A Hónap Alkotója | 2017 július

Közzétéve:

Valaki állítsa meg az időt valahogy… olyan gyorsan telnek a hónapok, és ismét itt vagyunk, hogy választani kell a  rengeteg szuper alkotás közül, amiket júliusban töltöttetek fel a Galériába.

Most is megmutatta a kis scrapbookos közösségünk mennyire kreatív, mennyire tele van élménnyel az életük, és még időt is szánnak arra, hogy mindezt megörökítsék. Köszönet mindenkinek, aki megmutatja nekünk a scrapbook alkotásait. A Hónap alkotója választás most sem volt egyszerű.

A 2017. július Hónap Alkotója nyertesünk Gabi lett az Én – rólam magamnak című alkotásával.

Gratulálok, Gabi!

________________________________________________________

A Hónap Alkotója kihíváson mindig érdemes részt venni, mert értékes nyeremények várnak!

NYEREMÉNYEK

A hónap kiemelt alkotója egy 10 000 Ft értékű Scrapfellow kupont nyer, melyet bármire elkölthet a scrapfellow.com webshopban.
A Scrapfellow weboldalon a profilnál egy szép csillag jelezni fogja, hogy az illető Hónap Alkotója kihívást nyert.
A Galéria főoldalán egy hónapig szerepel kiemelt helyen az adott hónapra nevezett legszebb alkotásával együtt.
Az év során a Hónap Alkotói közül random (videófelvételes) sorsolással kisorsolunk egy nyertest, akit vendégül látunk a 2017-es CAMPfellow-n októberben. A nyeremény takarja a workshopokon való részvételt, szállást, teljes ellátást, szponzorcsomagot, alkotócsomagot, és minden szeretetet, jókedélyt, amit mi ebbe a rendezvénybe teszünk.

Ha kedvet kaptál, hogy ebben a hónapban te is indulj a nyereményért, és a kiemelésért, akkor alább leírom mi ennek a menete.

Alkoss örömmel, mert az alkotó mosolya beleépül minden oldalba! :)

A NEVEZÉS MENETE

Bárki lehet a Hónap Alkotója. Ehhez csupán annyit kell tenned, hogy a hónap során alkotsz, és azt feltöltöd a publikus galériánkba. Adott naptári hónap során feltöltött alkotások közül választunk nyertest.
Az alkotás bármi lehet, ami emlékmegőrzéssel kapcsolatos. Scrapbook, PL, minialbum stb… szépen befotózva.
A feltöltött alkotásod tartalmazzon legalább egy Scrapfellow terméket.

Vélemény, hozzászólás?