Gyakori Kérdések

 

KitKlub Előfizetéssel kapcsolatos kérdések

Mi az a KitKlub

A KitKlub egy előfizetéses jellegű szolgáltatásunk. Fix havidíj ellenében minden hónapban automatikusan elpostázzuk neked az adott hónap KitKlub csomagját. Olyan, mint egy magazin előfizetés, csak nem kell egy évre előre kifizetned a teljes díjat. Helyette havonta történik a csomagok fizetése automatikusan a hónap adott napján, 10-én.

2016-tól  Scrapbook KitKlub™ mellé elindítottuk a Bélyegző KitKlub™ előfizetést is.

Scrapbook KitKlub™ csomagban a hagyományos és Project Life scrapbooktechnikákhoz adunk exkluzív, saját tervezésű és gyártású alapanyagokat. A csomagban található alapanyagokat úgy állítjuk össze, hogy az egy hobbi scapbookosnak egy hónapra elegendő legyen az alkotáshoz. A Scrapbook KitKlub™ előfizetéssel járó Online Klubteremben pedig minden hónapban ötletekkel, inspirációkkal szolgálunk, hogy a készlet felhasználásához segítséget adjunk.

Bélyegző KitKlub™ csomagban egy 6×4 inch méretű bélyegzőszettet postázunk. Ezek a bélyegzők a Scrapbook csomag tökéletes kiegészítői, mert azonos témában és stílusban születnek. A Bélyegző KitKlub™ bélyegzői exkluzív, limitált példányszámú termékek, melyeket csak az adott hónapban tudsz megvásárolni.

Hogyan lehetek KitKlub™ előfizető, és mennyibe kerül?

KitKlub előfizetést a webáruházon keresztül tudsz indítani, a KitKlub™ előfizetés oldalon.

Előfizetést 6 vagy 12 hónapra indíthatsz.

A KitKlub csomagokra a webáruház nem számol plusz postaköltséget.

Bármelyik hónapban van lehetőséged a Kit Klubhoz csatlakozni.

Új előfizetést indítani viszont csak az aktuális hónap KitKlub csomagjával van lehetőséged, előző hónapi csomagokkal nem.

Ha csak egy hónapot próbálnál ki, akkor válaszd az egy hónapos csomagot. KitKlub™ készleteket, bélyegzőket visszamenőleg nem tudsz vásárolni.

A KitKlub™ előfizetés menete

Scrapbook Kit Klub előfizetőként havi fix összegért egy komplett, egyedileg tervezett és gyártott alkotócsomagot kapsz tőlünk minden hónapban.

Hónapforduló minden hónap 10-e.

Ilyenkor váltunk az előfizetési termékoldalon az éppen futó készletről a következő havi készletre.

A KitKlub termékoldalán egyértelműen fel van tüntetve, hogy melyik csomaggal kezded a KitKlub tagságodat az előfizetés pillanatában. Minden hónapnak témaneve van.

Pl: 2017. januári csomag neve KitKlub | SZABAD

Ha az aktuális hónap Kit Klub készlet elfogyott, akkor is indíthatsz előfizetést, ami már a soron következő készletet fogja jelenteni. Ilyen esetekben nem történik azonnali levonás, és postázás sem történik, csak egy regisztráció. Az első fizetés a következő hónap 10-én lesz, ami már automatikusan fog történni.

KitKlub™ előfizetéshez milyen fizetési módok közül lehet választani?

KitKlub™ előfizetés indításakor a webáruház csak PayPal fizetési lehetőséget kínál fel. Technikai okokból csak erre van lehetőség.

A megrendelés gomb megnyomását követően a weboldal átnavigál a PayPal oldalára, ahol vagy belépsz a meglévő PayPal fiókodba, vagy ha ilyened nincs, megadhatod a bankkártya adataidat, és véglegesítheted a rendelést.

A sikeres PayPal tranzakcióról e-mailen kapsz értesítést, és a weboldalunkon is ellenőrízheted. A Fiókom menüpontnál ha a Kit Klub™ előfizetésed AKTÍV státuszban van, akkor az előfizetésed sikeres volt, további fizetési teendőd nincs.

A világ legbiztonságosabb online fizetési “kapuján” keresztül fizethetsz tehát bankkártyával, vagy saját PayPal regisztrációddal.

