Hírlevél

Scrapbook inspirációk, tippek-trükkök hetente!

Mi a scrapbook?   Miért jó scrapbookozni? Hogyan kezdjek hozzá?
… és hasonló kérdések ha már megfordultak a fejedben a scrapbook szó láttán, jó helyen vagy. Csak add meg az e-mail címed és szemed elé tárunk egy olyan kreatív hobbit, ami garantáltan megváltoztatja az életedet.

Amit kapni fogsz:  Nagy adag információt a kezdeti lépésekhez, és folyamatos inspirációforrást küldünk neked minimum hetente egyszer.

Amit kérünk előzetesen tőled: Nyitott, befogadó elmét. :)  Az viszont nem szükséges, hogy kreatívnak is tartsd magadat, mert nem ez a lényeg. :)

Gyere, és eléd tárjuk a scrapbook lényegét, hogyanját, és amitől egészen biztosan új látószögből fogod szemlélni az életedet.Blogértesítő

A 2008.évi XLVIII. törvénynek megfelelően kérjük a hírlevél-regisztrációhoz az összes mezőt töltsd ki. A megadott adatokat az adatvédelmi törvénynek megfelelően kezeljük, és azokat harmadik félnek nem adjuk ki.

Mi is utáljuk a spamet! Igyekszünk scrapbook témakörben hasznos, tartalmas információkkal szolgálni. Ha többé nem szeretnél ilyen leveleket kapni tőlünk, bármikor egy kattitntással lemondhatod.