Weboldalunk használatával jóváhagyod a Cookie-k használatát, a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Rólunk

Kedves látogató!

Egy kéréssel kezdeném. Mivel vásárlóink többsége hozzánk hasonló fiatalos netező, engedd meg, hogy kötetlen, tegező formában kommunikáljunk veled. Az internet amúgy is egy “laza” világ, úgy gondolom, hogy mindenki számára könnyebb lesz így a közös hobbinkról beszélni!

Scrapbook Webáruházat és a hozzá szervesen kapcsolódó információs és közösségi felületeket (Scrapbook Blog, Scrapfellow Facebook ) azért hoztam létre 2012-ben, hogy Magyarországon is könnyen elérhetővé és ismertté váljon ez az általunk már 10 éve imádott kreatív hobbi, a Scrapbook.

Magyarországon elsőként, és máig egyetlenként tudok olyan átfogó és széleskörű saját tervezésű és gyártású scrapbook termékpalettát megvalósítani, ami a magyar scrapbookosok igényeire épül. Jómagam a gyógyszerész szakmát hátrahagyva vágtam bele a hobbim kiteljesítésébe. Évekig több amerikai digitális scrapbook webshopban dolgoztam tervezőként (egy kalandos tervezőverseny megnyerése juttatott odáig), majd azon kaptam magam, hogy alkotáskor egyre többször inkább a papírhoz nyúlok, így elkezdtem a digitális terveimet kézzelfogható termékké alakítani. Annyira élveztem, és élvezem a mai napig, hogy magam készíthetem el a hobbizáshoz használatos kiegészítőket (bélyegzők, matricák, papírok és még rengeteg minden), hogy egyszerűen úgy érzem így minden adott a könnyed alkotáshoz. Pár közeli ismerős noszogatására úgy döntöttem elkezdem értékesíteni a kis termékeimet, ami szépen lassan a magyar piacon mértékadó márkává nőtte ki magát.  A termékeim legfőbb feladata a sztorizós emlékmegőrzés segítése. Stílusát tekintve inkább nevezném letisztultnak, hogy a fotókat, sztorikat támogató kiegészítők hagyják szépen érvényesülni az emléket az alkotáson. 

Ó, mennyi, de mennyi vásárlói email juttatott arra a döntésre, hogy érdemes lenne rendszeresen olyan alkotócsomagokat létrehozni, amiben minden mindennel passzol, így leveszem a felhasználó válláról azt a súlyos terhet, hogy az alkotáshoz egymással harmonizáló hozzávalókat válogasson órákon keresztül. Így megszületett a Scrapfellow KitKlub™ ötlete 2014. második felében, majd el is indult 2015. januárban. Többszáz magyar scrapbookos emlékmegőrzési rutinját tudom így hónapról-hónapra segíteni, amire nagyon büszke vagyok.

Figyelmedbe szeretnénk ajánlani a Scrapfellow Hírlevelét, ahol még közvetlenebbül írhatok neked a Scrapbookról. Megismertetlek a scrapbookos életérzéssel, és igyekszem felébreszteni a benned lakozó művészt, akinek a saját élete és környezete a múzsája.

Kívánom, hogy legyél kitartó, lelkes scrapbookos, és válj életed művészévé!

 

Bíró Ágnes - Scrapfellow alapító, tervező scrapbookos

 

 

Keresés