A scrapfellow.com weboldalon a vevők PayPal-on megadott személyes információihoz nem férünk hozzá, azokat a PayPal kezeli a saját felhasználási feltételeinek megfelelően.

Kit Klub™ előfizetésem van. Kell-e utalnom havonta?

A Scrapbook Kit Klub™ előfizetésedért nem kell átutalás indítanod havonta. A PayPal a hónap megjelölt napján automatikusan intézi az előfizetésed kifizetését. Erre az időpontra mindig tedd lehetővé, hogy a tranzakció zökkenőmentesen megtörténhessen. Legyen fedezet a PayPal-odon, vagy legyen egy aktív bankkártya kapcsolva a PayPal fiókodhoz.

Külön fizetned csupán abban az esetben kell, ha a Kit Klub™ előfizetéseden felül rendelést adtál le. A külön rendelések fizetési módját a szokásos módon megválaszthatod a fizestés során.

Mikor vonódik le a kártyámról az előfizetési díj?

Minden hónap 10-én.

Annak érdekében, hogy a Kit Klub csomagodat időben postázhassuk, kérünk a megjelőlt időpontban tedd lehetővé, hogy a PayPal levonhassa a PayPal számládról vagy a bankkártyádról az előfizetés összegét.

Szeretnék mást is vásárolni. Van lehetőség rá, hogy a KitKlub csomagommal együtt postázzátok?

Új KitKlub™ előfizetés rendelésekor nem tudsz mást a kosárba tenni.

Ha már aktív a KitKlub™ előfizetésed, akkor van mód rendelések összevonására és együttes postázására. Ha szeretnéd, hogy a Kit Klubos csomagodon felüli rendeléseket ingyen postázzuk, akkor használd a kosár oldaladon megjelenő KitKlub Együttpostázós Posta kupont. Ezt feltétlenül használd. Az így rendelt termékeket a KitKlub csomagoddal együtt postázzuk extra postaköltség nélkül.

Adott hónap 8-ig küldd be az együttpostázós rendelésedet, és azt a soron következő KitKlub csomagoddal együtt postázzuk.

A 8-a után elküldött, vagy késve fizetett rendeléseket nem tudjuk abban a hónapban postázni, azt a soron következőig várakoztatjuk.

Ha az ingyenes postázásra szolgáló kupont nem használtad, akkor azt a rendelést is sürgős, normál rendelésnek tekintjük és azonnal postázzuk.

Mikor postázzátok a KitKlub™ csmomagot?

Minden hónapban, 10-t követő 2-3 munkanapon kerülnek egységesen postázásra a KitKlub™ csomagok.

Ha Scrapbook és Bélyegző KitKlub™ előfizetésed is van, a kettőt együtt postázzuk.

Aktív KitKlub™ előfizetésem van. Módosíthatom a szállítási címet?

Természetesen módosíthatod, de mindenképpen 9-e előtt, hogy az új havi KitKlub rendelésben az új rendelés automatikus létrehozásakor már a megfelelő vevőadatok szerepeljenek. Ezen felül kérjük írj nekünk a módosítással kapcsolatban, nehogy elkerülje a figyelmünket a módosításod, és átírhassuk a címet a GLS szoftverben is.

A KitKlub™ tagsággal járó kedvezmények

SBKK ❯❯❯ Új Scrapbook KitKlub előfizetők azonnali kedvezményei:

 • 10 % kedvezmény bármelyik online tanfolyam workshop árából
 • 10 % kedvezmény az ÚJ ScrapFellow termékekre (időszakos, addig vehető igénybe, amíg az új termékek az ÚJ SF Termékek kategóriában vannak. Ez minden esetben egy hétig tart)

SBKK 1 ❯❯❯ kedvezmények azon Scrapbook KitKlub előfizetők részére, akik megszakítás nélkül 12 hónapig Scrapbook KitKlub tagok.

 • 20 % kedvezmény bármelyik online tanfolyam workshop árából
 • 20 % kedvezmény az ÚJ ScrapFellow termékekre (időszakos, addig vehető igénybe, amíg az új termékek az ÚJ SF Termékek kategóriában vannak. Ez minden esetben egy hétig tart)

SBKK 2 ❯❯❯ kedvezmények azon Scrapbook KitKlub előfizetők részére, akik megszakítás nélkül 24 hónapig Scrapbook KitKlub tagok.

