Melyik KitKlub™ a neked való?

Közzétéve:

A One Size Fits All a scrapbookban sem működik annyira. Az elmúlt évek tapasztalata azt hozta, hogy a KitKlub rendszert egy kicsit specifikálni kell, hogy a PL-es is jól érezze benne magát, és a hagyományos, nagyoldalas/minialbumos scrapbookos is.

2017. júniustól a Bélyegző KitKlub már megújult, és augusztusban követi az alkotócsomag megújítása is, és így a KitKlub rendszer egy picit tovább bonyolódik. De remélem e poszt elolvasása után már nem is fog annak tűnni.

Az elmúlt napokban, hetekben folyamatosan érkeznek a kérdések tőletek, hogy mit takarnak a beharangozott változások, segítsünk dönteni. Ezért úgy gondoltam helye lenne itt egy bejegyzésnek arról, hogy átláthatóvá tegyem a KitKlub rendszerét, és mindenki megtalálja a neki megfelelő előfizetői csomagot.

Egy biztos. Alkotni, emlékeinket megőrízni szuper dolog. Találd meg az alkotói típusodhoz legközelebb álló előfizetést.

 

 

 

 

A Bélyegző KitKlub™ 2017. június óta kettéágazik. Egy terméken belül kínál választási lehetőséget.

  • a SCRAPBOOKOS Bélyegzőt elsősorban a hagyományos méretben alkotóknak tervezem, akiknek az alkotás nem csupán dokumentálást jelent, hanem művészi alkotást is. Kreatív ÉN-időt, feltöltődést, melyet például a MixedMédia világában maximálisan kiélhetnek.
  • a DOKUMENTÁLÓS Bélyegzőt elsősorban a kronologikusan alkotóknak, Project Life kedvelőknek tervezem, akiknek fontos a rendszeres dokumentálás az emlékmegőrzési folyamatukban.

Ezeket a bélyegzőket a KitKlub számára tervezem, tehát abszolút exkluzívak, és előfizetői létszámra limitált példányszámban készülnek. Az előfizetői ár mind a 6, mind a 12 hónapos előfizetés esetén kedvezőbb az egy havihoz képest.

Ha mindkettő bélyegzőt szeretnéd előfizetésben, arra külön kedvezményünk van. Kérd mindkét előfizetést, és a második bélyegzőt 3000 Ft-ért, maximális kedvezménnyel kapod.

Az előfizetéssel minden hónapban letöltheted a megvásárolt bélyegző(k) digitális változatát is.

Előfizetést a Bélyegző KitKlub™ termék oldalon indíthatsz.

 

 

 

A Scrapbook KitKlub™ 2015. január óta létezik, melyben időnként kisebb változtatások ugyan voltak, de mindig egy csomagon belül szerettünk volna megfelelni mindenkinek. Idővel rájöttem, hogy az előfizetők számának növekedésével ez nem életképes már, mert eltérőek az igények. 2017. augusztusától a Scrapbook alapcsomagból teljesen kiválik a Project Life vonal, tehát PL kártyák ezentúl nem lesznek a scrapbookos csomagban. Ezzel az alkotócsomaggal elsősorban a hagyományos scrapbookos alkotást kedvelőket szeretnénk segíteni.

A Scrapbook KitKlubcsomagban minden hónapban lesznek állandó terméktípusok, mint

  • 12×12-es scrapbook papírok
  • kivágóívek
  • alapkartonok
  • exkluzív akrilbélyegző

Ami ezen felül van, azok változatosak, témát támogató kisebb-nagyobb díszítőelemek.

Az előfizetéssel minden hónapban letöltheted a megvásárolt SCRAPBOOK KIT digitális változatát is.

A Scrapbook alkotócsomag legtöbb alkotóeleme exkluzív, tehát csak a csomag megvásárlásávaljuthatsz hozzá, és előfizetői létszámra limitált példányszámban készülnek. Az előfizetői ár mind a 6, mind a 12 hónapos előfizetés esetén lehetséges legkedvezőbb az egyhavihoz képest.

Előfizetést a Scrapbook KitKlub™ termékoldalon indíthatsz.

 

 

 

 

2017. augusztustól újdonság a Dokumentáló KitKlub™.

A Dokumentáló alkotócsomag elsősorban a Project Life kedvelőinek lesz kedvence. Az alkotócsomag érintőlegesen tartalmazni fog az aktuális hónap KitKlub témájából is elemeket, de zömében a havi aktualitások, általános hétköznapi, napi szintű dokumentálást segítő kártyák és elemek lesznek benne.

A Dokumentáló KitKlubcsomagban minden hónapban lesznek állandó terméktípusok, mint

  • 20-26 ProjectLife kártya (3×4 és 6×4 inch)
  • exkluzív akrilbélyegző
  • mintás chipboard

Ezeken felül sok egyéb apróság. Maticák, milton-kapcsok, chipboardok…stb.

Az előfizetéssel minden hónapban letöltheted a megvásárolt DOKUMENTÁLÓ KIT digitális változatát is.

A Dokumentáló alkotócsomag legtöbb alkotóeleme exkluzív, tehát csak a csomag megvásárlásávaljuthatsz hozzá, és előfizetői létszámra limitált példányszámban készülnek. Az előfizetői ár mind a 6, mind a 12 hónapos előfizetés esetén lehetséges legkedvezőbb az egyhavihoz képest.

Előfizetést a Dokumentáló KitKlub™ termékoldalon tudsz indítani.

 

 

 

 

 

A KitKlub rendszer összetettsége miatt digitális fronton is rendet kell tenni, így ezt is érinti a változás.

A Digitális KitKlub előfizetés megszűnik júliustól. A  meglévő előfizetéseket lejáratukig nem érinti ez a változtatás.

A készletek digitális változatait külön termékként fogjuk feltölteni, és külön megvásárolhatóak lesznek bármikor.

A fizikális kitek előfizetői ingyenesen hozzájutnak majd a megvásárolt készlet digitális változatához. A letöltésre technikai okokból csak az aktuális hónapban áll majd rendelkezésre ingyenes kupon.

A letöltési időkorlátra többször is felhívjuk majd a KitKlub tagok figyelmét.

———

A változtatásokkal kapcsolatban a megértéseteket köszönöm, és őszintén remélem, hogy a sok plusz tervezés és termék  örömet okoz majd nektek a kreatív emlékmegőrzésben.

Vélemény, hozzászólás?