Weboldalunk használatával jóváhagyod a Cookie-k használatát, a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Új KitKlub téma - TÜKÖR

Új KitKlub téma - TÜKÖR Hello, szeptember! Megérkezett a TÜKÖR témájú KitKlub™.

Ez a téma nem a szelfikirálynőképzésről szól. Sokkal inkább önmagad megismeréséről, elfogadásáról. Arra szeretnék rávilágítani ezzel a témával, hogy mindannyiunknak napról-napra szembe kell néznünk önmagunkkal, és nagyon nem mindegy, hogy magadat hova sorolod a saját életedben, mire hogy reflektálsz. Rejtegeted magad, inkább nem is akarsz szerepelni a képeken, a sztorikat csak a gyerekekről, a kutyádról, vagy a nagy mindenségről írod, magadról meg nem. Ez ha így van, akkor most leszögezem, hogy nagy butaság. Ha rendszeresen dokumentálsz magadról is, akkor a legjobb úton jársz önmagad megismerése, elfogadása és egy teljesebb élet felé. 
Ha igazi képet akarsz festeni az életetekről, akkor egy picikét felül kell kerekedni a megrögzött gondolati sémáidon. Néha tükörbe kell tudni nézni úgy igazán és őszintén. El lehet fogadni egy igaz barát véleményét, mert ő kívülről lát minket, és lehet rádöbbensz, hogy a gondolataid nem is biztos, hogy összhangban vannak a valós éneddel. 
Dokumentálj akkor is, ha a kis hang a fejedben éppen azt súgdossa, hogy néztél már ki jobban is, vagy most épp nem szereted magad, és akkor is, amikor fergetegesen érzed magad. A leírt dolgok, érzések mind segítenek közelebb jutni önmagadhoz.  Ebben segíthet neked a TÜKÖR témájú KitKlub™ alkotócsomagjaink.

Ha a KitKlub csomagok mellett döntesz az emlékeid dokumentálásához, akkor nem kell időt fecsérelned az alapanyagok összeválogatásával, hanem hónapról-hónapra egy komplett készletet kapsz kézhez, amiben minden passzol mindennel. Sőt, vásárlói visszajelzések alapján az eltérő hónapok kitjei egymással is remekül variálhatóak.

Amit én még fontosnak tartok elmondani a KitKlubról, az csak annyi, hogy a témázás ne kösse gúsba a kezed. Csak azért, mert egy készletnek dedikálunk egy konkrét témát, azért a szócímkék, és díszítőelemek messze szabadabban, általánosan is felhasználhatóak. A témázás egy támpont, egy segítség, hogy vedd észre az életednek eme tematikus elemeit is, és ha szánsz rá időt, akkor bizony olyan emlékek kerülhetnek ezáltal albumba, amelyek a témafelvetés nélkül nem biztos. De ez nem kötelező. Rajtad áll élsz-e ezzel a lehetőséggel.

A galériába feltöltött rengeteg KitKlub tagi alkotás az ékes bizonyítéka annak, hogy a szabad alkotás előhozza mindenkiből a kreativitást, és fantasztikus emlékek kerülnek dokumentálásra.

Legyél te is KitKlub tag! Indíts előfizetést a következő hónap készleteivel. Aktív KitKlub tagként pedig lehetőséged nyílik kedvezményesen megvásárolni a korábbi alkotócsomagokat is a készlet erejéig a csak Klubtagoknak elérhető Exkluzív webshopunkból.

Tartalomhoz tartozó címkék: KitKlub témák

Keresés