Weboldalunk használatával jóváhagyod a Cookie-k használatát, a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Silhouette PORTRAIT® 2

Ár:
69.590 Ft

Silhouette Portrait™ 2  vágóplotter egy sokoldalúan használható digitális művészkés, a CAMEO kistestvére ugyan azzal a nagy tudással.

Használatával egy új világ nyílik meg előttünk. Számtalan anyagtípusból képes precíz kivágásokat készíteni.  Különböző vastagságú papírokat átvághatunk vele, a pauszpapírtól kezdve a kartonig 0,8 mm vastagságig.  Vághatunk vele még textilt, vinyl-t,  öntapadós matricákat is.

Válassz a lehetőségekből:
Garanciális idő:
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2020-05-22

Termékleírás

A Portrait, tulajdonképpen egy asztali 'nyomtatóként' funkcionál, a számítógéphez USB kábellel csatlakoztatható. A vágógéphez tartozó Studio szoftver pedig végtelen lehetőséget kínál arra, hogy saját elképzeléseinket megvalósítsuk.  A Studio szoftver használata egyszerű, és felhasználóbarát. Segítségével akár saját magunk tervezett grafikákat is képesek leszünk otthonunkban kivágni.

A Studio szoftver tehát önmagában is lehetőséget ad saját elképzelések, rajzok elkészítésére, de külső szoftver, pl. Adobe Illustratorban /Corelben készített rajzok is átexportálhatóak a Studioba és minden további nélkül ugyan úgy felhasználhatóak, mint az online boltban vásárolt vágófile-ok. Ugyan úgy elmenthetőek későbbi felhasználásra, vagy besorolhatóak a Studio helyi könyvtárába a könnyebb áttekinthetőség kedvéért.

A számítógépre telepített összes betűkészletet használhatjuk például feliratok készítésére, és kivágására. Nincs szükség külön speciális fontkészletek vásárlására.

Beépített optikai érzékelők segítségével képes a kinyomtatott grafikák érzékelésére, és körbevágására.

A Cameo-tól eltérően nincs Lcd kijelzője és SD kártyáról nem működtethető. Minden egyéb funkcióval viszont ugyan úgy rendelkezik, mint a Cameo.

20,32 cm széles (8") vágási szélességben, akár 3 méter hosszúságban képes mintát kivágni.

A Silhouette Portrait vásárlásával ezt kapod:

 • Silhouette Portrait 2 vágógép (a 2-es szám nincs se a csomagoláson, se a gépen feltüntetve. Az 1-es gép ezüst színű volt, a 2-es új dizájn esetében teljesen fehér külsőt kapott)
 • Szoftver (Windows 7 és Mac® OS X 10.7 vagy újabb)
 • Tápkábel (európai szabvány)
 • USB kábel
 • 1 vágóalátét (9 x 12  inch)
 • 1 cserélhető vágópenge (AutoBlade)
 • 50 ingyenes digitális vágóminta
 • 1 hónap basic előfizetés a Silhouette Online Store-ban történő vásárláshoz
 • magyar nyelvű használati útmutató (online érhető el)
 • 1 (opcionálisan 1+1) év Garancia
 • Silhouette felhasználói közösség (zárt Facebook csoport)

Vásárlás előtt is le lehet tölteni, és ki lehet próbálni a Silhouette Studio® szoftvert. Az éppen aktuális verzió operációs rendszer követelményéről is az előbbi linken lehet tájékozódni.

Neked ajánljuk!

Keresés