 • 20 % kedvezmény bármelyik online tanfolyam workshop árából
 • 20 % állandó kedvezmény minden ScrapFellow gyártású termékekre.

A kedvezmények az első kifizetett KitKlub csomagtól élnek mindaddig, amíg az előfizetés megszakítás (hónapkihagyás nélkül) aktív státuszban van.

Lemondhatom a KitKlub™ előfizetésemet?

2016 januártól az előfizetések fix időszakra szólnak. Választásod szerint 6 vagy 12 hónapra. A lejárat előtti visszamondás esetén a fennmaradó hónapok 50%-a fizetendő.  A kedvezményeket a nagyobb előfizetési időért adjuk.

Előfizetés lemondására előző hónap 20-ig van módodod, melyet írásban tudass velünk.

ugyfelszolgalat@scrapfellow.com

(Pl: ha a KitKlubot márciustól már nem kéred, akkor legkésőbb február 20-ig jelezd felénk a szándékodat.)

A tudtunk nélküli PayPal-os megbízás törlése/megszüntetése nem minősül lemondásnak.

A weboldal használatával kapcsolatos kérdések

Jelentkeztem egy online tanfolyamra / workshopra, hol találom a tantermet?

Ha online workshopra vagy online tanfolyamra jelentkeztél, a tanteremhez akkor lesz hozzáférésed, ha a részvételi díjat kifizetted. Amint ez megtörténik, mi lezárjuk a rendelést, és a profilod automatikusan hozzácsatolódik a tanteremhez, tehát abban a pillanatban hozzáférésed lesz.

A tantermet több módon is elérheted.

 • A rendelés elkészültét jelző e-mailben kattints a “view course” utáni linkre, ami a tanterembe vezet.

vagy

 • Jelentkezz be a weboldalra és jobb oldalon felül a nevedre egérrel ráállva a lenyíló menüből válaszd a Tanfolyamaim menüpontot. Ezen az oldalon az összes online tanfolyam és workshop egy helyről elérhető, amire korábban (2014-ben) jelentkeztél.

Galéria használat szabályai

A közösségi felületeinket, így a Galériát is a Scrapfellow Alkotó Közösségének tartjuk fent.

A Galériát azért hoztuk létre, hogy felületet adjunk a vásárlóinknak az alkotásaik bemutatására, egymás inspirálására. Ha a Scrapfellow Alkotóközösség tagjának érzed magad, bátran töltsd fel az alkotásodat, mutasd meg nekünk, inspirálódj mások alkotásaiból. Az alábbi szabályokat a vásárlóink zavartalan weblaphasználata, és a saját márkánk védelme érdekében hoztuk. Megértésedet, és együttműködésedet köszönjük!

 • Csak saját magad által készített alkotást tölthetsz fel.
 • A feltöltött képek publikusak, azt a weboldal látogatói szabadon megtekinthetik és megjegyzést írhatnak rá. Projekt publikálása esetén úgy tekintjük, hogy ezt a pontot is tudomásul vetted. Csak olyan alkotást/képet tölts fel, amit nem bánsz, hogy publikus, tehát a weboldal látogatói közül bárki megtekinthet.
 • Az alkotás szerzői joga publikálást követően is továbbra is azé, aki készítette/feltöltötte azt.
 • TILOS pornográf, személyiségi jogokat sértő, nyugalom megzavarására alkalmas képeket feltölteni. Ilyen esetben a kép felszólítás nélkül törlésre kerül.
 • A feltöltött Projekt leírásában és a kommentelési szekcióban  TILOS linket elhelyezni, és konkurens weblapokra hivatkozni.
 • Tilos bármilyen, nem Scrapfellow terméket reklámozni.
 • A linkelést és a konkurens reklámozását a Galéria rendszere automatikusan moderálja.
 • Rendszeres reklámozási kísérlet a felhasználó felfüggesztését/kitiltását eredményezi.

A Galéria használata

A Közösségi felületeinket, így a Galériát is csak regisztrált felhasználóink vehetik igénybe.

A Galériába projektet feltölteni, vagy mások által feltöltött alkotást véleményezni, Like-olni(szivecskézni) csak bejelentkezést követően tudsz.

