Weboldalunk használatával jóváhagyod a Cookie-k használatát, a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Scrapfellow KitKlub™ utólagos fizetése - PAPÍRCSOMAG - 1990 Ft

Ár:
1.990 Ft

Ez a termék csak azt a célt szolgálja, hogy pótolni lehessen a valamilyen oknál fogva elmaradt KitKlub™ csomag díjfizetését, hogy az előfizetésed az aktuális hónapra is rendben legyen, és postázhassuk a havi csomagodat.

A termék fizetendő ára az esetleges KitKlub™ tagsági kedvezmény levonása után lesz végleges 1990 Ft.

Az összeget a kosár oldalon fizetés véglegesítése előtt ellenőrízd.

KitKlub™ automatikus fizetés INFÓK:

Ha lejárt bankkártya, vagy egyéb technikai ok miatt hiúsult meg a KitKlub™ automatikus havi fizetésed, és többszöri próbálkozásra sem sikerül levonni a havidíjat, kérlek a KitKlub™ termékoldalon újítsd meg a kártyaadatokat. Ez olyan művelet, mint ha most indítanád az előfizetést, tehát termékoldalról történik. Profil oldalon sajnos nincs lehetőség kártyaadatok módosítására.

A KitKlub™ automatikus havi díjvonás független attól, hogy a SimplePay applikációban van-e rögzített bankkártyád, amivel webshopos vásárlásokat fizetni szoktál. Tehát ha lejárt a kártyád, akkor a Scrapfellow KitKlub™ oldalán is szükséges lépés a kártyaadatok frissítése, hogy következő hónap 10-én működjön a díjvonás. Ez természetesen nem jelenti azt, hogy az előfizetési idődet ezzel a technikai lépéssel lenullázzuk, minden onnan folytatódik, ahol épp tartasz.

Köszi az együttműködést!

Menny.:db

Neked ajánljuk!

Keresés