Weboldalunk használatával jóváhagyod a Cookie-k használatát, a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Új KitKlub téma | PÁLYA

Új KitKlub téma | PÁLYA Megérkezett a júniusi KitKlub témánk. Ez nem más, mint a PÁLYA.

A tanév végéhez közeledve minden évben eszembe jut vajon milyen pályát választ majd a gyerekünk? Az az út, amit eddig bejárt vajon merre vezet tovább? És itt most nem kizárólag a pályaválasztásával kapcsolatban elmélkedem, hanem az életének az egészéről. Nehéz lesz? Kihívásokkal teli lesz? Egyáltalán boldog lesz? Lesznek barátai? Lesz olyan hivatása, amiben kiteljesedhet? Talál maga mellé társat élete pályáján? A sportban eredményes lesz? Egyáltalán lesz kedve folytatni? Képes lesz újratervezni ha valami nem tetszik neki?

Annyi de annyi kérdés, mert annyi, de annyi lehetséges pályavariáció létezik egy ember életében. A gyerekek az életük pályájának még az elején tartanak, mi viszont már megéltünk pár kalandot, útvesztőt, háborgó és nyugalmas helyzeteket. Hátunk mögött van milliónyi döntés, amit egy útelágazáskor meghoztunk, így alakítva saját életünk pályáját. Scrapbookosként ezen a témán is lehet jócskán elmélkedni.

Ebben a hónapban ígérem ezt tesszük, amihez nagy segítséget nyújtanak a KitKlub alkotócsomagok.

Ha a KitKlub csomagok mellett döntesz az emlékeid dokumentálásához, akkor nem kell időt fecsérelned az alapanyagok összeválogatásával, hanem hónapról-hónapra egy komplett készletet kapsz kézhez, amiben minden passzol mindennel. Sőt, vásárlói visszajelzések alapján az eltérő hónapok kitjei egymással is remekül variálhatóak.

Amit én még fontosnak tartok elmondani a KitKlubról, az csak annyi, hogy a témázás ne kösse gúsba a kezed. Csak azért, mert egy készletnek dedikálunk egy konkrét témát, azért a szócímkék, és díszítőelemek messze szabadabban, általánosan is felhasználhatóak. A témázás egy támpont, egy segítség, hogy vedd észre az életednek eme tematikus elemeit is, és ha szánsz rá időt, akkor bizony olyan emlékek kerülhetnek ezáltal albumba, amelyek a témafelvetés nélkül nem biztos. De ez nem kötelező. Rajtad áll élsz-e ezzel a lehetőséggel.

A galériába feltöltött rengeteg KitKlub tagi alkotás az ékes bizonyítéka annak, hogy a szabad alkotás előhozza mindenkiből a kreativitást, és fantasztikus emlékek kerülnek dokumentálásra.

Legyél te is KitKlub tag! Indíts előfizetést a következő hónap készleteivel. Aktív KitKlub tagként pedig lehetőséged nyílik kedvezményesen megvásárolni a korábbi alkotócsomagokat is a készlet erejéig a csak Klubtagoknak elérhető Exkluzív webshopunkból.

Tartalomhoz tartozó címkék: KitKlub témák

Keresés