Projekt feltöltés menete

 1. A Galériában nyomd meg az ‘Új Projekt Feltöltése’ gombot.
 2. A megnyíló felületen adj nevet az alkotásodnak
 3. A ‘Képek Feltöltése’ felirat melletti tallózó gombra kattintva válaszd ki a számítógéped könyvtárából a feltölteni kívánt képeket.
 4. A képek kiterjesztése egyik oldalon sem lehet 600 px méretnél kisebb. Ez a weboldalon történő szép, igényes megjelenés miatt szükséges minimum. Ettől nagyobb lehet, de kisebb nem. A File mérete nem lehet több 3 Mb-nál. Fileformátuma .jpg, vagy .png lehet.
 5. Nyomd meg a megjelenő ‘Képek Feltöltése’ gombot. Ez a feltöltés még nem jelent publikálást. Csak lehetővé teszi számodra, hogy a feltöltési oldalon a kisképek segítségével elrendezd a feltölteni kívánt oldalakat. Rakd őket megjelenítési sorrendbe. A Piros csillagot ahhoz a képhez tedd, amelyiket szeretnéd, hogy a kiemelt kép legyen. Ez a publikus Projekt oldalon a nagy kép lesz.
 6. Írj leírást az alkotásodhoz. Írd meg milyen indíttatásból, esetleg hogyan készítetted.
 7. A Címkék használatát javasoljuk, de nem kötelező. Azért javasoljuk, hogy a galéria keresőjében mások is hamar rátaláljanak relevancia szerint. Ha mindenki jól címkézi az alkotását, akkor a Galéria keresője jól használható lesz. Ha már nagyon sok projekt fent lesz, ez a funkció óriási segítség lesz ha valaki konkrét dolgot keres (pl: inspirációk minialbumokra)
 8. Ha az alkotásodat valamelyik éppen aktív kihívásunkra nevezed, akkor ne felejtsd el kiválasztani melyik kihíváshoz kapcsolod. Ha feltöltéskor ezt a mezőt elfelejtetted kitölteni, később is beállíthatod, viszont miután egy kihívásra már nevezted az alkotást, később nem módosíthatod. Legyél körültekintő.
 9. Válaszd ki milyen termékeket használtál az alkotásodon. Ha itt bejelölöd a felhasznált termékeket, akkor segítséget adsz a többi felhasználónak miből készíthet hasonlót ha szeretne. És téged is megkímélnek az olyan kérdésektől, hogy pl: Az a csipi, melyik termékcsomagból való? :) Érdemes használni tehát.
 10. A feltöltés utolsó fázisa, hogy megnyomod a ‘Projekt feltöltése/Mentése’ gombot.

Kiemelt Alkotó, Kiemelt Alkotás

A mozgalmas Közösségi élet reményében a következő “játékot” találtuk ki. Az aktív felhasználókat szeretnénk valamilyen formában “jutalmazni” azzal, hogy akár az alkotásukat, akár magát az alkotót emeljük ki a Galéria főoldalára.

Jelen pillanatban az alábbi két kiemelési lehetőségek működnek.

Kiemelt Alkotó

Adott naptári hónapban feltöltésre kerülő alkotások alapján a Kreatív Csapattag Kiemelt Alkotót választ. Az általunk legszebbnek vélt aktuális projktjén keresztül kerül kiemelésre. Régebbi alkotásokat nem vizsgáljuk, csak az adott időszakban feltöltésre kerülőket.

A Kiemelt Alkotó 10 000 Ft értékű levásárolható kupont kap ajándékba.

 

Kiemelt Alkotás Közönségszavazás alapján

Hetente egy alkotás kerül kiemelésre automatikusan azon alkotások közül, amelyik a legtöbb kedvelést (piros szivecske) kapta.

Egy felhasználó egyszer szivecskézhet egy oldalt. A kedvelés törlése, majd újra kedvelése továbbra is csak egy szavazatot ér. :)

 

A szavazatok számlálása

Hétfő (00:00) – Vasárnap (23:59) között feltöltött alkotásokat veszi a rendszer alapul. Ezekre az alkotásokra a következő hét szerda (23:59-ig) lehet szavazni. Tehát ha valaki vasárnap este tölt fel alkotást, akkor is van néhány nap esélye szavazatokat gyűjteni.

Az eredményhirdetés automatikus. A nyertes alkotás csütörtök reggel kerül kihelyezésre automatikusan a Galéria főoldalára.

