Weboldalunk használatával jóváhagyod a Cookie-k használatát, a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Hogyan lehetek KitKlub™ tag?

 

ÚJ :: ÚJ :: ÚJ

KitKlub™ SHOPPER tagság

2019. februártól indul a KitKlub SHOPPER tagság, amivel hozzáférésed lesz a KitKlub exkluzív termékek webshopkategóriához, és te magad válogathatod össze a saját, egyedi alkotócsomagodat. A SHOPPER tagsággal kapcsolatos részletekért kattints ide.

KitKlub SHOPPER tagság


Az alábbi részletek a normál KitKlub előfizetésekre vonatkozik.

 

Hogyan lehetek KitKlub™ előfizető?

KitKlub előfizetést a webáruházon keresztül tudsz indítani.  Jelenleg háromféle csomag közül választhatsz:

Scrapbook KitKlub™

Dokumentáló KitKlub™

Bélyegző KitKlub™

Bármelyik hónapban van lehetőséged a KitKlubhoz csatlakozni. Amit viszont fontos tudnod, hogy nálunk a téma/hónap váltó nap mindig 10-e.

Előfizetést az aktuális hónap készletével tudsz indítani hónap 9. 23:59 időpontig. Az automatikus díjfizetés a következő hónap készletével 10-én indul.

KitKlub™ előfizetéshez milyen fizetési módok közül lehet választani?

KitKlub™ előfizetést Simple Pay, bankkártyás fizetéssel tudsz indítani.

A megrendelés gomb megnyomását követően a weboldal átnavigál a Simple Pay oldalára, ahol egy gyors Simple Pay kártyaregisztrációt követően véglegesítheted a rendelést.

A sikeres fizetési tranzakcióról e-mailen kapsz értesítést, és a weboldalunkon is ellenőrízheted. A KitKlub Irodádban ha a Kit Klub™ előfizetésed AKTÍV státuszban van, akkor az előfizetésed sikeres volt, további fizetési teendőd nincs.

A scrapfellow.com weboldalon a vevők Simple Pay oldalon megadott személyes információihoz (bankkártya adatok) nem férünk hozzá, azokat a Simple Pay kezeli a saját felhasználási feltételeinek megfelelően.

 

Kit Klub™ előfizetésem van. Kell-e utalnom havonta?

A Scrapbook Kit Klub™ előfizetésedért nem kell külön átutalás indítanod havonta. A Simple Pay a hónap megjelölt napján automatikusan intézi az előfizetésed kifizetését. Erre az időpontra mindig tedd lehetővé, hogy a tranzakció zökkenőmentesen megtörténhessen.

Külön fizetned csupán abban az esetben kell, ha a Kit Klub™ előfizetéseden felül plusz rendelést adtál le. A külön rendelések fizetési módját a szokásos módon megválaszthatod a fizetés során.

 

Mikor vonódik le a kártyámról az előfizetési díj?

Minden hónap 10-én.

Annak érdekében, hogy a Kit Klub csomagodat időben postázhassuk, kérünk a megjelölt időpontban tedd lehetővé, hogy a Simple Pay levonhassa a bankkártyádról az előfizetés összegét.

 

Szeretnék mást is vásárolni. Van lehetőség rá, hogy a KitKlub csomagommal együtt postázzátok?

Új KitKlub™ előfizetés rendelésekor nem tudsz más terméket a kosárba tenni.

Ha már aktív a KitKlub™ előfizetésed, akkor van mód rendelések összevonására és együttes postázására. Ha szeretnéd, hogy a KitKlubos csomagodon felüli rendeléseket ingyen postázzuk, akkor a kosár oldaladon válaszd az ingyenes Együttpostázós szállítási módot. Ezt feltétlenül használd, hogy ne számoljon fel a webshop plusz postaköltséget. Az így rendelt termékeket a KitKlub csomagoddal együtt postázzuk extra postaköltség nélkül.

Az együttpostázást igénylő rendelések leadási határideje az adott hónap 8-a. Az eddig beérkezett és fizetett rendeléseket a soron következő KitKlub csomagoddal garantáltan együtt postázzuk 10-e után. 

A 8-a után elküldött, vagy késve fizetett plusz rendelések esetén nem tudjuk garantálni, hogy az aktuális hónap KitKlub csomagjával postázzuk.

 

Mikor postázzátok a KitKlub™ csmomagot?

Minden hónapban, 10-t követő 2-3 munkanapon kerülnek egységesen postázásra a KitKlub™ csomagok.

Ha több előfizetésed is van, azokat mindenképpen összevonva postázzuk, ráadásul így a postázás során előnyt is élvezel azokhoz képest, akiknek csak egyféle előfizetésük van.

 

Aktív KitKlub™ előfizetésem van. Módosíthatom a szállítási címet?

Természetesen módosíthatod. A KitKlub Irodádban a címek szerkesztésénél módosítsd a szállítási címet, de mindenképpen 9-e előtt, hogy az új havi KitKlub rendelésben az új rendelés automatikus létrehozásakor már a megfelelő vevőadatok szerepeljenek. Ezen felül kérjük írj nekünk a módosítással kapcsolatban, nehogy elkerülje a figyelmünket a módosításod, és átírhassuk a címet a GLS szoftverben is.

 

Lemondhatom a KitKlub™ előfizetésemet?

Az  előfizetésedet bármikor lemondhatod. A választott minimum időszak letelte előtti visszamondás esetén a fennmaradó hónapok 50%-a fizetendő.  A kedvezményeket a nagyobb előfizetési időért adjuk.

Ha a lemondás a választott minimum időszak letelte után történik (6 vagy 12 hónap), akkor nincs egyéb fizetendő.

Előfizetés lemondására előző hónap 20-ig van módod, melyet írásban tudass velünk.

ugyfelszolgalat@scrapfellow.com

(Pl: ha a KitKlubot márciustól már nem kéred, akkor legkésőbb február 20-ig jelezd felénk a szándékodat.)

Keresés