Digitalis-KITKLUB-TM

Digitális Kit Klub™

3 500 Ft minden hónap 10-én és 3 500 Ft az aktuális hónapra

Első automatikus fizetés: 2017-08-10

Kategória:

Termékleírás

Én azért scrapbookozom, mert szeretném az életem történeteit elraktározni. Szeretném ha a gondolataim, az érzéseim valamilyen formában megmaradnának a jövő generációknak. A gyerekeimnek könnyű legyen visszaidézni a gyerekkorukat, és nekem is könnyű legyen nekik mesélni róla. A scrapbook ezeknek a vágyaknak ad szép “otthont”, mindezt úgy, hogy amit alkotunk, abban nem csak a tények, adatok szerepelnek, mint egy PhotoLog-ban vagy egy naplóban, hanem maga az alkotó lénye, pillanatnyi hangulata is megjelenik.

A Digitális Kit Klubbal szeretnék a kezedbe adni egy modern eszközt, ami segítséget, kiindulópontot ad a történetközpontú alkotásra, mert nem csak a fotó számít, hanem a mögötte megbújó történet is. A Digitális Kit Klub az aktuális hónap Scrapbook és Bélyegző KitKlub digitális elemeit tartalmazza. A digitális készletet hibrid scrapbookozáshoz, vagy teljes digitális scrapbookozáshoz használhatod bármikor újra és újra, a családod történetének megörökítéséhez. Azt kívánom, hogy legyél te is életed művésze, családod emlékeinek aktív megőrzője.

Várlak szeretettel a Klubban!

sig700-BiroAgi

 

Amit a Digitális Kit Klub előfizetéssel kapsz

Ez az előfizetés nem tartalmaz fizikális terméket, nincs postázandó tétel benne.

Digitális, letölthető formában kapod meg a Scrapbook és Bélyegző KitKlub aktuális havi anyagát.

  • scrapbook papírok (.jpg)
  • digitális ecsetek (.png, .abr)
  • digitális díszítőelemek (.png)
  • esetenként Silhouette vágófileok
  • online tanterem, ahol segítünk a felhasználásban, technikai segítséggel, inspirációkkal.

A Digitális Kit Klub tagság előnyei

  • Kényelem. Minden hónapban automatikusan hozzáférést kapsz a hónap digitális filejaihoz.
  • Exkluzív tartalom! A KitKlub termékeket kizárólag az aktuális hónapban lehet megvásárolni. Előfizetőként ezt automatikusan megkapod.
  • KitKlub exkluzív: KitKlub tagként megnyílik előtted a webshopunk teljes kínálata. A KitKlub exkluzív menüpont alatt csupa olyan terméket találsz, amiket KitKlub tagoknak terveztünk. Korábbi készletek papírjaiból, díszítőelemeiből is válogathatsz kedvedre.
  • Online Tanterem: KitKlub előfizetőként beléphetsz online tantermünkbe, ahol megmutatom neked a saját alkotási folyamatomat, én hogyan, és mit alkotok a Scrapbook és Bélyegző KitKlub csomaggal. A tanteremben lehetőséged lesz a témában kérdezni, az alkotóközösség többi tagjával kommunikálni, egymást segíteni. Minden hónapban új tantermet nyitok az aktuális hónap témájának, így mindent rendezetten megtalálsz majd a Tanfolyamaim menüpont alatt.
  • KitKlub Digitális. KitKlub tagként jogosultságod lesz letölteni az aktuális hónap digitális tartalmait a tanteremből. Ez zömében nyomtatható kártyákat, digitális pecséteket tartalmaz. Ezeknek a felhasználásában is segíteni fogok, hogy a scrapbookos technikai tudásodat szélesíthesd, az emlékmegőrzés folyamata még szabadabb lehessen.

A Digitális Kit Klub előfizetés menete

A Digitális KitKlub előfizetés folyamatos, visszamondásig él. Akár 1 hónapra is benevezhetsz, és ha tetszik folytatod tovább.

Előfizetés lemondást írásban fogadunk el az [email protected] küldve.

Ha a PayPal regisztráció során hiba lép fel, kérlek vedd fel a kapcsolatot a Scrapfellow ügyfélszolgálattal, hogy tudjunk segíteni. Az előfizetésed státuszát a Fiókom menüpontban tudod ellenőrizni. Ha az előfizetésed aktív státuszban látod, akkor minden rendben, a fizetések automatikusan intéződik a háttérben.