Kreatív Csapattag alkotása kedvelhető (szívecskézhető), viszont a szavazatszámlálásba nem kerülnek bele.

Vásárlással kapcsolatos kérdések

A webáruházban feltüntetett árak

A webáruházban a termékeknél feltüntetett árak 27% ÁFA-t tartalmaznak.

Áfás számlát minden vásárlás esetén kiállítunk.  A postázandó csomaghoz mellékeljük, a letölthető termékek és az online tanfolyamok esetén e-számlát küldünk a megrendelő részére.

Milyen fizetési módok közül választhatok?

Jelenleg az alábbi három fizetési mód közül választhatsz a rendelésed leadása előtt a pénztárban:
Utánvétes vásárlás:

Ezt a fizetési módot akkor válaszd, ha a csomagod a futárnál szeretnéd készpénzben kifizetni.

Utánvétes vásárlás esetén munkanapokon 13 óráig leadott rendelésedet még aznap postázzuk, a hétvégi rendelésedet a következő hét első munkanapján adjuk át a futárnak és a csomagodat 1 munkanapon belül megkapod.
Előreutalásos vásárlás:

Előreutalásos vásárláskor a fizetendő összeget át kell utalnod az MKB Banknál vezetett 10300002-34608469-00003285 számlánkra.

Akkor indítjuk útnak a rendelésedet, ha az utalásod 13 óráig megjelent számlánkon. Az utalásokat az MKB (bankon belüli) utalás esetén – ha banki nyitvatartási időn belül indítod az utalásod – az utalás elküldése után azonnal látjuk. Más bankokból indított utalásod – ha banki nyitvatartási időn belül indítod – a következő munkanapon jelenik meg számlánkon.
Ki nem fizetett rendelést maximum 7 napig tárol a rendszer. Amennyiben 7 nap alatt nem történik kifizetés, úgy tekintjük elálltál a vásárlástól és a rendelés sikertelen státuszba kerül. A rendelésben lévő termékek  visszakerülnek készletre, újra megvásárolhatók.
Ha a Fiókom oldalon a rendelésedet ‘Sikertelen’ státuszban látod, a mellette található ‘Fizetés’ gombra kattintva újra megvásárolhatod.
Amennyiben a rendelésben akad olyan termék, ami jelenleg nincs készleten, a rendszer jelezni fogja feléd.
PayPal fizetéses vásárlás
A rendelésed végösszegét PayPallal is kiegyenlítheted. Ebben az esetben ha a rendelésed munkanapon 13 óráig adtad le, a csomagodat még aznap postázzuk és 1 munkanapon belül megkapod.

Nincs a csomagban számla. Hol találom?

2017. január 1-től minden scrapfellow.com webáruházban leadott rendelést a Számlázz.hu online számlázóval állítunk ki.

A rendelés alapján kiállított E-számlát a rendeléskor megadott e-mail címre küldi ki a rendszer.

Ha számlázással kapcsolatban kérdésed van, vagy eseleg nem kaptad meg a számlát, vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal.

ugyfelszolgalat@scrapfellow.com

Kuponok, Ajándékutalványok beváltása

Kuponok beváltása:

A Scrapfellow webáruház új kuponrendszerének köszönhetően az elérhető/beváltható személyes kuponjaidról a Kosár vagy az Adatlapom oldalakon tájékozódhatsz.

Vásárláskor, ha minden kívánt terméket a kosaradba tettél, klikkelj a Kosár megtekintése gombra. A termékek tételes felsorolása alatt világoskék tiketteken találod (ha van) a beváltható kuponokat. Érvényesítéshez nem kell mást tenned, csak rákattintani a kiválasztott kuponra. A kosár automatikusan frissülni fog, és a kedvezményes végösszeget fogod a kosár alján látni.

Ha másik kuponra szeretnél váltani, kattints rá egy másik rendelkezésre álló kuponra. Az előzőt (ha egyidejűleg más kuponnal nem használható) el fogja a rendszer távolítani, és az új kiválasztottal számolja újra a fizetendő végösszeget. Azt amelyiket eltávolította, újra megjeleníti az oldalon grafikusan, újra kattintható a tikett.

Ajándékutalvány beváltása:

Az ajándékutalványon található egyedi kuponkódot a Kosár vagy a Megrendelés oldalon található “Kupon beváltása” mezőbe kell beírni és a mellette található gombra kattintva beváltani.

