Weboldalunk használatával jóváhagyod a Cookie-k használatát, a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Scrapfellow Kihívás - 2021-04

Sziasztok!

Megérkeztem az áprilisi kihívással, mely remélem többmindenkit fog alkotásra ösztönözni. Tudom, hogy a Covid-helyzet, az otthonlét nagyon sokat nehezít a helyzeten, de fogjátok fel az alkotást terápiaként, kikapcsolódásként, amire akkor is szükség van ha csak otthon vagyunk akár kényszerből, akár önszántunkból. Vedd elő a fiókból akár régebbi scrap-cuccaidat, és egyszerűen adj magadnak egy óra pihenőt, és mesélj el egy történetet az életedből.

Az áprilisi kihívás feladata

 • Alkoss egy scrapbook oldalt, vagy oldalpárt az alább megadott feladat alapján.
 • Az alkotás bármilyen formátumú lehet (12-es oldal, 6x8-as oldal/oldalpár, minialbum oldal/oldalpár, TN oldal/oldalpár) és nincs stílusmegkötés sem. Képeslap PL és Memory planner a kihívásban nem játszik.
 • Az alkotást Scrapfellow papírokkal, dekorelemekkel, bélyegzőkkel készítsd.

A feladat

 1. Mesélj el egy történetet, ami úgy kezdődik, hogy Egyszer volt, hol nem volt...
 2. Legyen az oldalon legalább 2 fotó

Nevezés módja

 • A fenti feltételeknek megfelelő alkotásodat töltsd fel bármilyen Social Media oldalra (saját FB oldalad, Instagram oldalad, vagy a Scrap(p)elek csoportba. 
 • A poszt mindenképpen publikus legyen, hogy én is láthassam.
 • A poszt linkjét küldd el nekem IDE KATTINTVA emailen. ❮❮❮❮❮❮ EZ fontos, ne hagyd ki!!! Sajnos nincs kapacitásom kutakodni hashtagek alapján feltöltött alkotások után. Kizárólag azok a nevezések érvényesek, akik a fenti linkre kattintva küldik el a nevezésüket emailben. 

Nevezési határidő

2021.04.30. 23:59 CET

Nyeremény

 • Lesz egy csodaszép és tartalmas oldalad :)
 • MINDEN nevező kap egy 10%-os vásárlási kupont, amit a kihívást követő hónapban tud levásárolni a Scrapfellow webshopban. A kupon technikai okokból másik kuponnal együtt nem alkalmazható, és akciós termékekre nem vonatkozik. 
 • Szubjektív alapon kiválasztásra kerül egy alkotás, melyet itt a Kihívás Blogon közzé teszek a következő kihívás posztolásakor hónap elején. Az így kiemelt alkotók között év végén értékes nyereménycsomagot sorsolok ki.

Inspiráció

 

Előző hónap kiemelt alkotása

Ismét Király Dia scrapbook oldalát választottam. Becsszó, nem ő lesz minden hónapban, de akár miért ne? :D De egyszerűen lenyűgöz a harmónia, ami az oldalból árad. Engem teljesen magával ragadott. Szeretem az ilyen letisztult, lényegretörő, tartalmas oldalakat.

Alkotó: Király Diána

 

Alkossatok, scrapbookozzatok!

Ági

Keresés