Weboldalunk használatával jóváhagyod a Cookie-k használatát, a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Új KitKlub téma - GYÖKEREK

Új KitKlub téma - GYÖKEREK Hello, augusztus! Megérkezett a GYÖKEREK témájú KitKlub.

Tegyünk egy kis időutazást ebben a hónapban és kutassuk fel a gyökereinket.  Az életünk egyik fő meghatározója az utunk kezdete, a bölcső, ahonnan származunk. A családunk, az őseink, a hely, ahol éltünk, a környezet, amiben nevelkedtünk, a minta, amit kaptunk. Ezek mind-mind nyomot hagynak bennünk, óhatatlanul is beépülnek a jellemünkbe, visszük magunkkal tovább, vagy pedig mindennek gyökeres ellentétét keressük, ha másra vágyunk.
Te is, én is, mindannyian társas lények vagyunk. A család a legfontosabb közösségi egységünk, amiben élünk, ahonnan megkapunk minden fontosat az élethez.  Ebben a hónapban főleg a család kerül középpontba, és minden olyan sztorit felkutatunk, ami az őseinkkel, a múltunkkal, és bizony a jövő generációival is kapcsolatos lehet.
Nos, remélem akad sztoriznivalód ebben a hónapban is. 
Most egy idézettel zárnám a bevezető gondolatokat.

"A hagyományt nem ápolni kell, hisz nem beteg. Nem őrizni kell, mert nem rab. Hagyományaink csak akkor maradhatnak meg, ha megéljük őket!" - Sebő Ferenc

Ha a KitKlub csomagok mellett döntesz az emlékeid dokumentálásához, akkor nem kell időt fecsérelned az alapanyagok összeválogatásával, hanem hónapról-hónapra egy komplett készletet kapsz kézhez, amiben minden passzol mindennel. Sőt, vásárlói visszajelzések alapján az eltérő hónapok kitjei egymással is remekül variálhatóak.

Amit én még fontosnak tartok elmondani a KitKlubról, az csak annyi, hogy a témázás ne kösse gúsba a kezed. Csak azért, mert egy készletnek dedikálunk egy konkrét témát, azért a szócímkék, és díszítőelemek messze szabadabban, általánosan is felhasználhatóak. A témázás egy támpont, egy segítség, hogy vedd észre az életednek eme tematikus elemeit is, és ha szánsz rá időt, akkor bizony olyan emlékek kerülhetnek ezáltal albumba, amelyek a témafelvetés nélkül nem biztos. De ez nem kötelező. Rajtad áll élsz-e ezzel a lehetőséggel.

A galériába feltöltött rengeteg KitKlub tagi alkotás az ékes bizonyítéka annak, hogy a szabad alkotás előhozza mindenkiből a kreativitást, és fantasztikus emlékek kerülnek dokumentálásra.

Legyél te is KitKlub tag! Indíts előfizetést a következő hónap készleteivel. Aktív KitKlub tagként pedig lehetőséged nyílik kedvezményesen megvásárolni a korábbi alkotócsomagokat is a készlet erejéig a csak Klubtagoknak elérhető Exkluzív webshopunkból.

Tartalomhoz tartozó címkék: KitKlub témák

Keresés