Weboldalunk használatával jóváhagyod a Cookie-k használatát, a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Kreatív Csapat 2019 - Emlékőr Nagykövetek

Kreatív Csapat 2019 - Emlékőr Nagykövetek Idén viszünk egy kis csavart a Kreatív Csapatba, sok-sok meglepetéssel. :)

Dobpergés és fanfárok! Íme az idei Scrapfellow Kreatív Csapat. :)

Látszatra eléggé lecsökkent a számuk, de a látszat csal. Idén kicsit mozgalmasabb lesz a Scrapfellow inspiráló háttércsapata, amiről pár sorral lejjeb írok is. De előbb a híradás fájó része.

A régi csapattagok közül jópáran elbúcsúztak tőlünk, amit nagyon nehéz szívvel vettem tudomásul, hiszen mindenki stílusát, alkotásait imádtam, imádtátok. A személyes sztorikon keresztül mindőjüket megszerettük, és hiányozni fognak nekem az inspirációik és a személyük is a Kreatív Csapatból. Viszont teljesen érthető, emberi indokokkal intettek búcsút, ami ellen nem voltak érveim, és senkit sem kényszeríthetek maradásra. Csak legteljesebb szívemből minden jót kívánhatok nekik, bármerre is indulnak, és őszintén remélem, hogy továbbra is alkotni fognak.  Gelencsér Anett, Knapp Mónika, Raveloson Andrea, Panyi Zsuzsi, Sztarenki Szilvia, köszönöm az elmúlt éveket és a barátságotokat.

Na, de nézzünk előre vidáman és eltökélten!

Ettől a hónaptól kezdve 1-2 hónaponként vendégalkotókat kérek fel, hogy legyenek Scrapfellow Emlékőr Nagykövetek pár hónapra, és mutassák meg mi mindent tudnak kihozni a Scrapfellow alkotócsomagokból. Így a jelenlegi állandó tagok mellé vendégalkotókat is hívunk, akiknek a kiléte mindig meglepetés lesz. 

Izgalommal várom az idei pezsgő Kreatív Csapat munkát. Remélem ez a kis változatosság pezsgést visz majd a Scrap(p)elek alkotói csoportba is.

Boldog új évet kívánok mindenkinek, sok-sok megörökítendő élménnyel telve.

Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek

Keresés