Az így jóváírt összeget akár egyben is levásárolhatod, vagy több részletben is. Az első vásárlást követően, ha nem vásároltad le a teljes összeget, akkor visszaigazolást kapsz az ajándékutalványod rendelkezésre álló egyenlegéről. Tehát ha egy nagyobb összegű ajándékutalványt kaptál, akkor sem muszáj egy összegben levásárolnod. Elköltheted több részletben is egy éven belül.[/toggle]

Postázással kapcsolatos kérdések

Mennyibe kerül a postázás magyarországi szállítási cím esetén?

A rendelt termékeket Magyarország területén a GLS Hungary futárszolgálattal szállítjuk házhoz, vagy GLS csomagpontra.

 

Ha csomagpontra kéred a szállítást, akkor a rendelés során válaszd a GLS lehetőséget, ÉS vásárlói megjegyzésbe írd meg melyik csomagpontra kéred a szállítást.

Csomagpontot itt tudsz választani: GLS Csomagpont kereső

A postaköltség sávosan, a rendelés végösszegétől, fizetési módtól függően az alábbiak szerint alakul 2017. július 17-től.

Banki átutalás esetén

 • 850 Ft  – Ha a vásárlás összege 0 – 9999 Ft között van
 • 550 Ft – Ha a vásárlás összege 10 000 – 19 999 Ft között van
 • ingyenes – Ha a vásárlás összege 20 000 Ft felett van

Utánvétes fizetés esetén

 • 1250 Ft  – Ha a vásárlás összege 0 – 9999 Ft között van
 • 950 Ft – Ha a vásárlás összege 10 000 – 19 999 Ft között van
 • 400 – Ha a vásárlás összege 20 000 Ft felett van

 

Terjedelmesebb, nehezebb termékeknél, és egyedi készítésű bélyegzőknél a postaköltség egyedi, amit a termék oldalán minden esetben feltüntetünk.

Mennyibe kerül a postázás ha Külföldi címre kérem a szállítást?

A Scrapfellow.com webáruházban EU tagállamokból is lehet rendelést leadni.

Az EU tagállamokba is a GLS futárszolgálattal küldjük a csomagokat.

Díja: 4445 Ft (3500 Ft + Áfa)

Rendelés után mikor kapom meg a csomagomat?

A rendeléseket munkanapokon dolgozzuk fel.

Ha utánvétes rendelésedet munkanapon 12 óráig küldted be, úgy a csomagod még aznap útnak indul.

Ha Banki átutalást választod, akkor az utalásod beérkezése után indul a csomagod. Az utalásokat minden munkanapon reggel és 12:00-kor ellenőrizzük. Tapasztalataink alapján, ha banki napon 11:00-ig indítod az utalást, akkor még aznap megérkezik hozzánk, kivéve, ha Te is MKB bankos vagy, mert akkor az utalásod azonnal megkapjuk.

Ha az utalásod munkanapokon 12:00-ig beérkezik, akkor még aznap útnak indul a csomagod.

A csomag kiszállítását a GLS futárszolgálat végzi 1 munkanapon belül. A csomagodat tehát a rendelés lezárását követően 1 munkanapon belül kézhez kell kapnod.

Átvehetem személyesen a rendelésemet?

Rendelésed személyes átvételére a Scrapfellow telephelyén van lehetőség.

Debrecen, Nyáry Pál 49.

A rendelés elkészültéről emailben tájékoztatunk. Ezt követően munkanapokon 8-15 óra között bármikor átveheted.

A helyszínen csak készpénzes fizetési lehetőségre van mód. Ha ez számodra nem megfelelő, úgy a rendelésedet átutalással vagy PayPal fizetési móddal add le, és még a csomagátvétel előtt rendezd.

 

Van-e lehetőség a Scrapfellow termékek viszonteladására?

Igen, van. Ha szeretnéd a termékeinket saját üzletedben, kreatív butikodban, webáruházadban értékesíteni, vedd fel velünk a kapcsolatot, elérhetőségeink valamelyikén, hogy a további részletekről tájékozódhass.

 

Ha van olyan kérdés, amire itt nem kaptál választ, kérdezd meg tőlünk nyugodtan.  Klikk ide!