Dokumentáló Kit Klub™

Legolcsóbb: 6 279 Ft / hónap 12 hónapig

Clear

Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

Én azért scrapbookozom, mert szeretném az életem történeteit elraktározni. Szeretném ha a gondolataim, az érzéseim valamilyen formában megmaradnának a jövő generációinak. A gyerekeimnek könnyű legyen visszaidézni a gyerekkorukat, és nekem is könnyű legyen nekik mesélni róla. A scrapbook ezeknek a vágyaknak ad szép “otthont”, mindezt úgy, hogy amit alkotunk, abban nem csak a tények, adatok szerepelnek, mint egy PhotoLog-ban vagy egy naplóban, hanem maga az alkotó lénye, pillanatnyi hangulata is megjelenik.

A Kit Klubbal szeretnék neked komplexen segítséget adni a történetközpontú alkotáshoz, mert nem csak a fotó számít, hanem a mögötte megbújó történet is. A saját életem megörökítésén keresztül tudom megmutatni neked ennek a szép és tartalmas hobbinak a rejtett titkait. Azt kívánom, hogy legyél te is életed művésze, családod emlékeinek aktív megőrzője.

Várlak szeretettel a Klubban!

 

FONTOS!

Előfizetést, automatikus díjfizetéssel következő hónap készletével kezdve tudsz indítani.

Az első automatikus levonás következő hónap 10-én lesz.

KitKlub regisztrációkor nincs fizetendő.

Amennyiben az aktuális szett (amit jelenleg itt a termékoldalon a képeken látsz), vagy a még készleten lévő korábbiak is érdekelnek, a tagságod aktiválását követően előfizetőként kedvezményesen megrendelheted a KitKlub Exkluzív menüpontnál.

Ha előfizetés nélkül teljes áron, csak az aktuális hónap szettjét vásárolnád meg, kattints ide.

A Dokumentáló Kit Klub™ tagság előnyei

 • Kényelem. Minden hónapban automatikusan elpostázzuk neked a Dokumentáló Kit Klub csomagot, így ha egyéb terméket nem szeretnél vásárolni, akkor megkímélünk a vásárlási procedúrától.
 • Exkluzív tartalom! A Kit Klub csomagba exkluzív, általam tervezett termékeket teszünk, amelyeket máshol nem kapsz meg (különálló termékként a Scrapfellow-n se)
 • KitKlub exkluzív: KitKlub tagként megnyílik előtted a webshopunk teljes kínálata. A KitKlub exkluzív menüpont alatt csupa olyan terméket találsz, amiket KitKlub tagoknak terveztünk. Korábbi készletek papírjaiból, díszítőelemeiből is válogathatsz kedvedre.
 • Online Tanterem: KitKlub előfizetőként beléphetsz online tantermünkbe, ahol megmutatom neked a saját alkotási folyamatomat, én hogyan, és mit alkotok a KitKlub csomaggal. A tanteremben lehetőséged lesz a témában kérdezni, az alkotóközösség többi tagjával kommunikálni, egymást segíteni. Minden hónapban új tantermet nyitok az aktuális hónap témájának, így mindent rendezetten megtalálsz majd a Tanfolyamaim menüpont alatt.
 • Dokumentáló KitKlub Digitális. Dokumentáló KitKlub tagként jogosultságod lesz letölteni az aktuális hónap digitális tartalmait a tanteremből. Ez tulajdonképpen a fizikális Dokumentáló készlet digitális változata. Ezeknek a felhasználásában is segíteni fogok, hogy a scrapbookos technikai tudásodat szélesíthesd, az emlékmegőrzés folyamata még szabadabb lehessen.
 • Új termékek 10% kedvezménnyel!  Kit Klub tagként a legfrissebb saját gyártású (Scrapfellow márkás) termékeinkből 10 % kedvezménnyel vásárolhatsz. Ami az Új termékek kategóriában található, azok a KitKlub tagoknak akciós termékek. A kedvezmény csak KitKlub tagoknak él, kupon nem szükséges hozzá.
 • Együttpostázási idő: KitKlub tagként a hónap bármely időpontjában rendelhetsz postaköltség nélkül. Ha az ‘Együttpostázós’ kuponodat használod vásárlás során, akkor a rendelésedet postaköltség nélkül postázzuk 10-e után a KitKlub csomagodal. Ha az együttpostázós kupont nem használod, akkor a rendelésedet sürgősnek tekintjük, és fizetést követően azonnal postázzuk. Együttpostázási rendelések határideje az aktuális hónap 9-e. Ezután leadott együttpostázós rendeléseket a következő hónap kitjével postázzuk.
 • Workshop kedvezmény. Amíg Kit Klub tag vagy, 10% kedvezményt biztosítunk minden online workshop és tanfolyam árából.

Az alkotócsomag

A Dokumentáló Kit Klub csomagot kifejezetten a kronologikusan dokumentáló scrapbookosoknak ajánlom szeretettel.

Project Life, Utazónotesz (Traveler’s Notebook), SmashBook, Bullet Journal

A minden hónapban megtervezésre kerülő csomagokban állandó terméktípus a PL kártyák, a Mintás Chipboard vagy Matricaív, és egy exkluzív akrilbélyegző. Ezen felül még sok exkluzív apróság a stílusos emlékmegőrzéshez.

