A Hónap Alkotója | 2017 április

Közzétéve:

A havi Galéria-mustra következik. :)

Áprilisban kereken 80 egyedi, megismételhetetlen, szuper alkotást töltöttetek fel a Galériába.

Fantasztikusak az alkotóközösség! Csodás érzés bepillantani a hétköznapjaitokba, az életetekbe az alkotásaitokon keresztül.

Most is megmutatta a kis scrapbookos közösségünk mennyire kreatív, mennyire tele van élménnyel az életük, és még időt is szánnak arra, hogy mindezt megörökítsék. Köszönet mindenkinek, aki megmutatja nekünk a scrapbook alkotásait. A Hónap alkotója választás most sem volt egyszerű. Több alkotás között dilemmáztam, de választanom kellett egyet.

A 2017. áprilisi Hónap Alkotója nyertesünk Zsukka lett a GOMBOSKODÁS című alkotásával.

Gratulálok, Zsukka!

 

Májusi kedvcsináló!

Avagy, hogyan okozzon örömet a szállítási díj. :)

Az online vásárlások egyik legfrusztrálóbb eleme az a bizonyos, amit a többség sajnál kifizetni, pedig a kényelmeteket szolgálja. Igen, ez egy szolgáltatás, amit minden kiküldött csomag után megfizetünk a szolgáltatónak. Ez nevezetesen a szállítási díj.

Arra gondoltunk, hogy májusban megpróbálunk a nem KitKlub tagoknak is kedvezni kicsit, és kitaláltuk a Szállítási Díj Kompenzálást.

Ez tulajdonképpen arról szól, hogy vásárolsz scrap-kincseket bármilyen összegben, mi pedig a szállítási díj összegét klassz Chipboard csomaggal/csomagokkal kompenzáljuk. Tehát, a szállítási díj immáron kézzelfogható termékké válik, és reményeink szerint örömet okozunk vele alkotás során.

Kupon nem szükséges a kompenzációhoz.
A meglepi automatikusan a csomagban lesz, minden 2017. májusi megrendelés és fizetett postaköltség esetén.

________________________________________________________

A Hónap Alkotója kihíváson mindig érdemes részt venni, mert értékes nyeremények várnak!

NYEREMÉNYEK

A hónap kiemelt alkotója egy 10 000 Ft értékű Scrapfellow kupont nyer, melyet bármire elkölthet a scrapfellow.com webshopban.
A Scrapfellow weboldalon a profilnál egy szép csillag jelezni fogja, hogy az illető Hónap Alkotója kihívást nyert.
A Galéria főoldalán egy hónapig szerepel kiemelt helyen az adott hónapra nevezett legszebb alkotásával együtt.
Az év során a Hónap Alkotói közül random (videófelvételes) sorsolással kisorsolunk egy nyertest, akit vendégül látunk a 2017-es CAMPfellow-n októberben. A nyeremény takarja a workshopokon való részvételt, szállást, teljes ellátást, szponzorcsomagot, alkotócsomagot, és minden szeretetet, jókedélyt, amit mi ebbe a rendezvénybe teszünk.

Ha kedvet kaptál, hogy ebben a hónapban te is indulj a nyereményért, és a kiemelésért, akkor alább leírom mi ennek a menete.

Alkoss örömmel, mert az alkotó mosolya beleépül minden oldalba! :)

A NEVEZÉS MENETE

Bárki lehet a Hónap Alkotója. Ehhez csupán annyit kell tenned, hogy a hónap során alkotsz, és azt feltöltöd a publikus galériánkba. Adott naptári hónap során feltöltött alkotások közül választunk nyertest.
Az alkotás bármi lehet, ami emlékmegőrzéssel kapcsolatos. Scrapbook, PL, minialbum stb… szépen befotózva.
A feltöltött alkotásod tartalmazzon legalább egy Scrapfellow terméket.

Vélemény, hozzászólás?