tájékozódhass.

 

Ha van olyan kérdés, amire itt nem kaptál választ, kérdezd meg tőlünk nyugodtan.

Az emaileket a lehető leghamarabb, munkaidőben válaszoljuk meg. 

Telefonhívásodat minden munkanap 8 - 15:30 között várjuk.

Tel: +36 30 8985710

Email: ugyfelszolgalat@scrapfellow.com

Keresés