Rólunk

Kedves látogató!

Egy kéréssel kezdenénk. Mivel vásárlóink  többsége hozzánk hasonló fiatalos netező, engedd meg nekünk, hogy kötetlen, tegező formában kommunikáljunk veled. Az internet amúgy is egy “laza” világ, úgy gondoljuk, hogy mindkettőnk számára könnyebb lesz így!

Scrapbook Webárzházunkat és a hozzá szervesen kapcsolódó információs és közösségi felületeket (Scrapbook KitKlubOnline Scrapbook Tanterem, Scrapbook Blog, Scrapbookos Fórum ) azért hoztuk létre, hogy Magyarországon is könnyen elérhetővé és ismertté váljon ez az általunk már 5-8 éve imádott kreatív hobbi, a Scrapbook.

Magyarországon elsőként, és máig egyetlenként tudtunk olyan átfogó és széleskörű saját tervezésű és gyártású scrapbook termékpalettát megvalósítani, ami a magyar scrapbookosok igényeit felmérve kiszolgálja azt. A vevőink igényeire mindig is nyitottak voltunk, és örömmel fogadunk minden elképzelést továbbra is, ami segítheti a scrapbookosok emlékmegőrzését.

A Kreatív Csapatunk egy maroknyi, összetartó baráti társaság, akiket a Scrapbookkal kapcsolatos egyező értékítélet és vizuális elképzelés hozott össze, és az elmúlt évek együtt eltöltött, kitartó közös munkája formált ilyen kerekké.

Reméljük, hogy a Csapat által mutatott scrapbook inspirációkból, tanfolyamokból és workshopokból te magad is számos ötletet meríthetsz, és elindulsz a Kreatív emlékmegőrzés fantasztikus útján.

Figyelmedbe szeretnénk ajánlani a Scrapfellow Hírlevelét is, ahol még közvetlenebbül írhatunk neked a Scrapbookról. Megismertetünk a scrapbookos életérzéssel, és igyekszünk felébreszteni a benned lakozó művészt, akinek a saját élete és környezete a múzsája.

Kívánjuk, hogy legyél kitartó, lelkes scrapbookos, és válj életed művészévé!

 

Bíró Ágnes

Alapító, Tervező, Kreatív Csapattag

Bozsits Kriszti

Kreatív Csapattag

  Gelencsér Anett

  Kreatív Csapattag

   Knapp Mónika

   Kreatív Csapattag

    Nagy Bori

    Kreatív Csapattag

     Őri Veronika

     Kreatív Csapattag

      Panyi Zsuzsi

      Kreatív Csapattag

       Raveloson Andrea

       Kreatív Csapattag

        Székely-Sipos Szilvia

        Kreatív Csapattag

         Sztarenki Szilvia

         Kreatív Csapattag