Január – Scrapbook inspiráció

Közzétéve:

Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de én néha rettenetesen el tudok veszni a Pinteresten. Általában próbálom fékezni magam, de sajnos előfordult már az is, hogy fél délelőttöt bolyongtam rajta. :) Mostanában nincs időm (vizsgára készülök) és csak a reggeli kakaózáskor és az esti lefekvéskor böngészem a mappáimat. Így akadtam rá hétvégén egy halom inspiráló alkotásra, amelyből a januári Kit Klub csomag felhasználásával készült egy saját alkotás.

Ez is azt bizonyítja, hogy sokszor nem a fotó az, ami oldalkészítésre ösztönöz, hanem egy másik scrapbook alkotás. Nincs is ezzel semmi baj. Ha jön az ihlet, engedni kell :)  ráadásul sokat lehet belőle tanulni.

bee-jan-IMG_001

bee-jan-IMG_002

bee-jan-IMG_003

bee-jan-IMG_004

bee-jan-IMG_005

Az eredeti alkotás sajnos nem tudom kié (pedig nyomoztam utána egy ideig), de a Pinterest-es mappámban megtaláljátok. Januári készleten kívül felhasználtam még némi flittert, dekortapaszt, gombot, fekete tustintát, Distress Ink-et (ezzel festettem), Versa Fine Mini – Onyx Black, és az Elkapott pillanat dekorgombok közül egyet (a pink színű gomb Noémi A Szeretet gyümölcse alkotócsomagjának egyik eleme volt).

sig-SZSZ

Január – Scrapbook inspiráció” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Olvadozom… Gyönyörűságes oldal lett!

  2. Huhh, ez egyszerűen gyönyörű lett, imádom!!!!

  3. Nagyon tetszik!!! Csodás!

Vélemény, hozzászólás?