Bélyegző Kit Klub™

Legolcsóbb: 4 895 Ft / hónap 12 hónapig

Clear

Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

Én azért scrapbookozom, mert szeretném az életem történeteit elraktározni. Szeretném ha a gondolataim, az érzéseim valamilyen formában megmaradnának a jövő generációknak. A gyerekeimnek könnyű legyen visszaidézni a gyerekkorukat, és nekem is könnyű legyen nekik mesélni róla. A scrapbook ezeknek a vágyaknak ad szép “otthont”, mindezt úgy, hogy amit alkotunk, abban nem csak a tények, adatok szerepelnek, mint egy PhotoLog-ban vagy egy naplóban, hanem maga az alkotó lénye, pillanatnyi hangulata is megjelenik.

A Bélyegző Kit Klubbal szeretnék a kezedbe adni egy eszközt, ami segítséget, kiindulópontot ad a történetközpontú alkotásra, mert nem csak a fotó számít, hanem a mögötte megbújó történet is. A Bélyegző Kit Klub tökéletes kiegészítője a Scrapbook Kit Klub alkotócsomagnak, mert azonos, sztoriközpontú elvet követve, azonos témában tervezem. Zömében magyar szöveges bélyegzők alkotják, de ha az adott téma megkívánja grafikai elemeket is tartalmaz. A bélyegzőszett örök darab, így bármikor újra és újra használhatod a családod történetének megörökítéséhez. Azt kívánom, hogy legyél te is életed művésze, családod emlékeinek aktív megőrzője.

Várlak szeretettel a Klubban!

sig700-BiroAgi

 

FONTOS

Előfizetést, automatikus díjfizetéssel következő hónap szettjével kezdve tudsz indítani.

Az első automatikus levonás következő hónap 10-én lesz.

KitKlub regisztrációkor nincs fizetendő.

Amennyiben az aktuális szett (amit jelenleg itt a termékoldalon a képeken látsz), vagy a még készleten lévő korábbiak is érdekelnek, a tagságod aktiválását követően előfizetőként kedvezményesen megrendelheted a KitKlub Exkluzív menüpontnál.

Ha előfizetés nélkül teljes áron, csak az aktuális hónap szettjét vásárolnád meg, kattints ide.

Amit a Bélyegző Kit Klub előfizetéssel a csomagban postázunk

 • Havonta egy db 6×4 inch méretű exkluzív, limitált példányszámú bélyegzőszett. (DOKUMENTÁLÓ vagy SCRAPBOOKOS  választásod szerint)
 • Témaindító ötleteket nyomtatott formában

 

A Bélyegző Kit Klub tagság előnyei

 • Kényelem. Minden hónapban automatikusan elpostázzuk neked a Bélyegző Kit Klub bélyegzőszettjét, így ha egyéb terméket nem szeretnél vásárolni, akkor megkímélünk a vásárlási procedúrától.
 • Exkluzív tartalom! A KitKlub bélyegzőt kizárólag az aktuális hónapban lehet megvásárolni. Előfizetőként ezt automatikusan postázzuk neked.
 • KitKlub exkluzív: KitKlub tagként megnyílik előtted a webshopunk teljes kínálata. A KitKlub exkluzív menüpont alatt csupa olyan terméket találsz, amiket KitKlub tagoknak terveztünk. Korábbi készletek papírjaiból, díszítőelemeiből is válogathatsz kedvedre.
 • Online Tanterem: KitKlub előfizetőként beléphetsz online tantermünkbe, ahol megmutatom neked a saját alkotási folyamatomat, én hogyan, és mit alkotok a Scrapbook és Bélyegző KitKlub csomaggal. A tanteremben lehetőséged lesz a témában kérdezni, az alkotóközösség többi tagjával kommunikálni, egymást segíteni. Minden hónapban új tantermet nyitok az aktuális hónap témájának, így mindent rendezetten megtalálsz majd a Tanfolyamaim menüpont alatt.
 • KitKlub Digitális. Bélyegző KitKlub tagként jogosultságod lesz letölteni az aktuális hónap bélyegzőjét digitális formában is. Ezeknek a felhasználásában is segíteni fogok, hogy a scrapbookos technikai tudásodat szélesíthesd, az emlékmegőrzés folyamata még szabadabb lehessen.
 • Együttpostázási idő: KitKlub tagként a hónap bármely időpontjában rendelhetsz postaköltség nélkül. Ha az ‘Együttpostázós’ kuponodat használod vásárlás során, akkor a rendelésedet postaköltség nélkül postázzuk 10-e után a KitKlub csomagodal. Ha az együttpostázós kupont nem használod, akkor a rendelésedet sürgősnek tekintjük, és fizetést követően azonnal postázzuk.

 

A Bélyegző Kit Klub előfizetés menete

2017 júniustól a Bélyegző KitKlub kétféle bélyegzőt kínál. Te magad választhatod meg, hogy melyiket kéred.

Az egyik bélyegzőt inkább a dokumentálós, ProjectLife, naplózó stílus szerint alkotóknak tervezem.

A másikat a művészibb, hagyományos 12 x 12-es oldalakat, mixed médiát kedvelőknek.

Remélem a kettő között megtalálod a számodra megfelelőt.

 • 12 hónap előfizetéssel egy bélyegző 4895 Ft/hónap
 • 6 hónap előfizetéssel egy bélyegző 5395 Ft/hónap
 • 1 hónap alkalmi vásárlás esetén egy bélyegző 5995 Ft.

Ha mindkét bélyegzőre előfizetsz 6 vagy 12 hónapra, akkor a második bélyegzőt 3000 Ft-os áron, a lehetséges legnagyobb kedvezménnyel kapod.

 • 12 hónap előfizetéssel mindkét bélyegző 7895 Ft/hónap
 • 6 hónap előfizetéssel mindkét bélyegző 8395 Ft/hónap

 

Bélyegző Kit Klub menetrend

 • A Bélyegző szett bemutatása minden hónap 10-én este. Ha 10-e hétvégére esik, akkor az ezt követő munkanapon este.
 • 10-én történik az előfizetői rendelések automatikus fizetése.
 • Az ezt követő 2-3 munkanapon postázzuk a csomagodat, amit a postázást követő napon már a kezedben tarthatsz.

A Bélyegző Kit Klub előfizetésedet Magyarország területén ingyen postázzuk.

Ha külföldre kéred a postázást, akkor kérlek vedd fel a kapcsolatot a Scrapfellow ügyfélszolgálattal, hogy tudjunk segíteni.

FONTOS!

Az előfizetés 6, vagy 12 hónapja megszakítás nélkül értendő.

Az előfizetés lejárta előtti visszamondás esetén a fennmaradó hónapok 50%-a fizetendő.

Csak fizetett rendelést postázunk!

Ha a PayPal regisztráció során hiba lép fel, kérlek vedd fel a kapcsolatot a Scrapfellow ügyfélszolgálattal, hogy tudjunk segíteni. Az előfizetésed státuszát a Fiókom menüpontban tudod ellenőrizni. Ha az előfizetésed aktív státuszban látod, akkor minden rendben, a fizetések, és a csomag postázása automatikusan intéződik a háttérben.

További információk

Tömeg 500 g
előfizetés módja

, , , , ,