Weboldalunk használatával jóváhagyod a Cookie-k használatát, a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Silhouette CAMEO® 3

Ár:
99.590 Ft

A Silhouette CAMEO® 3, egy igazi nagyágyú az elektromos vágógépek között.

A Silhouette CAMEO® használatával egy új világ nyílik meg előttünk. Számtalan anyagtípusból képes precíz kivágásokat készíteni. Különböző vastagságú papírokat vághatunk át vele, a pauszpapírtól kezdve vastagabb anyagokon át, egészen 2 mm dekorgumiig.  Vághatunk vele még textilt, vinyl-t, öntapadós matricákat, dekorgumit is.

Elérhetőség: Rendelhető (2-3 munkanap)
Válassz a lehetőségekből:
Garanciális idő:
Menny.:db

Termékleírás

A Silhouette CAMEO®, tulajdonképpen egy asztali 'nyomtatóként' funkcionál, a számítógéphez USB kábellel csatlakoztatható. A vágógéphez tartozó Silhouette Studio® szoftver pedig végtelen lehetőséget kínál arra, hogy saját elképzeléseinket megvalósítsuk.  A szoftver használata egyszerű, és felhasználóbarát. Segítségével akár saját magunk tervezett grafikákat is képesek leszünk otthonunkban kivágni.

A Silhouette Studio® szoftver tehát önmagában is lehetőséget ad saját elképzelések, rajzok elkészítésére, de külső szoftver, pl. Adobe Illustratorban /Corelben készített rajzok is átexportálhatók, és minden további nélkül ugyan úgy felhasználhatóak, mint az online boltban vásárolt vágófile-ok. Ugyan úgy elmenthetőek későbbi felhasználásra, vagy besorolhatóak a Silhouette Studio® helyi könyvtárába a könnyebb áttekinthetőség kedvéért.

A számítógépre telepített összes betűkészletet használhatjuk például feliratok készítésére, és kivágására. Nincs szükség külön speciális fontkészletek vásárlására.

Beépített optikai érzékelők segítségével képes a kinyomtatott grafikák érzékelésére, és körbevágására.

30,5 cm széles (12") vágófelületével, akár 3 méter hosszúságban képes mintát kivágni.

Silhouette CAMEO® 3 új funkciók

  • dupla késkocsi
  • akár 2 mm vágási mélység a megemelt tengelyeknek köszönhetően
  • megújult, stabilabb dizájn
  • beépített tárolórendszer a szükséges eszközöknek (kések, kampó, spatula, CrossCutter)
  • egyszerűbb kezelhetőség az érintőképernyőn
  • egyszerűbb használat anyagbetöltéskor
  • Automatikus (szoftveresen vezérelt) késbeállítás az AutoBlade segítségével
  • Bluetooth

Vásárlás előtt is le lehet tölteni, és ki lehet próbálni a Silhouette Studio® szoftvert. Az éppen aktuális verzió operációs rendszer követelményéről is az előbbi linken lehet tájékozódni.

Neked ajánljuk!

Keresés