Weboldalunk használatával jóváhagyod a Cookie-k használatát, a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Levél a Mikulástól

Levél a Mikulástól A gyerkőceid mit kapnak Mikulás előestéjén? Lepd meg valami nagyon klasszal. Imádni fogja mindenki, aki kapja.

A fiaimhoz ilyenkor mindig érkezik egy-egy levél a Mikulástól.
Mióta gyerekeim vannak a Mikulás és a Karácsony új értelmet nyert. Általuk én is újra átélhetem ezeknek az ünnepeknek az izgalmát, mert őszintén bevallom felnőttként ezeknek a fénye már a gyerekkoromhoz képest jócskán megkopott. Jelzem méltatlanul. De mióta a fiúk itt vannak nekem, újra óriási öröm már maga a készülődés is. Sokat gondolkodom mivel és hogyan tudnék nekik örömet szerezni. Nem csak játékokkal lehet, hanem olyan apróságokkal is, ami nekünk felnőtteknek semmi másba nem kerül, csak fél óra szöszmötölésbe, és egy kis odafigyelésbe...

Évek óta kapnak a fiúkáim levelet a Mikulástól. Nem csak ők írnak Neki, hanem választ is kapnak, ami hihetetlen izgatottság és igazi szégyentelen, önfeledt öröm számukra.

December 6. előtti napokban a posta nekünk ezt a levelet hozza a fiúknak, külön-külön megcímezve nekik, külön borítékban. Persze a tartalmat minden évben aktualizálom. :)

Ez a kis levél a borítékkal együtt bekerül az idei decemberi naplónkba is, mert ott a helye!

A levélpapír csomagot ide kattintva tudod letölteni

Legyen ez egy kis ajándék a Scrapfellow-tól neked, hogy örömet szerezhess vele gyerkőcödnek/unokádnak.

A letöltés tehát teljesen ingyenes. Cserébe kérlek keress meg minket Facebookon és kövesd az oldalunkat, hogy máskor is értesülhess hasonló klassz dolgokról. :)

Mi van a csomagban?

A csomagban találsz egy üres levélpapírt A4 méretben (szöveg nélkül), arra az esetre, ha kézzel szeretnéd megírni a levelet, valamint az előre megírt szöveges levelet is, amibe csak a csemetéd nevét kell behelyettesíteni. A levélben használt betűtípus megvásárolható, de ha nem szeretnél rá költeni, használj bármilyen ingyenes fontot.
Nincs más dolgod, mint kinyomtatni a levelet, majd betenni egy borítékba, és a postaládába dobni.
Este pedig kötelező felolvasni a címzettnek! A hatás nem marad el. ;)

További örömteli ünnepi készülődést!

/// A digitális tartalom a Scrapfellow - Bíró Ágnes szellemi tulajdonát képezi. Személyes felhasználásra ingyenesen letölthető, kereskedelmi forgalomba nem hozható. Más internetes oldalakon semmilyen formában nem terjeszthető, ingyenesen sem. Amennyiben meg szeretnéd osztani ismerőseiddel, akkor használd az alábbi megosztás gombot, vagy az oldal URL címét másold ki, és küldd el. Köszi, ha így teszel. ///

Tartalomhoz tartozó címkék: Digitális - Hibrid scrapbook

Keresés