Hogyan lehetek Dokumentáló KitKlub előfizető?

A Dokumentáló Kit Klub előfizetés lehetőségei

12, vagy 6 hónapos előfizetések közül választhatsz.

12 hónapos előfizetés: 6279 Ft/hó

6 hónapos előfizetés 6910 Ft/hó

 

Fizetési lehetőségek

PayPal | A webáruház jelenleg a KitKlub esetén technikai okokból PayPal fizetési módot tud elfogadni. Ennek az az oka, hogy az előfizetés jóváhagyásával egy automatikus fizetési megbízást hagysz jóvá, melyet a PayPal tud a webáruházunkkal, emberi közbeavatkozás nélkül lekezelni. Ez a PayPal-os fizetési mód teszi lehetővé számodra, hogy a készletek kifizetése az előfizetési időszakra, amire megbízást adsz, automatikusan megtörténjen.

Ha jelenleg nincs PayPal fiókod az nem probléma. Ha van bankkártyád, akkor csak pár kattintás létrehozni egyet. Tedd a kosaradba a KitKlub kiválasztott előfizetési időszaknak megfelelő variációját. Vidd végig a fizetési folyamatot, add meg a számlázási és szállítási címeidet, pipáld be a Vásárlási feltételek elfogadását, végül kattints a Tovább a PayPal-hoz nagy gombra.

Az oldal átirányít a PayPal oldalára ahol vagy bejelentkezel a meglévő PayPal fiókodba és úgy hagyod jóvá a fizetési megbízást, vagy létrehozol egy PayPal fiókot.

Segítség a PayPal oldalon történő eligazodáshoz, miután a Scrapfellow átirányított a PayPal-ra:

PayPal segítségért kattints ide-» Átirányítás után hova kattintsak?

PayPal segítségért kattints ide-» Hogy töltsem ki az űrlapot, ha nincs PayPal fiókom és bankkártyával szeretnék fizetni?

Utánvét | Ha utánvéttel szeretnél minden hónapban fizetni, kérlek előfizetési szándékodat e-mailben jelezd felénk az ugyfelszolgalat@scrapfellow.com címen. Utánvét esetén a futárnak készpénzben vagy bankkártyával tudsz fizetni. Az utánvét plusz költsége 400 Ft csomagonként.

Banki átutalás | Ha banki átutalással szeretnél minden hónapban fizetni, kérlek előfizetési szándékodat e-mailben jelezd felénk az ugyfelszolgalat@scrapfellow.com címen.

Csomagszállítás

GLS házhozszállítás | Jelenleg a szerződött csomagszállító partnerünk Magyarországi és EU-s csomagok esetén a GLS. A futárszolgálat a csomagokat a kért szállítási címre viszi ki munkanapokon 8-16 óra között. A megadott szállítási cím olyan legyen, ahol napközben át tudod venni a csomagot. Ez lehet az otthonod, de a munkahelyed is.

GLS csomagpont | Ha a napközbeni csomagátvétel nem megoldható, keress a közeledben egy GLS csomagpontot, és mi oda kézbesíttetjük a csomagodat. Ha csomagpontra kéred a szállítást, vásárlói megjegyzésben, vagy emailen tudasd velünk a választott csomagpontodat, ahol át tudod venni a küldeményt. GLS csomagpontkereső

KitKlub menetrend

 • A KitKlub csomag ‘bekukucskáló’ minden hónap 10-én este. Ha 10-e hétvégére esik, akkor az ezt követő munkanapon este.
 • 10-én történik az előfizetői rendelések automatikus fizetése.
 • Az ezt követő 2-3 munkanapon postázzuk a csomagodat, amit a postázást követő napon már a kezedben tarthatsz.

A Kit Klub előfizetésedet Magyarország területén ingyen postázzuk.

Ha külföldre kéred a postázást, akkor kérlek vedd fel a kapcsolatot a Scrapfellow ügyfélszolgálattal, hogy tudjunk segíteni.

FONTOS!

Az előfizetés ugyan úgy, mint más vásárlás, akár online, akár a közértben, fizetési kötelezettséggel jár, a választott előfizetési időszakra. Cserébe, a távollevők közötti szerződés értelmében mi elkészítjük számodra előre a készleteket, és az előfizetési időszakra fenn is tartjuk számodra, tehát ha előfizetőnk vagy, egészen biztos lehetsz benne, hogy jut neked készlet.

Az előfizetés 6, vagy 12 hónapja megszakítás nélkül értendő.

Az előfizetés lejárta előtti visszamondás esetén a fennmaradó hónapok 50%-a fizetendő.

Csak fizetett rendelést postázunk!

Ha a PayPal regisztráció során hiba lép fel, kérlek vedd fel a kapcsolatot a Scrapfellow ügyfélszolgálattal, hogy tudjunk segíteni. Az előfizetésed státuszát a Fiókom menüpontban tudod ellenőrizni. Ha az előfizetésed aktív státuszban látod, akkor minden rendben, a fizetések, és a csomag postázása automatikusan intéződik a háttérben.

További információk

Előfizetési idő

6 hónap előfizetés HU, 12 hónap előfizetés HU, 6 hónap előfizetés EU, 12 hónap előfizetés EU