TÚRA | Kreatív Csapat Inspirációk

Közzétéve:

Ma a Kreatív Csapat alkotásaiból emelek ki párat, melyeket a TÚRA témájú Scrapbook KitKlub™, BélyegzőKitKlub™ és Dokumentáló KitKlub™  csomagokból készítettek augusztus során.

A TÚRA témájú KitKlub™ csomagok 2017. szeptember 9-én rendelhető utoljára.

A készletek tele vannak olyan papírokkal és kiegészítőkkel, amelyek az utazós, túrázós emlékeidet segítik megörökíteni.

Scrapbook KitKlub™   

Dokumentáló KitKlub™

Bélyegző KitKlub™  

Van, aki teljes egészében a fizikális termékekből alkot, de az is előfordul, hogy a téma digitális elemeit otthon kinyomtatják és a nyomtatott papírokból és díszítőkből állítják össze az oldalt.

A digitális készletek azoknak ideális, akik rendelkeznek otthon jó minőségű nyomtatóval, és szívesebben nyomtatják maguk a kártyákat és díszítőelemeket, papírokat. Mindig csak azt, amire szükség van.

TÚRA | DIGITÁLIS Scrapbook Kit

TÚRA | DIGITÁLIS Dokumentáló Kit

TÚRA | DIGITÁLIS Bélyegző (scrapbookos)

TÚRA | DIGITÁLIS Bélyegző (dokumentáló)

Miért jók a tematikus KitKlub™ alkotócsomagok?

Mert támpontot adnak arra, hogy szétnézz az életedben,  felfedezz olyan sztorikat, amik rejtőzködnek benned, és lehet nem kerülnének albumba, ha a téma nem juttatja eszedbe.

Ugyanakkor abszolút nem kötelező a tematikus csomagból csak a téma szerint alkotni. Ha egy papír inspirál, mert szép, és a gondolatodat elviszi a témáról más irányba, ENGEDJ a megérzésednek, és ülj le alkotni azt, amit épp a szíved diktál.

Az ehavi témacsomaggal készült alkotások között te is böngészhetsz a Galériában.

A Galériában lévő szűrőket ha használod, akkor akár KitKlub témára is kereshetsz. Ha kíváncsi vagy ki mit alkotott egy adott készletből, akkor használd a Galériának ezt a remek funkcióját.

A teljesség igénye nélkül kiemelek pár alkotást kedvcsinálónak, a Kreatív Csapat munkáiból.

A képek a galériába linkeltek.

Legyél Scrapfellow KitKlub™ tag, és minden hónapban házhoz szállítjuk neked Magyarország legjobb scrapbookos alkotócsomagjait.

Örökítsd meg az életed eseményeit, a családod legszebb pillanatait.

Vélemény, hozzászólás?