Weboldalunk használatával jóváhagyod a Cookie-k használatát, a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Kit Klub™

A scrapbook egy kötetlen hobbi. Ezernyi technika, lehetőség, stílus lakozik benne. Pont ezért szeretjük, mert BÁRKI, aki egy kicsit is nyitott a kreatív alkotás és az emlékmegőrzés iránt, az megtalálja benne amire vágyik.
Egy olyan hobbira lelhetsz, amivel nem csak kikapcsolódhatsz, feltöltekezhetsz a szabadidődben, de olyan értéket is teremtesz, ami felbecsülhetetlen a családod számára.
Mi ehhez a hobbihoz kínálunk havonta olyan alkotócsomagokat, melyek önmagukban is inspirálóak.

Legyél te is  KitKlub tagunk, és ezentúl nem kell vacakolni az alapanyagok beszerzésével, mert minden hónapban házhoz visszük Magyarország legjobb scrap-cuccait.

  • Magyar alkotóknak tervezünk, így minden szöveges díszítőelem magyarul van.
  • Nem csak stylingolunk. Azaz, nem más gyártók papírjait, díszítőelemeit válogatjuk össze neked egy készletbe, hanem scrapbookos fejjel, átgondoltan, szisztematikusan mi magunk tervezzük meg és gyártjuk a készlet alkotóelemeit minden hónapban. Tehát mondható, hogy ilyen máshol a világon nincs!
  • Nem kell aggódnod a valutaárfolyamok miatt. A készletet Forintért, azonos áron kapod meg hónapról hónapra, ráadásul kedvezményes áron, ingyen kiszállítva Magyarország területén.

Csatlakozz az egyre bővülő KitKlub közösségünkhöz.

                           Scrapfellow KitKlub™              •              Bélyező KitKlub™            •              KitKlub SHOPPER™ 

 

 

Keresés