Utazónotesz | Standard

7 990 Ft

Kiürítés

EGYEDI CÍMKE

Tedd egyedivé az Utazónoteszed az átfogógumira fűzött, egyedileg gravírozott címkével.
Maximum 15 karater lehetséges!

Cikkszám: N/A Kategória: Címke:

Leírás

Az Utazónotesz (Traveler’s Notebook) méltán örvend világhírű népszerűségnek. Hordozható, egyedivé tehető, könnyen variálható rendszere ez az emlékmegőrzésnek. Utazóknak ideális az átélt kalandok azonnali dokumentálásához, de a scrapbookban is remekül használható rendszer, ha szereted a kötetlenséget, a szabad stílust, a rendszeres dokumentálást, és azt, hogy nem igényel sok kelléket, helyet az alkotás.

A valódi nubuk bivalybőrből, Magyarországon készült minőségi mappába, gumizsinórok segítségével 1, 2, vagy több egyedi füzetet is lefűzhetsz. Ha megteltek, kicserélheted, így a személyesen neked készített mappádat folyamatosan használhatod. A bőrről tudni érdemes, hogy minél többet használod és forgatod, annál jobb, és szebb lesz, mert a bőr szépen bepuhul, beérik.  A mappába fűzött füzeteket akár külön projekteknek is szentelheted, így mindig egy helyen tudhatod őket, és bármikor kéznél vannak, hogy hozzátegyél valamit.

Az én Utazónoteszemben például most három füzet van.

  1. Scrapbook bejegyzések az adott hónapról. Ez tulajdonképpen a napi dokumentálás.
  2. az én kicsi világom :) ötleteim jártamban-keltemben…
  3. tervezőnaptár /planner

A füzetek vastag, savmentes papírból készültek, amelyek tökéletes alapjai lehetnek scrapbookozásnak is. A pecsételés, a tűfilc nem üt át a másik oldalra, sőt, még a mixed media rajongók is kiélhetik kreativitásukat benne.

A csomag tartalma

  • 1 db Standard méretű, valódi bőr Utazónotesz mappa
  • 1 db gumi a gerinchez, duplán fűzve, plusz a lezáráshoz plomba
  • 1 db gumi az átfogáshoz (amihez gravírozható címke opcionálisan rendelhető)
  • 1 db Utazónotesz füzet – Scrapbookos SIMA  A füzet mérete bezárva 22 x 11 cm. Kinyitva 22 x 22 cm  | világos kraft borító, fehér belívek: 150 g/m2 – 32 oldal

FONTOS!

A gumi színét fent a legördülő menüből válaszd ki. Amennyiben nem választasz színt, BARNA gumival kapod az Utazónoteszedet.

Inspirációs fotók forrása: Pinterest

Az Utazónotesz összeszerelése

[fbshare type=”button” float=”left” width=”100″]

További információk

Tömeg 500 g

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Utazónotesz | Standard” értékelése elsőként