Weboldalunk használatával jóváhagyod a Cookie-k használatát, a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Új KitKlub téma - EGYENSÚLY

Új KitKlub téma - EGYENSÚLY Hello, október! Megérkezett az EGYENSÚLY témával a KitKlub™!

Az ember bele sem gondol mennyire érzékeny műszer a saját teste, az élete, és az egészsége, amíg minden kerek, és minden rendben van. Elég egy picike változás, és a szervezetünk, a cselekedeteink, gondolataink azonnal kompenzálnak, és megpróbálják újra egyensúlyi állapotba hozni a történetet. Van, hogy ez jóformán észrevétlenül zajlik, mert teljesen természetes velejárója az életnek az alkalmazkodás, de van, amikor nem az. Vagy azért mert nem sikerül alkalmazkodni a megváltozott helyzethez, vagy olyan mértékű a kibillenés, hogy borít minden egyebet magával.

Mondják, hogy innen szép felállni. Nos, igen. Van, hogy megy egyedül is, de van, hogy elfér a segítség.
Ez egy nagyon mély, és óriási téma, én mégis a sztorizás irányába szeretném terelni. Mindenkinek megvan a maga keresztje, gondjai, boldog pillanatai, mindenkinek másként libikókázik az életének egyensúlya, és az, ahogy ezeket átéljük, mindenképpen megéri beszélni, írni róla. A boldog oldalról azért, hogy a nehezebb időkben támaszt nyújtson, és a szép dolgokra amúgy is mindig jó emlékezni, amikor gödörben vagyunk, akkor pedig a probléma felismerése, kibeszélése, dokumentálása már szinte nyújtja is a megoldást.  Bátran dokumentáld az életed minden rezdülését!

Az októberi készletek nem csak az egyensúly témát fedik le, de igyekeztem egy kis őszi hangulatot, és vidámságot is belevarázsolni. 

Ha a KitKlub csomagok mellett döntesz az emlékeid dokumentálásához, akkor nem kell időt fecsérelned az alapanyagok összeválogatásával, hanem hónapról-hónapra egy komplett készletet kapsz kézhez, amiben minden passzol mindennel. Sőt, vásárlói visszajelzések alapján az eltérő hónapok kitjei egymással is remekül variálhatóak.

Amit én még fontosnak tartok elmondani a KitKlubról, az csak annyi, hogy a témázás ne kösse gúsba a kezed. Csak azért, mert egy készletnek dedikálunk egy konkrét témát, azért a szócímkék, és díszítőelemek messze szabadabban, általánosan is felhasználhatóak. A témázás egy támpont, egy segítség, hogy vedd észre az életednek eme tematikus elemeit is, és ha szánsz rá időt, akkor bizony olyan emlékek kerülhetnek ezáltal albumba, amelyek a témafelvetés nélkül nem biztos. De ez nem kötelező. Rajtad áll élsz-e ezzel a lehetőséggel.

A galériába feltöltött rengeteg KitKlub tagi alkotás az ékes bizonyítéka annak, hogy a szabad alkotás előhozza mindenkiből a kreativitást, és fantasztikus emlékek kerülnek dokumentálásra.

Legyél te is KitKlub tag! Indíts előfizetést a következő hónap készleteivel. Aktív KitKlub tagként pedig lehetőséged nyílik kedvezményesen megvásárolni a korábbi alkotócsomagokat is a készlet erejéig a csak Klubtagoknak elérhető Exkluzív webshopunkból.

Tartalomhoz tartozó címkék: KitKlub témák

Keresés