Weboldalunk használatával jóváhagyod a Cookie-k használatát, a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Online Tanfolyamok

Téged szeretve minialbum - Online workshop Egy szívből jövő meglepetés a Kedvesnek, nem csak Bálint napra.
Régi könyvben scrapbook - Online workshop Egy régi könyv új életre kel, ha megtöltöd az emlékeiddel. Ezt a varázslatos átalakulást tanulhatod meg Őri Veronikától.
A szeretet gyümölcse - online workshop Egy inspiráló album a szeretet gyümölcséről.
Miénk a világ! - Borítékalbum | Online tanfolyam Biztosan Neked is van olyan utazási élményed, amely annyira megérintett, mint amennyire engem Róma. Az élményeket egy fantasztikus spirálozott albumba zártam. Az album készítésének menetét pedig örömmel megosztom veled.
Boldog szülinapot - Minialbum Workshop Egy különleges kötésű, autentikus minialbum, nem csak szülinapi emlékeknek.
Scrapbook Alapok

Több évnyi scrapbookos ismeret és tapasztalat lakik ebben az anyagban. Minden infó és jótanács, amit egy kezdő scrapbookosnak erről a hobbiról elmondhatunk, azt mind el is mondjuk, meg is mutatjuk.  A célunk, hogy ezen az online tanfolyamon olyan ismeretanyagra tegyetek szert, ami megkönnyíti a kreatív albumkészítés elkezdését. Szeretnénk megmutatni minden fontos alap eszközt, alapanyagot, apró trükköt, és elveket, ami ahhoz kell, hogy ne a magatok kárán tanuljátok meg a technikákat, ÉS már az első önálló alkotások folyamata és eredménye is örömmel töltsön el.

Gyerekszáj Journal könyv workshop Készíts saját kezeiddel egyedi varrott könyvet. Az általad válogatott szép papíroknak köszönhetően ez lesz a kedvenced,  amiben jólesően sztorizhatsz.
A baba első éve - Online workshop Klasszikus scrapbook albumok a baba első évéről. Egy fiús és egy lányos Mounier Noémi vezetésével.
December Napjai 2014 December Napjai 2014 alkotócsomag KCS inspirációk

Keresés