Jogi nyilatkozat

Adatkezelés
 

A webáruház használata során a Gravobest Kft. (scrapfellow.com) részére rendelkezésére bocsátott személyes adatokat bizalmasan kezeljük, és nem adjuk ki harmadik fél számára, kivéve szerződött postaszolgáltatónknak, hogy a megrendelt csomagokat kézbesíteni tudjuk.

A Vevők személyes adatait a Gravobest Kft. kizárólag jogilag hitelesen indokolt, és alátámasztott esetben adja át a hatóságok részére.

A megrendelés folyamán a weboldalon rögzített adatokat a Gravobest Kft. a megrendelések teljesítéséhez használja fel. A Gravobest Kft. által használt Pénzügyi-, és számviteli szoftverben, a hatályos számviteli törvényben meghatározott időszakra tároljuk a Vevők számlázáshoz szükséges adatait.

A weboldalon tárolt adatai törlését, módosítását bármikor kérheti írásban az info@scrapfellow.com e-mail címen.

A Scrapfellow.com hírlevelére feliratkozottak személyes adatait a Gravobest Kft. bizalmasan kezeli.  Leiratkozási lehetőség minden kiküldött hírlevél alján biztosított, továbbá kérhető a megadott elérhetőségeink valamelyikén.

A webáruház működtetését mindig az aktuális érvényben lévő törvényi szabályozásnak megfelelően végezzük. Az itt nem szabályozott kérdésekben a Polgári Törvénykönyv, valamint a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999.(II. 5.) számú Korm. rendelet, és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. tv. rendelkezései az irányadók.

Adatvédelmi nyilvántartási szám megkérése folyamatban van.

Ezen a weboldalon található tartalom a Gravobest Kft. (scrapfellow.com) szellemi tulajdonát képezi és a Gravobest Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül sem online, sem nyomtatott formában nem használható fel. A Scrapfellow.com weboldalon közreadott ingyenes vagy fizetős digitális termékeit kizárólag saját felhasználás céljából mentheted a merevlemezre vagy nyomtathatod ki, ám ebben az esetben sem válsz jogosulttá terjesztésére, fénymásolására, átvételére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, a tartalom kereskedelmi forgalomba történő hozatalára. Az így megszerzett fileokat sajátodként nem tüntetheted fel. Ezen feltételek megsértése esetén a Gravobest Kft. a jogsértéssel való felhagyást és kárának megtérítését követelheti.