Weboldalunk használatával jóváhagyod a Cookie-k használatát, a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Miénk a világ! - Borítékalbum | Online tanfolyam

Miénk a világ! - Borítékalbum | Online tanfolyam Biztosan Neked is van olyan utazási élményed, amely annyira megérintett, mint amennyire engem Róma. Az élményeket egy fantasztikus spirálozott albumba zártam. Az album készítésének menetét pedig örömmel megosztom veled.

Mindenképpen szerettem volna egy olyan albumot készíteni, amelyiket ha később a kezembe veszek, az emlékek, érzések, színek és illatok újra olyan élénkké válnak, mint amilyen az utazás során volt.  Az első amiben biztos voltam, hogy egy olyan album kell, amelyik nem csak a fényképeinket, de a belépőjegyeket, buszjegyeket és más apró tárgyi emléket is képes megőrizni.  A szó, ami először eszembe jutott, az a BORÍTÉK. A másik dolog amihez nem férhetett kétség, az a KRAFT, a sok pecsét és a sok élményleírás.

Ha velem tartasz, egy szuper utazós spirálozott borítékalbumot fogunk készíteni és közben bebizonyítom Neked, hogy a spirálkötés nagy hátrányának tartott „bővíthetetlenség” nem is igaz! A spirálkötésű album igen is bővíthető. Bővítési technikákból mutatok legalább tízet.

Megtanítom neked mindazt, amit az egyik kedvenc technikámról, a pecsételésről tudok.
Ha eddig azt gondoltad, hogy a bélyegzők csak arra jók, hogy tintába mártsd és a papírra nyomd, akkor nagyon tévedsz! Sok újdonságot fogok mutatni neked bélyegzés témakörben. Szó szerint mindent, A-Z-ig. A tanfolyam elvégzése után új értelmet nyernek majd a bélyegzők, újabb lendületet adva a kreativitásodnak! 

Megmutatom továbbá hogyan rejts el minél több emléket egy korlátozottnak hitt albumban. A tippeket nem csak utazós témájú albumok készítésekor hasznosíthatod.
A tanfolyamhoz tartozó papírokat és más kiegészítőket (dekorgombokat, bélyegzőket)  azért terveztem, hogy egy fantasztikus utazás emlékét tapinthatóvá varázsoljam a segítségükkel.
Remélem velem tartasz!

 

Amennyiben korábban megvásároltad már ezt a workshopot, az alábbi linken keresztül tudsz belépni a tanterembe.

BELÉPÉS A TANTEREMBE

Keresés