Weboldalunk használatával jóváhagyod a Cookie-k használatát, a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Megújul a Scrapfellow KitKlub™

Megújul a Scrapfellow KitKlub™ A KitKlub rendszerünk alapjaiban újul meg, de a célja változatlan marad.  Dokumentáld a családod történeteit, éltesd az emlékeidet!

A változtatásokat már régóta dédelgetem. Évek óta látom mekkora frusztrációt tud okozni a klasszikus scrapbookozás hogyanjai az új felhasználóknál. Szerettem volna olyan komplex rendszerben kínálni a termékeimet, amelyek mindenféle körülményes magyarázás nélkül is adják magukat a sztorizós, történetmesélős családi emlékmegőrzésre. 

A régóta dédelgetett álmom egy kompaktabb alkotócsomag volt, mint az eddig megszokott kétféle bélyegző és kétféle nagy alkotócsomag, melyeket külön-külön magyarázni kell, hogyan lehet felhasználni, meglehetősen nagy kavarodást okozva az újonc alkotók fejében. 

Amikor pár hónapja kiderült, hogy kistesó érkezik hozzánk a családba, akkor eldöntöttem, hogy most vagy soha. A kompaktabb csomag tervezése még babázás mellett is bele fog férni az életembe, míg a kétféle bélyegző, kétféle különböző alkotócsomag tervezése havonta egészen biztosan nem. Ez pont elegendő lökés volt arra, hogy azonnal elinduljak a változtatás felé, mindemellett teljes szívből hiszem, hogy sokkal jobban fogja ez az új szisztéma támogatni azokat, akik valóban fontosnak érzik a családi történetek dokumentálását. 

A scrapbookot lehet a művészi mivolta miatt is csinálni, de a döntő többség egyetlen célja vele, hogy a családi fotóknak és történeteknek méltó 'keretet' adjon, mindamellett, hogy remek kikapcsolódás is a fotókkal, szépséges kreatív kiegészítőkkel szöszmötölni.

Röviden összefoglalom a Scrapfellow KitKlub változtatásait.

A Bélyegző KitKlub

 • Megszűnik a BKK - scrapbookos - dokumentáló osztottsága. Egyféle bélyegző lesz ezentúl, amely a sztoriközpontú dokumentálást segíti.
 • A korábbi 6x4 inch méret helyett a jövőben ennek duplája, 6x8 inch méretű lesz a BKK.
 • Változik az ár. 5990 Ft/ hó A korábbi rendszer szerinti legkedvezőbb 12 hónapos előfizetéshez képest, ha valaki mindkettőre előfizető volt, akkor 7295 Ft helyett jóval kevesebb lesz ezentúl. Ha valaki egy BKK típusra volt előfizető, akkor kicsit drágul, viszont közel sem a duplájára, ahogy maga a bélyegzőszett.
 • A korábbi 6-12 hónapos lehetőségek helyett egyféle variáció lesz. Ezentúl minimum 3 hónap után visszamondásig él az előfizetés, tehát rövidebb az elköteleződés, bátran kipróbálhatja az is, aki korábban még nem.
 • A bélyegző digitális letöltése megszűnik. A letöltési statisztikákat az első 4 hónapban és korábban is jóideje monitoroztam, és sajnos az a tapasztalat, hogy jelenleg nincs rá igazából igény.
 • A bélyegzőket előfizetői létszámnak megfelelő mennyiségben gyártunk. Érdemes előfizetni rá, hogy ne maradj le róla.

Hogy miért olyan jó bélyegzőkkel alkotni? Mert újra és újra felhasználható eszközről van szó. A magyar szavakkal, mondatokkal látványosabbá teheted a sztorizást, míg a grafikai elemekkel saját magad mintázhatod az oldalt. Pecsételni gyerekkoromban is nagyon szerettem, és a legjobb dolog, hogy felnőttként is szórakozhatok ilyesmivel, ráadásul még eszmei értéke is van! Ez nekem fontos.

A megújult BKK augusztusban startolt. Szeptember 9-ig még van lehetőséged csatlakozni!

Bélyegző KitKlub™ indításához katt a linkre.  ⬅︎

A képen baloldalon a régi BKK, jobb oldalon pedig már az új méret. 


Scrapfellow KitKlub™

 • Megszűnik a KitKlub SBKK és DOKK osztottsága.
 • Egy sztoriközpontú alapcsomag lesz tele dekorcuccokkal. Ezt az alap dekorcsomagot önmagában is rendelheted, de kínálunk hozzá olyan kiegészítőket, amire építheted az albumodat. (6x8-aspapírok, 6x8-as füzet, PL kártyák)
  Célom, hogy könnyebb legyen a dokumentálás, a rendszeres alkotás, mert rendszert kínálok hozzá. A füzetek, a papírok mind lefűzhetőek lesznek D-gyűrűs albumokba. A PL kártyák pedig az eddig megszokott tasakos rendszerben használhatóak. Kinek melyik varáció jön be, aszerint állíthatja össze a csomagját.
 • Nem lesznek havonta új 12-es papírok.
 • Mivel a BKK megduplázódott, a témával kapcsolatban beleteszem minden bélyegzős gondolatomat, így az alap kitben a bélyegző nem lesz állandó elem. Időnként előfordulhat ha valami extra dizájt bele tudok tenni.
 • Változik az ár. Eddig a legkedvezőbb 12 hónapos előfizetés volt 6279 Ft. Szeptembertől az alapcsomag ára 4990 Ft/hó, nektek ingyenes postázással. Az alap dekor kit maga pedig kb 5-6000 Ft értékű termékeket fog tartalmazni.
  Előfizetéssel mindenképpen kedvezőbben juttok hozzá a termékekhez, mint ha darabonként vásárolnátok meg.
 • A kiegészítőket ha szeretnél, előfizetés indításakor válaszd ki, így azt is minden hónapban automatikusan megkapod. Így rugalmasan te állíthatod össze a csomagodat.
 • Az együttpostázás továbbra is megmarad.
 • A digitálisok viszont innen is megszűnnek.
 • A korábbi 6-12 hónapos lehetőségek helyett egyféle variáció lesz. Ezentúl minimum 3 hónap után visszamondásig él az előfizetés, tehát rövidebb az elköteleződés, bátran kipróbálhatja az is, aki korábban még nem.
 • A csomagok ÖKO csomagolást kapnak. Nem lesz több műanyag zacsi!!
 • Az alapcsomagot és a kiegészítőket (füzet, kártyák!! papírok) a jövőben csak előfizetői mennyiségben+ minimális pár darab gyártunk le. Utólag nem rendelhetőek. Meguntam a pazarlást, és hogy rengeteg papír és kártya marad hónapról hónapra meg.

A megújuló Scrapfellow KitKlub szeptemberi termékeiről augusztus végén, szeptember elején tudom mutatni, de reménykedem benne, hogy bizalmat szavaztok nekem, és csatlakoztok a megújuló KitKlubhoz!

A regisztráció már nyitva van.

A szeptemberi csomagért 2019. szeptember 10-ig lehet regisztrálni az alábbi linken! A csomag díját szeptember 10-én kell fizetni, de sikeres regisztráció után ezt a webshop intézi automatikusan.

A Scrapfellow KitKlub™ indításához katt a linkre.  ⬅︎

Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek

Keresés