Új KitKlub téma | PILLANAT

Közzétéve:

Az emlékeink, pillanatok óriási halmaza. Van köztük szép, vidám, boldog, emlékezetes, ünnepi, hétköznapi, felejthető, keserű, szomorú, és nagyjából ezernyi jelzőt fel lehetne sorolni még. Ettől szép, így jó minden, hogy életünk pillanatai nem egyformák.

Kutakodjunk magunkban, és biztosan te is fel tudsz sorolni az életedből több olyan pillanatot is, aminek mélysége van, ami beléd égett, ami ott, akkor meghatározó pillanat volt. Ezek azok a momentumok, amiket nem lehet kitörölni.

Ha egy picit tudatosabban szemléljük a körülöttünk zajló dolgokat, nagyobb esély van rá, hogy egy-egy pillanat jobban megmarad, és nem csak elszaladunk mellette. A röpke pillanat így átalakulhat maradandó emlékké.

Ha mégtudatosabb vagy, akkor ezeket a röpke, vagy nagyobb pillanatokat is dokumentálod.

A PILLANAT KitKlub csomagok remek lehetőséget adnak arra, hogy a pillanatot megragadjuk. :)

A Scrapbook és Dokumentáló KitKlub csomagok, valamint a Bélyegző KitKlub bélyegzői mind limitált példányszámban készülő magyar termékek, magyar scrapbookosoknak. A PILLANAT téma termékei kizárólag október 10. és november 9. között rendelhetőek a készlet erejéig.

Legyél KitKlub tagunk, hogy a lehető legkedvezőbb áron lehessen tiéd a Scrapbook KitKlub™ a Dokumentáló KitKlub™ és a Bélyegző KitKlub KIHÍVÁS témájú alkotócsomagja.

A PILLANAT készleteket október 12-13-án postázzuk. Teljes termékbemutató képek október 16-án érkeznek. Addig is itt egy kicsi összesített betekintő. Ez a kis kukucska vegyesen tartalmazza a Scrapbook és a Dokumentáló kitek alkotóelemeit, és közel sem mutat mindent. Ebben a hónapban, hogy elkerüljük a késést a Mintás Chipboardokat más termékekkel, főleg matricákkal helyettesítettük. Novembertől visszatérnek a közkedvelt Mintás csipijeink.

 

Vélemény, hozzászólás?