Új KitKlub téma | IDŐ és megújult Bélyegző KitKlub

Közzétéve:

Lassan, de biztosan megérkezett a júniusi KitKlub, aminek témája az IDŐ.

Az idő maga nem múlik, nem változik, és sajnos nem gyógyít meg semmit sem. Mi változunk, alakulunk, rohanunk és felejtünk. Mindezt az időre fogjuk persze. Amiatt sietünk, siettetünk, mert az időből kevés van. Pedig az végtelen, soha nem fogy el. Csak mi.
Minden nézőpont kérdése. Te döntöd el milyen perspektívából tekintesz az idő múlására, hogy éled meg, és hagyod-e magad befolyásolni általa.
Ebben a hónapban az IDŐvel kapcsoltos témákat érintjük különböző távlatokban, és elvontabb értelemben is.

Megújult a Bélyegző KitKlub™

2017. júniustól kétféle bélyegzőszettet kínálunk. Talán picit szabadabban véve az adott hónap témáját, hogy több lehetőség legyen benne.

Dokumentáló Bélyegző KitKlub

Az egyik bélyegzőt az eddig megszokott dokumentálós, zömében szöveges, modern vonalon folytatjuk, egyszerű grafikákkal. Elsősorban Project Lifehoz ajánlom, de szerintem a Planner-imádók is találnak benne kedvükre valót.

Scrapbookos Bélyegző KitKlub

Az újítás részemről ez a bélyegző. Szeretnék azon előfizetőinknek is kedvezni, akik a hagyományos scrapbookozást kedvelik. Nagy, 12 x 12-es oldalakat alkotnak, esetleg Mixed-média rajongók. Igyekszem ebbe a bélyegzőbe különlegesebb grafikákat, word-artokat, textúrákat tervezni, hogy az alkotásod egyedi, és látványos lehessen.

 

Fontos

Meglévő Bélyegző KitKlub előfizetőinknek választani kell melyik típust szeretnék tovább vinni.

Új előfizetés indításakor pedig vásárlói megjegyzésben kellene feltüntetni milyen típusú bélyegzőt szeretnél.

A hónapok során váltogatni a típusokat nem lehet.

Vélemény, hozzászólás?