Weboldalunk használatával jóváhagyod a Cookie-k használatát, a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Új KitKlub téma | HÍV

Új KitKlub téma | HÍV

Megérkezett a júliusi scrap-témánk, ami nem más, mint a HÍV. Izgalmas téma, megannyi sztorilehetőséggel.

Azt tartja a mondás, hogy a név kötelez. A nevünknek jelentése van, és meghatározhatja az életünket, jellemünket is. Lehet, hogy van benne igazság, és nem véletlenül dilemmázunk annyit a gyerekünk, de akár a kiskedvencünk névadásakor. Szeretnénk, ha az életét olyan név kísérné végig, ami önazonos, ami a személyiségét erősíti, és szereti viselni. A becenevek kialakulásának is mindig van története, oka. Esetleg ez a téma is megér egy kis scrapbookos odafigyelést.

A nevünknél viszont vannak sokkal fontosabb dolgok is az életünkben, amik meghatározhatják kik vagyunk. Ezek pedig a cselekedeteink. Az, hogy bizonyos hívószavakra hogyan reagálunk, mit teszünk. Mi motivál, mi mozgat meg, mi az, ami a környezetedben megszólít, hívogat téged?

Hív a kötelesség? Hív a család? Hív a természet? Hív a csend? Hív a hajnal? Hív a kreativitás? Hív az adrenalin?

Ha tényleg hív, akkor bizony menni kell.

Engedj neki, csináld! Vagy, leszólít a szomszéd? Már megint? :) ehh… Nos, remélem akad sztoriznivalód ebben a hónapban is.

Ha a KitKlub csomagok mellett döntesz az emlékeid dokumentálásához, akkor nem kell időt fecsérelned az alapanyagok összeválogatásával, hanem hónapról-hónapra egy komplett készletet kapsz kézhez, amiben minden passzol mindennel. Sőt, vásárlói visszajelzések alapján az eltérő hónapok kitjei egymással is remekül variálhatóak.

Amit én még fontosnak tartok elmondani a KitKlubról, az csak annyi, hogy a témázás ne kösse gúsba a kezed. Csak azért, mert egy készletnek dedikálunk egy konkrét témát, azért a szócímkék, és díszítőelemek messze szabadabban, általánosan is felhasználhatóak. A témázás egy támpont, egy segítség, hogy vedd észre az életednek eme tematikus elemeit is, és ha szánsz rá időt, akkor bizony olyan emlékek kerülhetnek ezáltal albumba, amelyek a témafelvetés nélkül nem biztos. De ez nem kötelező. Rajtad áll élsz-e ezzel a lehetőséggel.

A galériába feltöltött rengeteg KitKlub tagi alkotás az ékes bizonyítéka annak, hogy a szabad alkotás előhozza mindenkiből a kreativitást, és fantasztikus emlékek kerülnek dokumentálásra.

Legyél te is KitKlub tag! Indíts előfizetést a következő hónap készleteivel. Aktív KitKlub tagként pedig lehetőséged nyílik kedvezményesen megvásárolni a korábbi alkotócsomagokat is a készlet erejéig a csak Klubtagoknak elérhető Exkluzív webshopunkból.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: KitKlub témák

Keresés